Şimdi Ara

Life is Strange Episode 4 Türkçe Yaması Yayınlandı (Taner Saydam) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
20.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok çok teşekkürler gerçekten bukadar hızlı bukadar kaliteli çeviri yapanına ilk defa raslıyorum mükemmelsiniz
  • Vortex Klübünün olduğu yerlerde (muhtemelen sonlara geldim bölümün) baya bir hata var altta garip semboller çıkıyor ondan önceki bölümlerde pek hata göremedim. Hatalar olabilir önemli olan düzeltilmesidir çeviri yapmak kolay bir iş değil gerçekten çok uğraş gerektiriyor hele bir de bunun gibi diyaloğa dayalı bir oyun oldu mu vay halinize
  • @Demirherif
    @STENSTEN

Arkadaşlar lütfen yapmayın şunu. Final sahnesinde bir kod silmişim oda çeviriyi bozmuş. Ama siz çeviriyle alakalı bir sorun varmış gibi yansıtmaya çalışıyorsunuz. O son sahnede VIP'i VİP yazınca alt yazılar takılmış sorun bu ve bunu bana özelden yazınca setupu tazeledim ama bu site açılmayınca buraya koyamadım anca yeni ekledim. Lütfen emeğe hakaret ederken biraz anlayışlı olup sorun neden böyle oluyor diye.

NOT: FİNAL BÖLÜMÜNDE HATA ALAN ARKADAŞLAR HATAYI SETUP İLE DÜZELTTİM BUNU İNDİRİP KURMANIZ YETERLİ.

DAHA AZ ÖN YARGI DAHA FAZLA ANLAYIŞ LÜTFEN.
  • Ben hakaret etmedim ki aksine çeviri yapmanın zor bir iş olduğunu ve bahsettiğin diğer arkadaşın seni ağır eleştirdiğini anlatmaya çalıştım. Hatalar olabilir önemli olan düzeltilmesidir dedim ve siz de düzeltmişsiniz zaten. Tekrardan emeğinize sağlık.
  • Hüseyin Erdoğan, Erman Ösme, Şeref Yasir Arlı, Alper Akbay, Arda Özkal ve tabiki Taner Saydam'a sonsuz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAŞBUĞ ATATÜRK

usta çok sallıyorlar sana bu sayfada haberin olsun

https://www.facebook.com/LifeIsStrangeTR/posts/902107573214392?comment_id=902107846547698&reply_comment_id=902108893214260&offset=0&total_comments=6¬if_t=feed_comment_reply

Adamlarla uğraşma zaman-mekan kavramını yitirmişler zaten :)

Life is Strange Episode 4 Türkçe Yaması Yayınlandı (Taner Saydam)

• uzun zamandır bunu bekliyordum emeğinize sağlık çok teşekkürler.

arkadaşlar ben format attığım için oyuna 4.bölümden devam edemiyorum en baştan oynamak da istemiyorum acaba elinde save dosyası olan varsa paylaşabilir mi ?
  • kardeşim episode i bitirdim 10 numaraydı çeviri sonuda zaten şok bekle şimdi 5. bölümü
  • sen var ya adamsın adam çok seviyorum seni Taner Saydam
    şu oyuna böyle güzel emekler görmek gerçekten mutluluk verici. sırf seni tebrik etmek için hiç kullanmadığım forumdaki hesabımı geri açtım bunları sana söyleyebilmek için
    allah tuttuğunu altın etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lejoner111

sen var ya adamsın adam çok seviyorum seni Taner Saydam
    şu oyuna böyle güzel emekler görmek gerçekten mutluluk verici. sırf seni tebrik etmek için hiç kullanmadığım forumdaki hesabımı geri açtım bunları sana söyleyebilmek için
    allah tuttuğunu altın etsin

Yamayı kullanıp beğendin inş :)
  • Eline sağlık Taner hocam senin üzerinde çalıştığını görünce hemen oynamayı bırakıp bekledim :)
  • teşekkürler kardeşim sayende türkçe oynayacağız.
  •  Life is Strange Episode 4 Türkçe Yaması Yayınlandı (Taner Saydam)

bölüm seçip oyuna giriyorum yüklenirken çalışmayı durdurdu diyor sonra bu yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maltek -- 16 Ağustos 2015; 19:56:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGelldim

quote:

Orijinalden alıntı: ferman_g

quote:

quote:

bekliyorum dostum yamayı 4 gözle. let's playine başladım. 4ü yakalayamam artık geriden geliyorum ama 5 için senin yamanla aynı zamanlı çekerim inş. eline sağlık şimdiden.

Belki yakalarsın ep 4 u hangi parçadasin

Yeni basladim daha 1. Bolumdeyim

Bana ulaşırsan sana video çekmen için tr halini atabilirim. Ayrıca nickin neden bana çok tanıdık geldi. Far Cry 4 mevzusunda bana destek / hakaret edenlerden biri olabilir misin?

quote:

Bana ulaşırsan sana video çekmen için tr halini atabilirim. Ayrıca nickin neden bana çok tanıdık geldi. Far Cry 4 mevzusunda bana destek / hakaret edenlerden biri olabilir misin?

ben kimseye hakaret etmem, desteklemiş olabilirim ama :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bekliyorum dostum yamayı 4 gözle. let's playine başladım. 4ü yakalayamam artık geriden geliyorum ama 5 için senin yamanla aynı zamanlı çekerim inş. eline sağlık şimdiden.

Belki yakalarsın ep 4 u hangi parçadasin

Yeni basladim daha 1. Bolumdeyim

quote:

ben kimseye hakaret etmem, desteklemiş olabilirim ama :)

Hmm olabilir tam hatılamıyorum :)

• Allah senden razı olsun tüm emeklerin için eline koluna sağlık. şu güzelim oyundan mağrum etmedin bizi. senden rica olarak the walking dead oyun serisinin 2.sezonunu da çevirmen kimse el atmış değil o müthiş seride türkçe oynanmayı hak ediyor bizi ondan da mağrum bırakmazsam çok sevinirim tekrar eline koluna sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Allah senden razı olsun tüm emeklerin için eline koluna sağlık. şu güzelim oyundan mağrum etmedin bizi. senden rica olarak the walking dead oyun serisinin 2.sezonunu da çevirmen kimse el atmış değil o müthiş seride türkçe oynanmayı hak ediyor bizi ondan da mağrum bırakmazsam çok sevinirim tekrar eline koluna sağlık.

Hocam bende twd 2 sezon var türkçe yamalı :) yanlışın vwr galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

quote:

Allah senden razı olsun tüm emeklerin için eline koluna sağlık. şu güzelim oyundan mağrum etmedin bizi. senden rica olarak the walking dead oyun serisinin 2.sezonunu da çevirmen kimse el atmış değil o müthiş seride türkçe oynanmayı hak ediyor bizi ondan da mağrum bırakmazsam çok sevinirim tekrar eline koluna sağlık.

1.sezon varda 2.sezon yok diye biliyorum?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

quote:

1.sezon varda 2.sezon yok diye biliyorum?

Hocam bulursam pm atarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.