Şimdi Ara

Life is Feudal Your Own (Sandbox MMORPG) (Tam Sürüm Çıktı) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar humble bundlein 12 dolarlik paketini almayi dusunuyorum dirty bomb paketi icin icerisinde life is feudal your own da var eger bu oyunu almak isteyen varsa bundlei aldigimda 20 lira karsiliginda verebilirim tabi dusunen varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyuna yeni başlayanlardanım dikkatimi çeken bir husus var.
    Birçok yerde oyunla ilgili karalamalar ve birçok olumsuz yorum okudum,
    Yeni başlayanlar için, yeni bir yorum arayanlar için kısa ve öz birkaç cümle yazmak istiyorum;

Oyunla ilgili şimdiden 70 saate yakın oynamışlığım oldu,
    Herhangi bir sorunla karşılaşmadım, oyunda her şey yerli yerinde ben hiçbir problem görmedim.
    Sadece küçük bir ayrıntı var oda her sabah oluşunda birkaç kez fps düşüşü yaşanıyor oda saniyeler sürüyor (işe güce daldığımdan dolayı bazen farkında bile olmuyorum)
    Onun haricinde bug'a bile rastlamadım

Oyuna uzun zaman ayırmanız ve yüksek sabır gerekiyor
    Bir oyunu satın alıp 20-30 saat sonra oyunu bitirip ekrana boş boş bakmaktan sıkıldıysanız :) bu oyun tam size göre
    Uzun soluklu, emek isteyen, grafikler su götürür (directx 11) bir oyun
    Eğer hala satın almadıysanız bir kez bile olsa deneyin derim (Steam de denemesi bedava =) )

• https://www.humblebundle.com/e3-digital-ticket içerisinde mevcut, 9 dolarlık pakette.
  • Ucuza satan varsa denemek isterim
  • https://ad.admitad.com/g/bwmfvip7jj27195d634a8b7bbdb2ba/ Life is Feudal Your Own (Sandbox MMORPG) (Tam Sürüm Çıktı)

Geniş yeryüzü değiştirme sistemi:

Toprağı istediğimiz şekilde yükseltip alçaltabiliyoruz. Tünel, maden ve hendekler oluşturabiliyoruz. Kum, maden kaynakları, kil gibi birbirinden farklı özellikteki yapılara dikkat edip kazı çalışmalarımızı buna göre ayarlamalıyız.

Sınırsız sayıda simya kombinasyonu:

Oyunda 40 milyonun üzerinde formül bulunmakta. Her oyuncu deneyler yapmalı, öğrenmeli ve kendine özgü formülleri bulmalı! Zamanınızı ve kaynaklarınızı harcamalı ve karakterinizi bu konuda geliştirmeniz gerekli.

Özgün yiyecek & aşçılık mekaniği:

Benzer diğer oyunların aksine aşçılık ikincil bir yetenek ya da hiç var olmayan bir özellik değil. Aksine lezzetli ve karmaşık tarifler bilen aşçılar, yapacakları yiyecekler sayesinde kendilerine ve arkadaşlarına değişik yetenek bonusları sağlayabilecek!

Gerçekçi hasar sistemi:

İnsan anatomisine göre tasarlanmış dövüş sistemi, doğru bölgeye verilen küçük bir darbenin ne kadar ölümcül olabileceğini hissettiriyor. Kendinize özgü savaş stratejinizi geliştirebilirsiniz.

Farklı meslek ağaçları:

Aşçı, demirci, kimyager, marangoz, çiftçi gibi kendilerine özgü yetenekler gerektiren meslekler bulunmakta. Hangi dalda uzmanlaşacağınız hayatınızı büyük oranda değiştirecek!

BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

https://ad.admitad.com/g/bwmfvip7jj27195d634a8b7bbdb2ba/

• KharKhad K kullanıcısına yanıt
    OYUNA BURADAN ULAŞABİLİRİZ

Life is Feudal Your Own (Sandbox MMORPG) (Tam Sürüm Çıktı)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.