Şimdi Ara

lga 775 sonrasi islemci tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm e8400 4gb ram sata 2 harddisk 6850vga kullaniyorum psu 550 watt highpower.pcyi sadece cod serisi farcry tipi oyunlar ve internet icin kullaniyorum ekran kartimi 6950 veya 7850 gibi 2gb kartlarla degistiricem.cf sli gibi dusuncem yok ama oyunlari ultrada oynamayi seviyorum.islemci terfisi haliyle ram ve anakart terfisi yapicam ssd ye hemen gecmicem suan pahalilar.2-3sene idare edecek en iyi f/p islemci tavsiyesi bekliyorum kullanan arkadaslar cevaplarsa memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakart destekliyorsa Q9000 serisinden iyi bir işlemci bulup devam edebilirsiniz. Onun dışında yardımcı olabilmemiz için bütçenizi belirtin.
  • FX 6300 veya FX 8320 işlemci ,MSI 970A-G46 anakart şu an için dediklerine cukkadak oturuyor.
    bu fiata, başka sisteme bakınma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

FX 6300 veya FX 8320 işlemci ,MSI 970A-G46 anakart şu an için dediklerine cukkadak oturuyor.
    bu fiata, başka sisteme bakınma.

Olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 bit windows kullanıyorum 64 bit kullansam oyunlarda fark hissedilirmi. 64 bitte oyun kurup hiç denemedim.4gb ın hepsini kullanamıyorum şuan 3 küsür bilirsiniz
  • Bütçe uygunsa 1155 pin Sandy veya Ivy Bridge işlemciler işinizi görebilir. Ben 775 pinden sonra imzamdaki 1155 pin i3'e geçtim . Sanki boyut atlamış gibi oldum . Kesinlikle en az i3 öneririm .
  • hiç amd kullanmadım denemek istiyorum ama emin değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet socket değişimi haberleri yaygın bakalım takip ediyorum.E8400 ü 3.6 da kullanıyorum bir süre daha piyasa takibine devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

Sistemini çok güzel toplamışsın bilmiyorum senmi topladın ama,gayet ekonomik ve güzel olmuş forumda sürekli konu açıyorlar quad işlemcim var 6850 alsam falan darboğaz olurmu gibisinden.Senin sistemde e8400le 6850yi görünce hoşuma gitti.Oyunlarda performans alıyormusun alıyorsun bu yeterli değil mi :)

sistemi 2009 da topladım 8800gt ile başladım ama battlefield 3 kartı kovdu.sistemden çok memnunum çok stabil hiç üzmedi beni .amacım aşırıya gitmeden tabanı yenilemek bu arada elimdekileri de para ederken satmak.biraz da oyunları ultrada oynama iç güdüsü yokmu bütün şeytanlık aslında bu
  • Hot Gangnam Style Dancing Shaped U Disk USB Flash Memory Drive 4GB, http://url7.me/78Ah . Promotion price : $7.99 + Free shipping !! A lot of people in the world like it so much,and you ?!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelisdina -- 5 Ocak 2013; 5:13:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.