Şimdi Ara

Lian-Li Kullananlar ve Görüşleri +V2000B PlusII Eklendi (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
991
Cevap
1
Favori
59.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kasaya sahip olan arkadaşlar hemen cevap verirlerse sevinirim. Öndeki fanı 2 pin dönüştürücüyle güç kablosuna mı bağlamalıyım yoksa sys fan 2 ye mi yoksa power fan a mı ? Anakartım Gigabyte EP35C-DS3R.

Lian Li nin bu kasası hakkında ne düşüüuoysunuz? Lian Li PC-A70B

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=PC-A70B

Cosmos S ile bunun arasında kaldım.

Görüş ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

İyi günler.
  • Arkadaşalar bende bu kasayı kullanıyorum. Yeni bir işlemci soğutucusu almak istiyorum, linkteki soğutucu kasaya sığar mı acaba? yada başka önerisi olan var mı?

http://www.sanalmarketim.com/urun/51d25e5d4899a2e6e83e52d59ef8c9b5/SUNBEAM-Core-Contact-Freezer-Intel/AMD-Islemci-Sogutucusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

LIAN LI PC-A70B yada PC-V2000B stockta nerde wardır, goren duyan war mı?

http://www.megabyteshop.com/asp/contact.asp
  • Arkadaşlar bende yeni sistemim için bu kasayı aldım. Gerçekten sade ve şık bir kasa . Size bi kaç sorum var 1) yandaki büyük fanda led yok mu (nedense aklımda var diye kalmıştı) 2) ön ve arka fanların standart devir sayısı kaç ve en ideal sessizlik ve performans için kaç yapmak laızm

Orjinalden alıntı: ofbekar

Selamlar.

Lian Li nin bu kasası hakkında ne düşüüuoysunuz? Lian Li PC-A70B

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=PC-A70B

Cosmos S ile bunun arasında kaldım.

Görüş ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

İyi günler.

valla dotum benım tercıhım lıan lı olurdu ben cok aradım o kasadan ama bulamdım sadece hddler ıcın 4 fan dusunemıyrum o kasada daha ne ısı problemı olur cok kullanıslı sade ve omurluk bır kasa cıft psu lu yanı yok yok cosmos da ııdır ama buna gelemz bence..bece bulursan kacırma hatta bulursan banda haber ver bende alacam....

• quote:

Orjinalden alıntı: taco87

Arkadaşlar bende yeni sistemim için bu kasayı aldım. Gerçekten sade ve şık bir kasa . Size bi kaç sorum var 1) yandaki büyük fanda led yok mu (nedense aklımda var diye kalmıştı) 2) ön ve arka fanların standart devir sayısı kaç ve en ideal sessizlik ve performans için kaç yapmak laızm

Şu an kasayı ablam kullanıyor kasa hakikaten süper bir kasa çok da sessiz.Led var ve diğer sorun olan fan olayına gelince iki adet bu fanlardan alıp önlü arkalı takarsan bu iş biter

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RL039

• Çok Güzel Şık Bir kasa
    can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni.
    dönüp seslendim geri, merhametsiz birine,
    beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine.
  • üretimden mi kalktı bu kasa ?? resmi sitesinde göremedim de
  • Bu kasayı satan bi yer yok mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 19 Aralık 2008; 12:23:35 >

Orjinalden alıntı: apemen

quote:

Orjinalden alıntı: emreq

Teşekkür ederim bilgi için. Ben aslında Zerotherm nirvana almayı düşündüm yüksekliği 150 mm (sizinkinden 1 cm kısa) ama 25 cm lik fan ile dip dibe olacaksa gerek yok. Çünkü kule tipi soğutucular 25 cm lik fana çok yakın olduğu zaman aşırı türbülans yapabilir, çünkü soğutucu yaprakların üst yüzeyi düz olduğu için hava akımına blokaj yapar, bu da istenmeyen bir durum olur. En güzeli zalman 9700 almak çünkü yapraklar 25 cm lik fanın üflediği yöne dikey olarak duruyor, kule olanlar da yatay duruyor. Bu yüzden en iyi hava akımı performansı bu kasada zalman 9700 (veya bu yapıdaki kaliteli soğutucularla) sağlanabilir diye düşünüyorum. Başka teorisi olan varsa yazsın lütfen.

...

+1
    Akasa AK-965 aldım, yan fan normalde sessiz iken , ses yapmaya başladı ;
    fanın metal üst yüzeyine hava çarpıyor ve ucu açık olan borulardan ayrıca bir ses yapıyor.
    Rahatsız edici değil ama gece yatarken iyi olmuyor.

Zalman 9700 türü fanlardan tavsiyeleriniz varsa alalım lütfen, teşekkürler.

ben de zalman düşünüyordum. bir arkadaş aşağıdaki yorumu yaptı.

quote:

Orjinalden alıntı: 3X3CUT0R

bana sorarsan saçma neden dersen zalman nın fanı 5.25 lik sürülere doğru bakıyor. lianli kasanın fanı bu fanın üzerine dikey üflüyor hem fanın hava giriş kısmındaki sirkülasyonu keser hemde çıkıştakini keser .çıkıştaki sıcak hava egzoz fanıyla dışarı atılmalı kasanın içine yönlendirilmemeli eğer lianli fanına bakan ve anakarta doğru üfleyen bir sogutucu alırsan daha iyi soğutulur mesela ben daha iyi sogousun diye sunbeam core contact freezera scythe kama bay aldım içindeki fanı akasa amber ile değiştirdim ve core contact freezerin fanına bakacak sekilde 5.25lik sürücülere taktım egzoz fanı olarak AC arctic fan kullandım sıcak hava direk kasanın dısına çıkıyor tower yapıdaki fanların bir eksik yönü var o da mosfetlere ve kapasitörlere üfleyemiyor kapağa doğru bakan soğutucu alırsan anakartta bunalrın olduğu yerde pasif sogutucu varsa mükemmel sugutulur.

sana önerim TT Bigtyphoon/bigtype gibi anakartta üfleyen soğutuculara bakman ancak lianli nin o kocaman fanından en iyi yararlanırsın

http://resim.donanimhaber.com/m_28544943/mpage_1/key_//tm.htm#29587195

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 6 Şubat 2009; 10:21:06 >

• eski lianlicilerden kim kaldı?

merzah,mustafa??

not: hort

Ege Üniversitesi
  • vay be @DnzD7 sağlam hort olmuş bu...
    askerden önce ne yazardık...

Orjinalden alıntı: Merzah

vay be @DnzD7 sağlam hort olmuş bu...
    askerden önce ne yazardık...

daha dün askere gidiyorum bana eyw demişsin gibi, neçabuk geçmiş bu günler..
    not: ama bnm lian li gecen günlere ragmen performanstan bişey kaybetmedi, yakında askere göndericem kasamı bende

Ege Üniversitesi
  • Aslında o kadar da çabuk geçmedi günler daha doğrusu askerde geçmek bilmedi... ama bitti sonunda
    kasayı nie askere gönderiyosun ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.