Şimdi Ara

libya dinarı bozduramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler babam libyada çalışıyordu gelirken üzerinde bir miktar libya dinarı unutmuş , amasyada yaşıyoruz bu paraları burda bozacak hiçbiyer yok , sizce ne yapmalıyım veya en yakın nerde bozarlar bu paraları ?

• Samsunda buyuk burolarda ya da kuvet turk te filan belki bozabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye finans ve kuveyttürkte Lyd hesap gözükmüyor. kuveyt dinarı,suudi arabistan riyali,arap emirlikleri dirhemi var..

Büyük ihtimal kuveyttürkte falan almazlar. bende chf vardı ( isviçre frangı) bankada chf hesabım vardı oraya yatırmak istedim onu bile kabul etmediler alamayız dediler sonra genel müdürlüğe telefon ettim,hesabıma para yatırıyorum kardeşim dedim. onlarda şube hata yapmış dedi, şubeyi fırçaladılar.sonra şube tıpış tıpış aldı parayı.yalnız hesabıma hemen geçmedi miktar. kontrolden sonra geçiricez hesaba dediler tutar blokeli olarak gözüktü. para istanbula gitmiş kontrol etmişler onay verildikten sonra hesabıma geçirdiler.

bankada lyd hesap yokken ordan gişeden almaları imkansıza yakın yada ölü fiyata elinden alırlarsa bilemem.

halkbankasına sorabilirsin orda olabilir. bu listede gözüküyor.https://www.halkbank.com.tr/investment/investment.asp?type=2

eğer onlarda alamayız derse, bankada lyd hesap var mı sadece hesap açabilir miyim de, evet hesap var derlerse açıp parayı oraya yatırcam dersin. alamayız derlerse benim yolu denersin. sonra internet bankacılığından bozdurabilirsin. eğer lyd hesap hiç yoksa parayı istanbula yolluycan laleli'ye.

yada istanbul atatürk havalimanına gidip libya uçuşu için check in yapan insanları takip edicen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peiks -- 14 Haziran 2017; 19:47:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gürcistan Vatandaşlığı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.