Şimdi Ara

LGS'de Maske Yok YKS de Öyle Olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LGS'de yoksa YKS'de de yoktur büyük ihtimalle

• Lan sanırım virüs geçti her yeri açtık sınavları yapıyoruz hele sınav merkezi sayısı bile artmamış demekki virüs geçti beyler ,bakın 18-20 yaş yasağı da kalktı ne güzel dershaneler de açılıyor 2.5 ayda bitirdik maşallah devletimiz çok iyi başardı :)
  • sınav merkezi sayısı 4 katı kadar arttı lgs de

virüsün bulaşıcı ve öldürücü etkisi kırıldı o yüzden bu rahat normalleşme planı yapıldı

he bana kalsa riske karşı biraz daha geç yapardım bunu ama ülkenin durumu da var

ama turizm için gençleri harcamak bilemedim yani yazık oldu
  • 1 vaka varken okullar tatil edilmemiş gibi okulları dezenfekte ediyorlar tek önlem bu galiba, dezenfektan aletini bana sıksanız daha mantıklı olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AliKaptann kullanıcısına yanıt
    Yks den bahsediyorum ben ama aynı kaldı sınav merkezi sayısı ?
  • Ferplath F kullanıcısına yanıt
    açıklandı mı ki nerden biliyosun
  • phosphorus kullanıcısına yanıt
    virüs etkisi gibi bulaşıcı ve öldürücü değil

ama yine de riske atmamak lazım dı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    OSYM Baskani roportaj yapti bi gazeteciyle Gecen sneekiyle ayni sayida sinav merkezi varmis

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    collayı yedik
    22 Mayıs 2020: 107.716
    28 Mayıs 2020: 116.304
    29 Mayıs 2020: 125.511

Gun gun vaka sayilari. Bulasiciliginin azaldigini hangi kaynaktan okudunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ziya Selçuğa helal olsun adam en başından beri süreci iyi yönetti

Lgsnin ertelenebileceğini her zaman sinyalini verdi ama hiçbir zaman tarihine dokunmadı. Sınav ertelenince de kimse problem yaşamadı.

Videoda izlediğimiz gibi gerekli tüm önlemler alınmış. Farklı şehirde olanlar , maske , herkes sınava girmek zorunda mı cevaplar net. Kısa bir videoda tüm soru işaretleri giderilmiş.

Bizimkiler de sınıfta kaç kişi olacak sorusuna camları açıyoruz yanıtını versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 30 Mayıs 2020; 18:39:22 >
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    Lgs de pek rezalet çıkacağını sanmıyorum çıkarsa rezaletin büyüğü yks de çıkacak msü saymıyorum çünkü çok az katılım var ona asıl büyük rezalet yks iki oturumlu bir de hatta dil sayarsan 3 ne maske konusunda bir şey söyleyen var ne sınıflarda hani yarıya indiriyordunuz en fazla 20 kişi olacak diyor fjehwhjfew geçen sene 16 kişi girmiştim zaten küçük bir sınıfta yök ve ösym çok rezil iş çıkarıyor inşallah patlamaz bize
  • Sınav merkezi ile sınav yeri ayrı şey. Sınav merkezi yani sınava girilen ilçe sayısı aynı. Muhtemelen daha çok okulda olacak.

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    Hocam öyleyse bile bunu açıklamaları gerekmez mi bak meb bakanı ne güzel 5 kat artırıldı bina sayısı diyor bizimki camları açacağız diyor 5 kat artsa bunu mu söyler
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    okul sayısı artsa bu fırsatı kaçırırlar mı hiç direk büyük harflerle yazar adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: adisdasdadas

Ziya Selçuğa helal olsun adam en başından beri süreci iyi yönetti

Lgsnin ertelenebileceğini her zaman sinyalini verdi ama hiçbir zaman tarihine dokunmadı. Sınav ertelenince de kimse problem yaşamadı.

Videoda izlediğimiz gibi gerekli tüm önlemler alınmış. Farklı şehirde olanlar , maske , herkes sınava girmek zorunda mı cevaplar net. Kısa bir videoda tüm soru işaretleri giderilmiş.

Bizimkiler de sınıfta kaç kişi olacak sorusuna camları açıyoruz yanıtını versin
    12. Sınıf Öğrencileri YÖK'e mi bağlı? YKS hakkında hep kaçtı hep kaçtı niçin? Erkene alınacak ya itiraz da edemiyor .

Bu adamı unutmayın iyi biri değil kusura bakmasın 2 lafından biri öğrenci psikolojisi diyip yapılan hareket?
  • Ferplath F kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettim sadece. Eğer öyle bir bilgi vermedilerse daha o zaman garip bir durum. Ama zaten alışığız garip şeylere...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.