Şimdi Ara

Samsung S5 Kasa Değişcek bu modeli Bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Sene önce hepsi buradadan samsung s5 g900fq aldım 4g (ithalatcı garantili) kasası zamanla zedelenince internetten bi kasa sipariş ettim fakat benim telefonun kasasıyla aldığım kasa değişik çıktı fotoğrafa bakarsanız anlaşılacak yardım beklıyorum nerden bulabilirim.

Simkart yeri kapalıydı kendim kesip maket bıçağıyla oturttum plastiği

normal samsung s5lere göre benim yeri simkart farklı yerde telefon kore falanda değil neden böyle bilmiyorum

Samsung S5 Kasa Değişcek bu modeli  Bulamıyorum

Samsung s5 piyasada satılan kasa

Samsung S5 Kasa Değişcek bu modeli  Bulamıyorum

Umarım derdimi anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CpT MacTavisH -- 19 Ekim 2017; 22:0:27 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • telefoncuda değiştirtseydin
  • Çok para istiyor.... kendimde halledebiliyorum fakat bu parça neden bende farklı onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CpT MacTavisH

Çok para istiyor.... kendimde halledebiliyorum fakat bu parça neden bende farklı onu anlamadım

iste telefoncuda öyle farklı parça olayı olmaz demek istemiştim verirsin parayı alırsın telefonu farklı olması da dandik üretim olmasından kaynaklanabilir yada ilgili telefonun farklı turleri vardır sendeki model değişiktir mesela S4 lerde işlemcisi farklı olan iki tane model vardı ikisi de S4 du ama işlemcileri farklıydı bir tanesi Amerika için yapılmıştı diğeri global gibi birseydi seninki de farklı kasayla farklı bir ülke için yapılmış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi footballplayer -- 21 Ekim 2017; 17:3:29 >
  • footballplayer F kullanıcısına yanıt
    Telefon suudiarabistandan getirilmiş gibi sanki bi kaç yerde ayarlarda öyle bi yazı okudum. ama çok ilginç...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim telefon çift simkart (duos) değil ama duos kasası takmışlar şimdi çözdüm olayı samsung s5 g900 duos kasa bulursam sorun çözülecek https://www.youtube.com/embed/MH-F2MgkqgI

3.55 saniye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CpT MacTavisH -- 22 Ekim 2017; 11:5:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CpT MacTavisH

Telefon suudiarabistandan getirilmiş gibi sanki bi kaç yerde ayarlarda öyle bi yazı okudum. ama çok ilginç...

Bende de paralel ithalat mate 9 var pakistan bölge koduna ayarlı güncelleme almıyor

• CpT MacTavisH kullanıcısına yanıt
    O halde şunu arıyorsunuz:

Samsung Galaxy S5 Için YUEYAO Orta Çerçeve Plaka G900FD Dous Sim Orta Geri Çerçeve Şasi Plaka çerçeve Geri Konut

http://s.aliexpress.com/f2QNZr2Q

(from AliExpress Android)

• quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

O halde şunu arıyorsunuz:

Samsung Galaxy S5 Için YUEYAO Orta Çerçeve Plaka G900FD Dous Sim Orta Geri Çerçeve Şasi Plaka çerçeve Geri Konut

http://s.aliexpress.com/f2QNZr2Q

(from AliExpress Android)

Sen varya adamın dibisin kardeşim çok sağol okadar aradım aliexprese bakmak aklıma gelmedi aktifde alışveriş yaparım ....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.