Şimdi Ara

Life Gym iflas etmiş... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Orijinalden alıntı: forum1

Nish Adalar Şubesi iflas etti orda sıkıntı yok

Nasıl yani bu adamlar tek el altında çalışmıyor mu?Şube şube mi iflas ediyolar anlamadım Ayrıca nasıl iflas ediyo bunlar ya ne zaman gitsem ağzına kadar insan dolu oluyor

İnternetten baktım sadece adalar şubesinde çalışma durmuş diğer yerlerde sıkıntı yok.Zaten dün gittim herhangi bir sıkıntı yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Nish Adalar Şubesi iflas etti orda sıkıntı yok

Nasıl yani bu adamlar tek el altında çalışmıyor mu?Şube şube mi iflas ediyolar anlamadım Ayrıca nasıl iflas ediyo bunlar ya ne zaman gitsem ağzına kadar insan dolu oluyor

İnternetten baktım sadece adalar şubesinde çalışma durmuş diğer yerlerde sıkıntı yok.Zaten dün gittim herhangi bir sıkıntı yoktu

İyi o zaman hocam yarın gidiyim bari de şu işi hallediyim bari

• İlk mesajdaki fotoğraftan benim anladığım life gym'in tümden iflas etmiş olduğu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefsa

aile paketi olunca alınıyor o fiyat yıllık havuz vs herşey dahil fiyatı. ayrıca 5 yıllık 10 bin tl üstü verenler var ;) daha 2 ay bile gitmemiş spora

O parayı verene koymaz içinizi rahat tutun

• İbb nin salonundayim. Aylik 52.5 tl veriyorum kafa rahat

• Bi gelişme var mıdır acaba, bilgisi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: hector81

Bi gelişme var mıdır acaba, bilgisi olan?

ben üyeyim gittim konuştum perşembe günü Nish Adalardaki Life Gym in sahibi ile Darüşafaka Life Gym in sahibi farklı kişiler ama eski ortaklar.Aynı marka altında spor salonu işletiyorlarmış.Adalardaki Life Gym ile Darüşafaka Life Gym yakın bir süre önce ortaklıklarını fesh etmişler.Yani sadece Adalardaki kapanmış.Bu spor salonunda ise prosedür şöyle işliycekmiş:Eğer aynı mekana farklı bir marka salon açarsa eski üyeler oradan devam edecekler fakat açamazsa mağdur olduğunuz gün kadar süre 40km yakınlığa kadar olan bir spor salonuna sizi yönlendirecekler oradan devam ediceksiniz.Bunu da yapmazlarsa dava açabiliyorsunuz.

• quote:

quote:

ben üyeyim gittim konuştum perşembe günü Nish Adalardaki Life Gym in sahibi ile Darüşafaka Life Gym in sahibi farklı kişiler ama eski ortaklar.Aynı marka altında spor salonu işletiyorlarmış.Adalardaki Life Gym ile Darüşafaka Life Gym yakın bir süre önce ortaklıklarını fesh etmişler.Yani sadece Adalardaki kapanmış.Bu spor salonunda ise prosedür şöyle işliycekmiş:Eğer aynı mekana farklı bir marka salon açarsa eski üyeler oradan devam edecekler fakat açamazsa mağdur olduğunuz gün kadar süre 40km yakınlığa kadar olan bir spor salonuna sizi yönlendirecekler oradan devam ediceksiniz.Bunu da yapmazlarsa dava açabiliyorsunuz.

Bilgilendirme için teşekkürler. Yalnız 40 km olayı fazla değil mi? Yasal dayanağı var mı?

• quote:

quote:

quote:

Bilgilendirme için teşekkürler. Yalnız 40 km olayı fazla değil mi? Yasal dayanağı var mı?

Yaptığınız sözleşmede yazıyor ne yazık ki 40km mantığı da şuymuş.Hani bazı spor salonları İstanbul un bir ucundaki sitelerde falan ya o bölgede 1 tane salon ya oluyor ya olmuyor.Onun için 40km bir de adamlar sana HillSide dır Swiss Oteldir falan ayarlayamayacaklar en yakın ve en ucuz salon nerdeyse ona yönlendirecekler

• radyoda reklamları dönüyo hep
  • hector81 kullanıcısına yanıt
    Life GYM Genel müdür Hakan Duman la yaptığım görüşme sonucunda nish adalardaki salonu tekrar aktif edip kimseyi mağdur etmeyeceğiz diye bilgi verdi bana 1 2 ay içinde neticelendirilecektir dedi ama hayırlısı herşeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefsa

Life GYM Genel müdür Hakan Duman la yaptığım görüşme sonucunda nish adalardaki salonu tekrar aktif edip kimseyi mağdur etmeyeceğiz diye bilgi verdi bana 1 2 ay içinde neticelendirilecektir dedi ama hayırlısı herşeyin.

Hakan Bey'i yakından tanıyo musunuz? Söyledikleri güvenilir mi?

• hector81 kullanıcısına yanıt
    hayır yakından tanımıyorum ama şuanda bilgi alınabilecek en yetkili ağız. zaten başka muhatapta bulamıyoruz.
  • bende life gym spor salonuna gidiyordum şirinevler şubesi askere gidiceğimden dolayı iptal etmiştim paramı almıştım kapanmasına şaşırdım açıkcası
  • Niish Adalarda son durum ne bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.