Şimdi Ara

Lian-Li Kullananlar ve Görüşleri +V2000B PlusII Eklendi (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
991
Cevap
1
Favori
59.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sadeliği severim ya, başka bir şey olunca dikkatim çok dağlıyor. Böyle mis gibi daha ne olsun
  • --------------------------------------------------------------------------------

1 - üst kısma dışarı üfleyebilen hangi fan takılabilir marka model olarak

2 - Ayrıca arkadaşlar bu kasdaki fanlar nereye üflüyor içe mi dışa mı bunuda kontrol etmenin bi yolu var mı ?
  • Arkadaşlar kasayı aldım fakat kasada baya boşluk mevcut bu beni çok üzdü açıkçası kasanın üstü ve yan kapak baya boşluk var yani tam oturmamış gibi hissetirior titreme yapar bu olay diye düşünüorm üst tarafa ağır bişi koymak gerekir çok boşluk var yan kapakta tam oturmuor gibi sıkılı olsa bile çıt çıt ses yapıor dokunuca hdd fanı ses yapıyor gibime geldi maalesef üzülerek söylüorm ki kasayı aldııma pişman Olmuş durumdayım
  • Arkadaşlar bende geçen hafta yorumlardan sonra bu kasayı aldım. Sanalmarketim.com'dan aldım. Saat 4:30 gibi aldım, aynı gün kargoya verilmiş, 1 gün sonra elimde idi. Teşekkürler sanal marketim.

"YourStyle" linkli arkadaşın dediği gibi ilk başta benim içinde tangır tungur bir kasa gibi geldi, kapaga hafif vursan tangırtı yapıyor ama takınca ve bilgisayarı çalıştırınca tangırtı yapmıyor.

Bende kasadaki bütün fanlar içeri üflüyor, sizinki demi öyle. Bana biraz garip geldi genelde dışarı üflerdi neden bunlar içeri üflüyorki.

Birde arkadaşların dediği gibi ön ve arka fan ses yapıyor, yan fanda pek ses yok. Yine forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine Akasa fan kontrol aldım. Ayaralarında fanın seviyesini düşürünce ses azalıyor, en azından rahatsız edici ses azalıyor.

Lian-Li 52 kart okuyucu ve Fan kontrol için firebal'a mesaj attım, 2 ürününde Mart ortası gibi geleceğini söylediler.

• Sağolasın Mustafa valla bende çok özledim artık mesaj sayım artmıyor hiç bir şey katamıyorum ne kendime nede foruma
  • Sağolasın valla işin aslı bende sevindim İzmir diye çok dua ettim ama nankörlük yapmam doğuda çıkabilirdi benim gibi biri doğuda çok zorlanırdı.Zaten bu ankara baya kötüydü.İstanbul rahat olur inşallah
  • 4 tane takabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 12 Şubat 2008; 17:00:00 >

Orjinalden alıntı: Yozi

Ben sadeliği severim ya, başka bir şey olunca dikkatim çok dağlıyor. Böyle mis gibi daha ne olsun

Dostum odanın derli topluluğuna bi diyeceğim yok tercih meselesi Ama sana sormak istediğim bişi var...Valla masan çok güzel masaymış gözüm kaldı bak Sen o masayı nerden aldın onu süle!

"Diğerleri otomobillerini satabilmek için yarışır.Biz ise yarışabilmek için otomobil satarız..."
    Enzo Ferrari

• Vallah amcan bundan 6-7 sene önce almıştı, baya oldu tarihi de tam hatırlamıyorum. Şirketin biri iflas etmişti ve ellerindeki mobilyaları satıyorlardı onda biri fiyatına. Güncel bir şey olsaydı söylerdim, Fakat masanın markası "Febrü". Belki bir yerde bulursun
  • Tüh..!

"Diğerleri otomobillerini satabilmek için yarışır.Biz ise yarışabilmek için otomobil satarız..."
    Enzo Ferrari
  • Arkadaşlar tüm konuyu baştan sona okudum, tamam işte aradığım kasayı buldum diyordum kiii, konu sonlarına doğru

-Kasanın hiç de sessiz olmadığını

-Sesi azaltmak için arkadışların fan kontrolcüsü aldığını, (Ek masraf)

-Fan kontrol voltajının 12v dan 6v indirildiğinde bile %50 fanların yine de az da olsa ses yaptığını,

-Kasa kapakları arasında boşluk olduğunu, bu durumun HDD çalışırken tıkırtı yapabileceğini ve HDD sesinin dışarı duyulmasına neden olacağını düşünüyor, ve üzülüyorum.

Birebir kullancı arkadaşlar, gece pc başında

-Kasa masa altında iken yaklaşık 1 metreden fan seslerini duyabiliyormusunuz. Cevap evetse;

-Fan Kontrolcü taktağınız zaman yine aynı şartlarda fan sesi duyuyormusunuz.

-HDD çalışırken kasanın yan kapakları ses yapıyormu,

BİRKEZ DAHA YORUMLARINIZI YAZARMISINIZ. SESSİZLİK BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR UNSUR SIRF SESSİZ OLSUN DİYE ENERMAX INFINITY psu ya bi ton para verdik. Yoksa diğer alternatif CHAKRA ya mı yönelelim.

• Ses var, bu kaçınılmaz. Çok sessiz olsun diyorsan, fan kontrol alınmalı birde fanlar değiştirilmeli belki daha sessiz olanlara nazaran. Kasanın yapısı ve yapım kalitesi iyi ama, bu da sizin için önemli bir unsur değil.
  • sesli bir kasa, akasa kasa bundan daha iyidir akasa kasa sıfır ses ben denedim test ettim psu olarakta fsp bluestorm II kullandım. donanım parçalarımın ısısı değişmedi yani fanlar hikaye, 25 cm lik tek artısı bi tek o sessiz, ayrıca dvd rw' ta cd koyduğum zaman kasa sallanıyor teneke gibi vidalarını iyice sıktım yine aynı. biraz estetiki var o kadar, o fanların sesini fan kontol bile önüne geçileceğini hiç sanmıyorum, kasam şu an masa altında ve masanın kapağı kapalı ve fanların sesi aşırı bunu bilgisayarı kapattıktan sonra ohh bee dünya var demiş dedirtecek kadar arkadaşlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.