Şimdi Ara

Lian-Li Kullananlar ve Görüşleri +V2000B PlusII Eklendi (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
991
Cevap
1
Favori
59.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mustafa*

kasanın tek hoşuma gitmeyen yanı ön panelde bulunan usb kablolarının sert ve kısa oluşu ayrıca hdd yuvası altında çıkan mikrofonda benim içn süpriz oldu mikrofon olduğunu bilmiyordum

Kasanın içinde gördüğünüz şey mikrofon değil, sistem start ederken çıkardığı bip sesini vermesi için oraya küçük bir speaker koymuşlar. Eski kasaların hepsinde vardı, ama güncel kasalara koymuyorlardı, ama bu kasaya koymuşlar.
  • Kasam geldi. Herşey çok güzel bu topic de anlatıldığı gibi. Ama bir şey dışında, kasa sessiz değil, çünkü izolasyon sıfır. Harddisk sanki kasanın içinde değil de masanın üstünde çalışıyor gibi. Böyle olduğunu bilsem başka kasa alırdım, artık biraz izolasyon denemeleri yaparım olmazsa kasayı değiştiririm. Bu kasayı düşünen varsa ses konusunu göz önüne alsın derim, sanırım enermax chakra bu kasadan daha sessizdir. Eski kasama göre 5 derece sıcaklık düşüşü oldu cpu da.
  • yük altında işlemci en fazla 35-40
    ekran kartı 55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibadeath. -- 5 Şubat 2008; 19:56:37 >

Knex Fwield a.k.a pinKiller
  • Mustafa Hocam Orthoss Da Tam Yük Degeleri Mark Skorları Alırsan Çok Süper Olur

Lian-Li Kullananlar ve Görüşleri +V2000B PlusII Eklendi

• güle güle kullanın sade ve asil duruyor

Orjinalden alıntı: emrebulgur

Mustafa Hocam Orthoss Da Tam Yük Degeleri Mark Skorları Alırsan Çok Süper Olur

arkadaşım hiç o işlere girmeyeceğim doğrusu artık o kadarda kafaya takmıyorum skorlarını sonuçta extreme bir kasa oldu keyfini çıkarmaya bakıyorum

Kasa gerçekten sessiz, önceki mesajıma göre daha sessiz, ICEQ3 sağolsun.
    E8400 fanı boşta pek ses çıkarmıyor ama değiştirebilirim.

Galiba 25lik fan yüzünden pasif soğutma pek uygun değil.
    AKASA AK-965 iş görür sanırım?

Ya da daha stok fandan daha sessiz bir fan tavsiyeniz var mı?

Tekrar söylüyorum arkadaşlar, bu kasayı alanlar bir de fan kontrol alırsa tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apemen -- 6 Şubat 2008; 10:18:06 >

kasa çok asil duruyor,
    güle güle kullan

masaya da bittim bu arada, çok ferah.

Knex Fwield a.k.a pinKiller
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ibadeath.

Üst boşlukta fan yok sanırım onu alanlar havayı içerimi dışarımı vercek (:

tepeye isteğe bağlı fan yeri bırakmışlar sanırım içeri verecektir

Orjinalden alıntı: Yozi

Beyler bende bir tane Lian-Li aldım, gerçekten harika bir kasa, şimdi Fireball'ın panel getirmesini bekliyorum, gelirse taktıracam kasaya güzelinden bir tane. Bu da benim kasa:
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ibadeath.

Üst boşlukta fan yok sanırım onu alanlar havayı içerimi dışarımı vercek (:

Isınan hava yukarı doğru kateder, o yüzden buraya fan takacaksanız dışarı üfleyen fan takmalısınız yoksa kasanın üst kısmında biriken sıcak havayı tekrar içeri doldurmuş olursunuz. Ben taktım ama takmasanız bile o boşluk sıcak havayı baca gibi dışarı çeker.
  • 1 - üst kısma dışarı üfleyebilen hangi fan takılabilir marka model olarak

2 - Ayrıca arkadaşlar bu kasdaki fanlar nereye üflüyor içe mi dışa mı bunuda kontrol etmenin bi yolu var mı ?

Orjinalden alıntı: Yozi

Beyler bende bir tane Lian-Li aldım, gerçekten harika bir kasa, şimdi Fireball'ın panel getirmesini bekliyorum, gelirse taktıracam kasaya güzelinden bir tane. Bu da benim kasa:

Bu ne biçim erkek odası yaw? Hiç yakışıyomu...? Erkek adamın odasına biri kapıdan girdimi birdaha çıkmak için o kapıyı bulamamalı, okadar derli toplu olmalı yani

"Diğerleri otomobillerini satabilmek için yarışır.Biz ise yarışabilmek için otomobil satarız..."
    Enzo Ferrari

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.