Şimdi Ara

Life Gym iflas etmiş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulda pek çok şubesi bulunan Life Gym spor merkezi Bakırköy 9. asliye ticaret mahkemesinin kararıyla iflas etmiş.

Kesin bilgi yayalım..

Life Gym iflas etmiş...

• evet iflas etmiş şuanda üyesiyim ve ne yapacığımızı bile bilmiyorum. akıl verecek varmı peşin ödeme yaptık daha 11 ayımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefsa

evet iflas etmiş şuanda üyesiyim ve ne yapacığımızı bile bilmiyorum. akıl verecek varmı peşin ödeme yaptık daha 11 ayımız var.

hocam hemen ne yapacıgını soyluyorum.

Pc başından kalk , mutfaga dogru ılerle ordan buzdoloabını aç ve su al ( eger su yoksa su koy 1 saat sonra dedıgımı uygula ) suyu bardaga dök ve iç
  • ben yine iyi kurtarmışım kapısında kaç kişi var 5 yıllık üye olan milyarlar kaptıran ne yapacağız bilmiyorum kimi arasak biz bilmiyoruz diyorlar Allah belalarını versin.
  • quote:

ben yine iyi kurtarmışım kapısında kaç kişi var 5 yıllık üye olan milyarlar kaptıran ne yapacağız bilmiyorum kimi arasak biz bilmiyoruz diyorlar Allah belalarını versin.

hocam valla durumunuz vahım bakma dedıgıme adamlar ıflas etmış nasıl verecekler parayı gerı bıde.
  • quote:

evet iflas etmiş şuanda üyesiyim ve ne yapacığımızı bile bilmiyorum. akıl verecek varmı peşin ödeme yaptık daha 11 ayımız var.

Geçmiş olsun ne kadar vermiştiniz toplamda belki bir ihtimal paranizi geri alabilirsiniz ama yüklü miktar.değilse ugrasmayin değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kaptırdığım 2400 gibi bir ücret ama orda bulunan 5 yıllık üyeler var fiyatlar çok yüksek

https://www.facebook.com/lifegymmagdur bir grup kurduk ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oha spor salonuna o kadar para verilir mi
  • Antalya life gym subeleride etkilenir mi ?

• aile paketi olunca alınıyor o fiyat yıllık havuz vs herşey dahil fiyatı. ayrıca 5 yıllık 10 bin tl üstü verenler var ;) daha 2 ay bile gitmemiş spora
  • quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

Antalya life gym subeleride etkilenir mi ?

istanbul nish adaların yerine başka bi firma başlayacakmış 4-6 hafta içinde. Antalya'da durum nedir?

• Ben üyesiyim uzun süredir gitmiyordum şimdi ne yapacağım daha yaz sonuna kadar üyelik sürem var

• Arkadaşlar uyarmıştı rezalet bir firma sakın üye olma diye.İyi ki dinlemiş onları.
  • Kayyuma düşecek şirket ancak üyelere ödeme yapılacağını pek sanmam kayyum önce vergi borçlarından başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmetSigaraVer

Kayyuma düşecek şirket ancak üyelere ödeme yapılacağını pek sanmam kayyum önce vergi borçlarından başlar.

Hocam ödeme istemiyorum zaten yani nasıl olacak şimdi ben spor salonunu parasını yatırmama rağmen kullanamıyacakmıyım??

• Daha dün gittim bir sıkıntı yoktu şimdi nolucak kapancak mı

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Kayyuma düşecek şirket ancak üyelere ödeme yapılacağını pek sanmam kayyum önce vergi borçlarından başlar.

Hocam ödeme istemiyorum zaten yani nasıl olacak şimdi ben spor salonunu parasını yatırmama rağmen kullanamıyacakmıyım??

Hangi şubesine uyesiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: forum1

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Hangi şubesine uyesiniz

Darüşafaka/Maslak hocam halbuki bu hafta gidip üyeliğimi 3 ay donduracaktım

Siz?

• brk-bjk B kullanıcısına yanıt
    Nish Adalar Şubesi iflas etti orda sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: forum1

Nish Adalar Şubesi iflas etti orda sıkıntı yok

Nasıl yani bu adamlar tek el altında çalışmıyor mu?Şube şube mi iflas ediyolar anlamadım Ayrıca nasıl iflas ediyo bunlar ya ne zaman gitsem ağzına kadar insan dolu oluyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.