Şimdi Ara

Lian Li PC-X2000F model kasa nerede bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kasayı yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum. Fakat stoklarda kalmamış. Hiçbir yerde yok. 2010 yılında çıkmıştı sanırım bu kasa. Bu kasayı gerçekten almayı çok istiyorum, bulabileceğim bir yer var mıdır nolur yardım edin. Bunun X2000FN modeli var onu istemiyorum, bunu istiyorum. Resmi de şu.

Lian Li PC-X2000F model kasa nerede bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 4 Mart 2013; 21:41:22 >

• http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=103_204&products_id=28444

Şu modeli buldum hocam fakat bir şey eklemek isterim..

Kasa full tower ve fiyatı da epey yüksek. Gümrükten geçme olasılığı yok.
    Gümrüğe takılınca da %25 ve üstü gibi bir miktar daha ödemeniz gerekiyor almak için.
    Zaten kasa oldukça tuzlu, fazla pahalı olur sizin için

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=103_204&products_id=28444

Gümrüğe takılınca da %25 ve üstü gibi bir miktar daha ödemeniz gerekiyor almak için.

Parayı pek sorun etmeyecem sanırım ve en önemlisi taksitle alabilme şansım var mı bu kasayı? Ve bu kasayı nasıl alabilirim? Ödeme seçeneklerini bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 4 Mart 2013; 22:40:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=103_204&products_id=28444

Parayı pek sorun etmeyecem sanırım ve en önemlisi taksitle alabilme şansım var mı bu kasayı? Ve bu kasayı nasıl alabilirim? Ödeme seçeneklerini bulamadım.

Paypal ile alacaksınız zaten.
    Axess ve World'e 6 taksit imkânı var diye biliyorum.
    Fakat riskli iş, yerinizde olsam girmezdim.

• quote:

quote:

quote:

Paypal ile alacaksınız zaten.
    Axess ve World'e 6 taksit imkânı var diye biliyorum.
    Fakat riskli iş, yerinizde olsam girmezdim.

Bunun riski nedir? Gümrükte takılırsa gümrük vergisini ödeyebilirim, o sorun olmaz. Ne tür bir risk var bu işte söyleyebilir misiniz?

Paypal ödeme kısmını bulamadım bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 4 Mart 2013; 22:47:44 >

• Hocam paket oldukça büyük zaten.
    Tr gümrük fiyatı 75euro. Gümrüğe takılacağı kesin.
    Bir de ups ile gönderiyorlar sanırım, özel kargo şirketi. Zaten özel kargo şirketleri paketleri özellikle gümrüğe takarlar, vergi alabilmek için.

Daha önce bu siteden alışveriş yapmadım, hatta yurtdışından hiç bu kadar yüklü miktarda bir alışverişim olmadı.
    Takibi, gelmesi, beklenen süre (yaklaşık 1 ay kadar), gümrük işlemleri, sizden para kapmak için saçma sapan kurallar, ordan oraya koşturmaca falan çok stresli iş.
    Anlatırken bile zor geliyor, Hepsiburada'dan ürün almaya benzemiyor malesef
  • quote:

Hocam paket oldukça büyük zaten.
    Tr gümrük fiyatı 75euro. Gümrüğe takılacağı kesin.
    Bir de ups ile gönderiyorlar sanırım, özel kargo şirketi. Zaten özel kargo şirketleri paketleri özellikle gümrüğe takarlar, vergi alabilmek için.

Daha önce bu siteden alışveriş yapmadım, hatta yurtdışından hiç bu kadar yüklü miktarda bir alışverişim olmadı.
    Takibi, gelmesi, beklenen süre (yaklaşık 1 ay kadar), gümrük işlemleri, sizden para kapmak için saçma sapan kurallar, ordan oraya koşturmaca falan çok stresli iş.
    Anlatırken bile zor geliyor, Hepsiburada'dan ürün almaya benzemiyor malesef

Hmm anladım. Ama benim bu siteden baişka bir alternatifim yok ne yazık ki. Çünkü kasa 2010 kasası. Çok eski olduğu için stoklarda yok. Hatta satan adam gibi bir yer de yok, satan yerlerde de stoklarda yok işte dediğim gibi. Kargo masrafı ne kadar tutar acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğerömesajınızı gördüm üst tarafa fan drill +19 $ ve kablo toplama paketi ile +43 $ toplam 520$ artı kargo tahmini 80$ ve %20 vergi ile aşağı yukarı toplamda 700 $a malolur size. Kasa güzel eğer ultra high end bir sistem düşünüyorsanız bu fiyata ve zahmete değer diye düşünüyorum. Bu kasaya güç kaynağı olarak corsair 1200 platinım ya da seasonic x platinım 1200 watt çok iyi gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *INVICTUS*

Diğerömesajınızı gördüm üst tarafa fan drill +19 $ ve kablo toplama paketi ile +43 $ toplam 520$ artı kargo tahmini 80$ ve %20 vergi ile aşağı yukarı toplamda 700 $a malolur size. Kasa güzel eğer ultra high end bir sistem düşünüyorsanız bu fiyata ve zahmete değer diye düşünüyorum. Bu kasaya güç kaynağı olarak corsair 1200 platinım ya da seasonic x platinım 1200 watt çok iyi gider.

High-end ne tam olarak bilmiyorum fakat bu kasaya kuracağım sistem AMD FX-8350 + 7970 olacak. Bir de linktei güç kaynaklarından tek tek bakarak tavsiye edebilir misiniz? Antec 1000W var mesela o nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 5 Mart 2013; 3:18:09 >
  • bi ara forumda satmışlardı.. alınık konusu açın, belki satan çıkar bir kez daha..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

bi ara forumda satmışlardı.. alınık konusu açın, belki satan çıkar bir kez daha..

Ben sıfırını almak istiyorum işte sorun orda. Yoksa ikinci el bulunur.
  • quote:

Ürün ham haliyle ( Vida-sleevee- renk vs eklenmemiş hali) kargo dahil 700 dolara tr gönderim yapıyor. performance-pcs.com.

Kargoyu fiyata dahil etmeden bakarsak 500 dolar olur.100 dolar sınır olduğu için 500-100= 400 dolar.
    Bu 400 dolar üzerinden %20 vergi verirsiniz gümrükte (80 dolar ) + aşağı yukarı 50 dolara yakın masrafta siz koysanız. ( git-gel, gümrükte koyulacak exta masraflar ve vergiler. )
    Toplamda: 700+ 80+50= 830 dolar gibi bir fiyata alabilirsiniz. oda yaklaşık 1500tl yapar... (

Not: Bu değerler yaklaşık olup.daha fazla bedelde çıkabilir.

• Yusuf vergi olayı öyle olmuyor.100$ sa gümrük sınırı aldıgın ürün 101$ oldugundan sen 1$ üzerinden degil 101$ üzerinden ödersin vergiyi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

quote:

Ürün ham haliyle ( Vida-sleevee- renk vs eklenmemiş hali) kargo dahil 700 dolara tr gönderim yapıyor. performance-pcs.com.

Kargoyu fiyata dahil etmeden bakarsak 500 dolar olur.100 dolar sınır olduğu için 500-100= 400 dolar.
    Bu 400 dolar üzerinden %20 vergi verirsiniz gümrükte (80 dolar ) + aşağı yukarı 50 dolara yakın masrafta siz koysanız. ( git-gel, gümrükte koyulacak exta masraflar ve vergiler. )
    Toplamda: 700+ 80+50= 830 dolar gibi bir fiyata alabilirsiniz. oda yaklaşık 1500tl yapar... (

Not: Bu değerler yaklaşık olup.daha fazla bedelde çıkabilir.

Ben ham haliyle almayacağım, tüm eklentileriyle birlikte alacağım. O da yaklaşık 2000 liraya falan gelecek sanırım.

• @ OneTreeHill

Ozaman daha sıkıntılı +100 dolar daha vergi :) Sağolasın hocam bir eksikliğimi daha giderim sayenede Ben sınır değer üzerinden vergilendiriliyor sanıyordum :)
  • Bende Vardı Satmıştım..Mükemmel Ötesi Kaliteli Bir Kasadır
    Sizin İçin Bir Araştırayım Bulabilirsem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifremen

Bende Vardı Satmıştım..Mükemmel Ötesi Kaliteli Bir Kasadır
    Sizin İçin Bir Araştırayım Bulabilirsem..

Bir arkadaş bulmuştu zaten linkini. Yine de teşekkür ederim.
  • Ben Sattığım Arkadaşa Sormak Adına Bir Araştırayım Demiştim..Yurtdışı Link Olarak Fln Demedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifremen

Ben Sattığım Arkadaşa Sormak Adına Bir Araştırayım Demiştim..Yurtdışı Link Olarak Fln Demedim..

Sattığınız arkadaşa neyi soracaktınız ki anlamadım. Kasa hala duruyor mu diye soracaktınız? Ben sıfır almak istiyorum da.
  • hocam eyvallah lian li de delimisin ya sana 750$ a patlayacak kasa millet o parayı monitör dahil sistem kurmak için çıkaramyıor

para bolsa bu kasada 600$ ondan iyidir yanlış hatırlamıyorsam 2011 kasa
    http://www.amazon.com/Lian-Li-Full-Tower-PC-A77F-Aluminum-USB3-0/dp/B005J5VONS/ref=sr_1_6?s=pc&srs=2595427011&ie=UTF8&qid=1362564298&sr=1-6&keywords=lian+li

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.