Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Orijinalden alıntı: t@rik

Arkadaşlar şu tecrübeyi paylaşmak istiyorum. Forumda kampanya düzenleyen TTAF kablodan altın uçlu HDMI-HDMI kablo aldım. Sadece 15 kişi dolrusun ihtiyacı olan arkdaşlar faydalansın diye. Kablo geldiğinde HD receıver a taktım ve sıradan HDMI kablo ile aralarında inanılmaz kalite farkını gördüm. GÖrüntü tam istediğim gibi. Eğer görüntüde kırılmalar veya netlik soruu yaşyaa arkdaşlar vvarsa kesilike söylediğim kablo kullanmlarını öneririm.

ne kadar bu kablo?

http://www.ttaf-consumer.com/HDMI-HDMI-Kablo-Metal-24K-Altin-v13b-2-Metre-96132,PR-1490.html

Ürün bu arkadaşlar. Ben 17TL' ye aldım. DH üyesi olduğunuzu belirtirseniz sizde yaklaşık 30TL' ye alabilirsiniz. (Ben özel düzenlenen kampayadan almıştım.)

• quote:

Orijinalden alıntı: jackkkk

Arkadaşlar bi sorunum var lh4000 modelinde önceden uydu dan sesi kontrol edebiliyorum şimdi o özelliği gitti 2 kumanda kullanmak zorunda kalıyorum yardım ederseniz sevinirim.

dostum uydu baglantın scart ise , uydu arkasından scartın yerini degiştir,düzelicektir buyuk ihtimalle,iyi aksamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmbzkrt
    Hocam aynı cihaz bende de var, bir sorum olacaktı. Televizyonun arkasına kulağını dayadığında panelden aşırı bir ses geliyor mu, böyle bir şikayetin var mı ?

Televizyonun bu ses sorunu forumdaki arkadaşlar farklı şeylerle çözdüler ama genel çözüm, resim ayarlarından, arka ışığın ve keskinliğin %100 olmasıymış. Birde bunu deneyin derim.
  • 32lh5000 istanbul bilişimden aldım sorun yok beklediğimden iyi çıktı (benim fikrim 1080p world earth belgesel mkv yi açmadı 720p mkvlerde sorun yok tabi bazı filmlerde dts formatlı olduğundan sesi tanımıyor hdmı ile lap toptan deneyeceğim tanır zannediyorum basit kullanım arayüzü falan kullanışlı bir tv tavsiye olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

32lh5000 istanbul bilişimden aldım sorun yok beklediğimden iyi çıktı (benim fikrim 1080p world earth belgesel mkv yi açmadı 720p mkvlerde sorun yok tabi bazı filmlerde dts formatlı olduğundan sesi tanımıyor hdmı ile lap toptan deneyeceğim tanır zannediyorum basit kullanım arayüzü falan kullanışlı bir tv tavsiye olunur.

Kaça aldın arkadaşım? Hangi mağazasından? Mecidiyeköy?
  • yalan değil 42lh3000 de usb'den filim izliyorum.
  • Arkadaşlar bu dts ile ilgili herhangi firmware çözümü var mı bildiğiniz? DTS kalitesindeki bir sesi AC3 kalitesine indirmek istmeiyorum çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

Arkadaşlar bu dts ile ilgili herhangi firmware çözümü var mı bildiğiniz? DTS kalitesindeki bir sesi AC3 kalitesine indirmek istmeiyorum çünkü.

Hala dts sesi çözemiyorlar malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eserguzel

quote:

Orijinalden alıntı: semih37

32lh5000 istanbul bilişimden aldım sorun yok beklediğimden iyi çıktı (benim fikrim 1080p world earth belgesel mkv yi açmadı 720p mkvlerde sorun yok tabi bazı filmlerde dts formatlı olduğundan sesi tanımıyor hdmı ile lap toptan deneyeceğim tanır zannediyorum basit kullanım arayüzü falan kullanışlı bir tv tavsiye olunur.

Kaça aldın arkadaşım? Hangi mağazasından? Mecidiyeköy?

peşin 1296
    mecidiyeköy.
    gecen cuma kalmamıştı aslında 7000 alacaktım kalmadığı için 5000 e döndüm oda kalmadı !
  • 32''lh 5000 i 4 cıvata ile astım ama sanki düşecek gibi duruyor!sanki arka plastik kapak tutuyor gibi dokunduğumda yaylanıyor
    yanlış bişey mi yaptım yoksa asan arkadaşlar varsa durum aynımı?
  • merhaba arkadaşlar;

burada ki ustalara bir sorum olacak! benim lg 47 lh 4000 televizyonum var. bugün tv nin tozunu alırken farkettim, 22 aylık kızım sağolsun tv de bir belgeselde gördüğü aslanı paneli elleyerek sevmiş:) panele yakından bakıldığında kılcal şeklinde tırnağın bıraktığı çizikler var! tabi ister istemez keyfim kaçtı, bunun görüntüye bir etkisi olur mu? ve ya başıma bir iş açar mı?

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

Bende 42 lh9000 modelini aldım 1 hafta oluyor evde kutusunda açılmadı daha bi LCD tv sehpası siparişi vermiştim onu bekliyorum Sehpa geldiğinde hemen kurlumu yapıp tv hakkında görüşlerimi burada paylaşıcam sizlere

dostum sehpan nerden geliyo incelemeni bekliyorum lh9000 merak ettiğim bir model
  • Arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım. LG 32lh3000 ile 32lh3800 arasında ne fark olduğunu bilen var mı? lh3800 kullanan var mı? lh300 nin güzel bir lcd olduğunu biliyordum, mediamarkt ta lh3800 için kampanya yapmışlar. Daha yeni model olduğunu söyledi görevli arkadaş. Bilgisi olan varsa paylaşabilirmi acaba? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianca

Arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım. LG 32lh3000 ile 32lh3800 arasında ne fark olduğunu bilen var mı? lh3800 kullanan var mı? lh3000 nin güzel bir lcd olduğunu biliyordum, mediamarkt ta lh3800 için kampanya yapmışlar. Daha yeni model olduğunu söyledi görevli arkadaş. Bilgisi olan varsa paylaşabilirmi acaba? Teşekkürler...

Bir fark yokmuş, sadece kod farkı ve LH3800 kaptıldığında stand by yerine tamamen kapanıyormuş. Kampanyası vardı aldık dün akşam
  • quote:

quote:

Arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım. LG 32lh3000 ile 32lh3800 arasında ne fark olduğunu bilen var mı? lh3800 kullanan var mı? lh3000 nin güzel bir lcd olduğunu biliyordum, mediamarkt ta lh3800 için kampanya yapmışlar. Daha yeni model olduğunu söyledi görevli arkadaş. Bilgisi olan varsa paylaşabilirmi acaba? Teşekkürler...

Bir fark yokmuş, sadece kod farkı ve LH3800 kaptıldığında stand by yerine tamamen kapanıyormuş. Kampanyası vardı aldık dün akşam

Kaça ve nerden aldınız kampanya var ise bir arkadaşım da almayı düşünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: metalok

quote:

quote:

Kaça ve nerden aldınız kampanya var ise bir arkadaşım da almayı düşünüyor.

Ümraniye Mediamarkt tan 1.199 TL ye aldık dün akşam, halen aynı fiyat mı bilemem ama. World - cardfinansa 6 taksit. bazı kartlara da 4 taksit yapıyorlar. LH3000 1.279 TL idi. Bir de diğer mediamarktlarda olmayabilir, Ümraniye mağazasına has bir kampanyaymış, mağaza kendi yapmış çok fazla stok olduğu için elinde.

• önce yazmıştım, cevap gelmeyince tekrar yazıyorum...

LG-42LH3000 almıştım. Henüz güncellemelerini yapmadım, film izlemek için notebook u kullanıyorum. kasım gibi aldım tv yi.
    Fakat çözemediğim bişey var, normalde eski sony tv imde bile hangi yayın aktifse TV o yayının bulunduğu AV kanalına otomatik geçiyordu. Böylece dvd yi kapattığımda otomatik olarak uydunun bulunduğu SCART devreye giriyordu. Ben TV den seçmek durumunda kalmıyordum. Fakat bu LCD de otomatik geçmiyor, hdmi-dvi dan bağlı notebook u kapattığımda scarttan bağladığım uydu eğer açıksa, hemen uyduya geçmesi gerekir normalde, ama geçmiyor. Kumandadan kendim değiştirmek zorunda kalıyorum. Ne iş???
  • Selam arkadaşlar bende 1 haftadır 32lh300 tv mi kullanıyorum fakat sd yayınlarda dsmartı altın uçlu skart ile kullanmama rağmen iyi bir görüntü alamıyorum belki crt tvden gördüğüm görüntüden dolayı kötü geliyo olabilir mesela wd tv live a bağladığımda görüntü cam gibi bana kontrast falan kendi ayarını verebilecek varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgademirel28 -- 23 Şubat 2010; 1:25:05 >
  • Arkadaşlar 1 ay kadar önce 32LH7000 aldim, genel olarak cihazdan memnunum ancak bir problemim var, 2,5" Usb western Dijital marka usb disk kullanıyorum diski 80 GB fat32 ve 378 Gb NTFS olmak üzere 2 bölüme ayırdım, 80 Gb lık Fat32 bölümü sürücü1 ismiyle görürken NTFS i görmüyor. Forumdaki yazıları okudum ama 32lh7000 ntfs destegi hakkinda net bir bilgi göremedim.. 32LH7000 Ntfs i destekliyormu desteklemiyor mu? Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bean -- 26 Şubat 2010; 13:24:39 >
  • diskin bölümlerini silip tek partition yaptım ntfs de formatladım problem düzeldi, demekki iki bölümlü disklerin ikinci bölümlerini görmüyor
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.