Şimdi Ara

Lian Li PC-X2000F model kasa nerede bulabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu yurtdışından getirtmeye uğraşacağınıza Corsair 800d'yi çok daha ucuza alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

hocam eyvallah lian li de delimisin ya sana 750$ a patlayacak kasa millet o parayı monitör dahil sistem kurmak için çıkaramyıor

para bolsa bu kasada 600$ ondan iyidir yanlış hatırlamıyorsam 2011 kasa
    http://www.amazon.com/Lian-Li-Full-Tower-PC-A77F-Aluminum-USB3-0/dp/B005J5VONS/ref=sr_1_6?s=pc&srs=2595427011&ie=UTF8&qid=1362564298&sr=1-6&keywords=lian+li

Valla paramız değil de gönlümüz bol hacı. Tamamen ailesel destekle alakalı. Ben bu kasayı çok şık olduğu için almak istiyorum bir de, sadece kalitesinden dolayı değil yani.

quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

Bunu yurtdışından getirtmeye uğraşacağınıza Corsair 800d'yi çok daha ucuza alabilirsiniz

Dediğim gibi ben bu kasaya taktım. Bu kasayı almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 7 Mart 2013; 9:56:10 >

• Bir de bu kasadan stoklarda ne kadar kaldığını nereden öğrenebilirim?
  • Amazondan baktınız mı? En azından güncel versiyonu vardır benzer tipte. Hem stok bilgiside veriyor. Ayrıca kasa gelirken zarar görürse geri gönderme ve garantisi sağlam bir siteden almış olursunuz. Yakında amazon TR de açılıyor hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *INVICTUS* -- 7 Mart 2013; 17:14:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *INVICTUS*

Amazondan baktınız mı? En azından güncel versiyonu vardır benzer tipte. Hem stok bilgiside veriyor. Ayrıca kasa gelirken zarar görürse geri gönderme ve garantisi sağlam bir siteden almış olursunuz. Yakında amazon TR de açılıyor hem.

Daha güncel olarak PC-X2000FN modeli var. Ama o modelin ön kısmında demir çizgi yok. Ben tam olarak bu kasayı istiyorum, başka model kasa almak istemiyorum. Amazon da dahil her siteye baktım hiçbir sitede stoklarda yok bu kasa. Sadece bir arkadaşın verdiği linkte var. Kasaya zarar geleceğini zannetmiyorum ya, alüminyum zaten kasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Orijinalden alıntı: sifremen

Ben Sattığım Arkadaşa Sormak Adına Bir Araştırayım Demiştim..Yurtdışı Link Olarak Fln Demedim..

Sattığınız arkadaşa neyi soracaktınız ki anlamadım. Kasa hala duruyor mu diye soracaktınız? Ben sıfır almak istiyorum da.

Usta Sıfırı Zor Yurtiçi Zaten I Ihh Yurtdışıda Yüzü astarından Pahalı Olur Bu İşleri Bilmiyosanızda Çok Can Sıkar..Yinede Siz Bilirsiniz Tabi..
  • O zaman hiç beklemeyin verin siparişi orda da bitebilir sonuçta üretimi bitmiş nir ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adres bilgilerini Türkçe mi yazayım yoksa İngilizce mi? Yani sokak mı street mi yazmam lazım? İngilizce adres nasıl yazılır bilmiyorum da. Sadece street diye yazarsak sokak olur, ama sokağı diye yazmak gerekiyordur belki.
  • Ben tüm alışverişlerimde: Hediye Mah. Çicek Sok: No:9 Üsküdar/İstanbul 34660 Turkey tarzı yazıyorum sorunsuz geliyor hepsi.Sonuçta Turkey yazdıktan sonra Türkiyeye sevkedilecek ve Türkiyeye geldikten sonra teslimatı yerel posta yapacagı için sorun olmaz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Ben tüm alışverişlerimde: Hediye Mah. Çicek Sok: No:9 Üsküdar/İstanbul 34660 Turkey tarzı yazıyorum sorunsuz geliyor hepsi.Sonuçta Turkey yazdıktan sonra Türkiyeye sevkedilecek ve Türkiyeye geldikten sonra teslimatı yerel posta yapacagı için sorun olmaz.

Ha peki o zaman ben de öyle yaparım teşekkürler.
  • quote:

quote:

Ben tüm alışverişlerimde: Hediye Mah. Çicek Sok: No:9 Üsküdar/İstanbul 34660 Turkey tarzı yazıyorum sorunsuz geliyor hepsi.Sonuçta Turkey yazdıktan sonra Türkiyeye sevkedilecek ve Türkiyeye geldikten sonra teslimatı yerel posta yapacagı için sorun olmaz.

Aldınız mı hocam kasayı? Harika duruyor gerçekten, alınca buraya da resimlerini koyarsınız. Ben 3 senedir A70 kullanıyorum; diğer tüm markaların tüm modelleri oyuncak gibi geliyor artık.... Lian Li bambaşka.. Şu aralar bulsam P-80R ye geçeceğim ama çok çok zor malesef bu kasalardan bulmak, sınırlı sayıda üretiyorlar sanırım. TR de hiç yok zaten. Kasayı alınca bol bol fotolarsınız artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

quote:

quote:

Aldınız mı hocam kasayı? Harika duruyor gerçekten, alınca buraya da resimlerini koyarsınız. Ben 3 senedir A70 kullanıyorum; diğer tüm markaların tüm modelleri oyuncak gibi geliyor artık.... Lian Li bambaşka.. Şu aralar bulsam P-80R ye geçeceğim ama çok çok zor malesef bu kasalardan bulmak, sınırlı sayıda üretiyorlar sanırım. TR de hiç yok zaten. Kasayı alınca bol bol fotolarsınız artık :)

Yok Temmuz ayı gibi alacağım. Şu an borçlarımız falan var. Kasayı alınca kaldıracam, yeni sistem dizince o kasaya dizicem. Ama kutusundan bi çıkarıp resim çekerim sizin için. AMD fanısınız sanırım hocam, P-80R ATi temasıyla üretilmiş bir kasa. AMD diyorum çünkü artık ATi kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 18 Mart 2013; 14:36:31 >

• quote:

Yok Temmuz ayı gibi alacağım. Şu an borçlarımız falan var. Kasayı alınca kaldıracam, yeni sistem dizince o kasaya dizicem. Ama kutusundan bi çıkarıp resim çekerim sizin için. AMD fanısınız sanırım hocam, P-80R ATi temasıyla üretilmiş bir kasa. AMD diyorum çünkü artık ATi kalmadı.

AMD fanı değilim, aynı konseptte nvidia olsa onu da düşünebilirim. Bu model çok hoşuma gidiyor benim de.. Lian Li nin her kasası farklı zaten cosmos 1000 1100 falan hikaye yani.
  • quote:

quote:

AMD fanı değilim, aynı konseptte nvidia olsa onu da düşünebilirim. Bu model çok hoşuma gidiyor benim de.. Lian Li nin her kasası farklı zaten cosmos 1000 1100 falan hikaye yani.

Eğer bileşen temalı bir kasa istiyorsanız şöyle bir kasası var Cooler Master'ın AMD Scorpius temalı.

Lian Li PC-X2000F model kasa nerede bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 18 Mart 2013; 15:15:08 >

• Kasa dgil bunlar oyuncak :) lian li kullanan bunlarin yuzune bile bakmaz.
  • quote:

Kasa dgil bunlar oyuncak :) lian li kullanan bunlarin yuzune bile bakmaz.

Lian Li'nin ne farkı var diğer kasalardan?
  • quote:

quote:

Aslında almak istediğiniz kasa için ödeyeceğiniz meblayı düşününce bunu en iyi sizin bilmeniz lazımdı.
  • quote:

quote:

quote:

Aslında almak istediğiniz kasa için ödeyeceğiniz meblayı düşününce bunu en iyi sizin bilmeniz lazımdı.

Lian Li'nin en iyi kasa markası olduğunu biliyorum sadece.
  • Malzeme kalitesi eşsiz hocam. İşlevsellik olarak belki corsair 800D yada 900D daha iyidir bilmiyorum fakat bana premium kalite hissini sadece lian li verebiliyor. Fark bundan ibaret.
  • quote:

Malzeme kalitesi eşsiz hocam. İşlevsellik olarak belki corsair 800D yada 900D daha iyidir bilmiyorum fakat bana premium kalite hissini sadece lian li verebiliyor. Fark bundan ibaret.

Anladım teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.