Şimdi Ara

Life is Feudal Your Own (Sandbox MMORPG) (Tam Sürüm Çıktı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yeni aldım bu oyunu konusu ve sunduğu dünya ilgimi çekti. özellikle kendi üssünü,köyünü,kaleni yapabilmen geliştirebilmen ilgimi çekti.Oyunu 1-2 saat kadar oynadım şimdilik sadece basit şeyleri çözebildim oyun hakkında.sadece kamp ateşi yakabildim mesela :D çok fazla detay var oyunda bu detaylar oyunun ileri seviyelerinde sıkıcı olabilir bence.Ben aynı zamanda dayz falanda oynuyorum.Oyunu eğer tek başınıza oynayacaksanız çok sıkıntılı tıpkı dayz gibi yapabilecekleriniz çok kısıtlanıyor. daha doğrusu çok zorlaşıyor ve oyun sıkıcı bir hal alıyor.Bunların dışında şuanda bile oynanabilir.Ben o bahsi geçen kasma sorunlarını yaşamadım yani oynanmayacak kadar çok olmadı. oyuna girerken çok bekliyorum o kadar.Merak ettiğim bi kaç bişey var oyun hakkında onları size sormak için ve oyunla ilgili fikre ihtiyacı olan arkadaşlar yararlanabileceği bir rehber serisi çeken birisi var. https://www.youtube.com/playlist?list=PLq8yTu2oO59u45YqvWxPEIDT61kyvhQl_ kendisini tanımıyorum ama oyunu almadan izledim çok faydalı oluyor. benimde birkaç sorum var yanıtlarsanız çok iyi olur şimdiden tşekkürler.
    1)oyunda öldüğümüzde ne kaybediyoruz?
    2)oyuna create world seçeneği ile girdiğimizde nasıl tekrar aynı oyuna girebiliriz bu oyuna benden başka arkadaşlarım vs girebilir mi?
    oyun steamde indirimde almak isteyen arkadaşlar için fırsat !!

• Bende almayi dusunuyorum. Tek basima oynamak istemiyorum, yeni baslayacak ve beraber oynamak isteyen birileri var mi? (Yas olarak +20 olursa iyi olur)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gerçekten mükemmel. Ultima online in 3d hali skill kasma falan var ve epey ayrıntılı ve uzun sürüyor. Ben tek basıma sikilmadim ama arkadaş çevresiyle oynamak daha eğlenceli olabilir.

• Yeni farkettim hemen bilgi toplamaya geçiyorum oyun hakkında.
  • Animasyon ve grafikler biraz iyi olsa düşünmeden alacaktım. neyse ki yorumlarda dayz gibi olduğunu yani hayatta kalma oyunu olmasına karşın tek büyük tehdidin oyuncular olduğu söyleniyor. hadi oyuncuları geçelim ağır grind olduğu söylenmiş birçok kez. ama o corpse loot olayı yüzünden bile alınır vallahi...
  • Online mod'u nasıl? Tek server mı var? Kaç oyuncu aynı online olarak oynuyor?
  • Sizce grafikler ilerleyen zamanda geliştirilir mi

• Oynayan var mı? alınır mı bu oyun?
  • Hortlatayım dedim baktım çok eski mesajlar var

Oyunu kesinlikle tavsiye ediyorum. Oyunu anlatmak için en az 2-3 saat uğraşmak lazım. Eğer bir oyundan beklediğiniz ÇOK FAZLA DETAY ise bu oyun tam sizin için.

Steam :http://steamcommunity.com/profiles/76561198025361317/
  • Up layalım.

Son yama durumları nedir,bilgisi olan var mı ?

• Aşağıda steam key veriliyormuş tabi çekilişle
    http://www.pcgamer.com/were-giving-away-500-steam-keys-for-life-is-feudal/
  • Oyunu offline yani singleplayer olarak oynarken kurduğum servera giremiyorum.Bana bir yardım ederseniz çok iyi olur.Teşekkürler
  • Eylül 2014’te Steam üzerinden erken erişime açılan Life is Feudal: Your Own bugün itibariyle tam sürüme geçti.
  • İki Arkadaş bu oyuna başladık 3 gün oldu. Yeni yeni öğreniyoruz. Oynamak isteyenler olursa birlikte oynayabiliriz. Steam id: Brostalker .
  • quote:

Orijinalden alıntı: brostalker

İki Arkadaş bu oyuna başladık 3 gün oldu. Yeni yeni öğreniyoruz. Oynamak isteyenler olursa birlikte oynayabiliriz. Steam id: Brostalker .

optimizasyon vs sorunlar giderildi mi çok kasıyor denmiş eski yorumlarda
  • Uzun bir aradan sonra tekrar oyuna başladık. Oyun hakkında detaylı yorumlarımı yakında paylaşacağım. Umarım övgüyle bahsetmemi sağlayacak güzel zamanlar geçiririz.

"[TR]Turksurvival.com" sunucusunda yerimizi aldık. Sizleri de bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

Uzun bir aradan sonra tekrar oyuna başladık. Oyun hakkında detaylı yorumlarımı yakında paylaşacağım. Umarım övgüyle bahsetmemi sağlayacak güzel zamanlar geçiririz.

"[TR]Turksurvival.com" sunucusunda yerimizi aldık. Sizleri de bekleriz.

Ne kadar türk var yaklaşık olarak....
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Biz 7 kişi oynamaya başladık ama serverlar boş. Gelen giden pek yok.
  • Alman serverinde başladık. Yabancılara karşı mücadele etmeye çalışıyoruz. 6 Arkadaşız. Aramıza katılmak veya komşu olmak isteyen varsa benle iletişime geçebilir. Yaş olarak 25'in üzeri tercihimizdir.

Server Adı : [GER!] Askir / Ortalama 30-40 Aktif oyuncu var. Bazen Full çekebiliyor.

Steam ID: GokTurkHan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaoglan_61 -- 20 Ocak 2016; 16:20:30 >
  • bir çılgınlık yapıp ark veya rust yerine life is feudal ve reign of kings aldım ve bunuda sebebini orta çağ olmalarına bağlıyorum ne o öyle dinozorların yanında füze atmak bana göre değil :) bakalım indirip biraz takılıp öğrenmeye çalışacağım inşallah doğru seçim yapmışımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KharKhad -- 12 Mart 2016; 17:07:32 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.