XBOX360(TM) Modding Case - XB01 adinda Agustos sonu cikacagi soylenen kasa guzel gorunuyor. Sadece ondeki usb giris yerleri biraz abuk gorundu. Ayrica normal pc kasasina benziyor bu haliyle, bazilari begenmeyebilir. Dvd-rom'u uste almislar ancak kutu icinden uzun kablolar cikiyor mu acaba? Yakinda orada burada testlerini gorebiliriz sanirim ve olur ya birileri (firebal Lian-Li satiyor ama???) Turkiye'ye getirirse bir ihtimal alinabilir.
bunlar çok gereksiz bence ne öle pc kasası gibi ama porjinal kasanın alüminyumunu yapsalar ilk ben alırım buz gibi oh
quote:
Orjinalden alıntı: Gokyabgu
Gayet şekilsiz ve gereksiz bir kasa. Bence Xbox 360ın kasa dizaynı görüntü olarak çok başarılı oturma odasına da çok güzel uyuyor
Kesinlikle.
evet xbox 360 ın kasası çok şekilli şık ama eğer bu ürün türkiyede alınabilirse ve sessiz çalışması sağlanmışsa(sanırım büyük bir fan kullanılmış) bunun için alabilirim dayanamıyorum xbox ın fan sesine.
Bu ne ya kolon gibi
Güzel kasa ve paylaşımın için teşekkür ederim ama arkadaşlarında belirttiği gibi daha önceden verildiği için konuyu kilitliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme