Şimdi Ara

LG x130 Batarya Sorunu Yardım! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
32.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim pc Toshiba l 505-110 .bios güncellemek istiyorum.fakat benim de batarya jarj etmediği için aynı hatayı veriyor.

     LG x130 Batarya Sorunu Yardım!
  • arkadaşlar denilenleri aynen yaptım ama ilk başta kırmızı ışık olmasına rağmen hemen yeşile döndü ışık ve de halen batarya %0 olarak gösteriyor ve hiç şarj etmiyor. Hep AC güçte diyor. Bataryam çok sağlamdı bir kez kapattım bilgisayarı ve bir daha açılmadı. Bu kadar sağlam olan batarya bir anda nasıl ölebilir anlamış değilim. Yardım edebilecek olan var mı? ve LG'Nin sloganını artık bu hale çevirmek istiyorum :Life is NOT Good if you bought LG x130 --> İki günde LG'den tiksindim bu kadar çok severken...
  • yeni pc mi nekadar oldu batarya göstergesinde sıkıntı olabilir.bataryada kullanırken hemen bitiyormu batarya batarya şarz bloğunda sıkıntı olabilir.statik elektrik olabilir fişte kullanın daha sonra kapatıp pili takın tekrar deneyin.yavaş yavaş azalır ama hemen bitmez anında sağlam pil kendini boşaltmaz.yazılımsalda olabilir.geri yükleme noktan varsa bir yükle öyle dene.yoksa batarya programı olacak sizde kaldırın tekrar yükleyin bazen yazılımsal oluyor ben bunu arkadaşın leptopunda yaşadım.bir diğer olasılık güç kartı diyecğim ama fişte çalışıyorsa güç kartında sıkıntı yoktur demektir.
  • http://www.****.com/?d=4JXT8D6J web sitesinde mevcut değil güncel adrese yüklemesi imkanı yok mu?
  • sadays
    Yarbay





    12 Ekim 2011; 14:09:02


    dosyayı güncelleyeyim link biraz eski ne olur ne olmaz

    platform.ini dosyasını filan değiştirmeyin ben değiştirip koydum direkt indirin rardan çıkarın

    InsydeFlash.exe ile güncelleyin geçmiş olsun kolay gelsin

    http://www.****.com/?d=4JXT8D6J


    link çalışmıyor. guncel link yok mu?
  • sorun bende de var :(
  • Arkadaşlar şu an aynı cihazın batarya sorunu için yaklaşık bir saattir bahsei geçen dosyayı arıyorum ama bulamadım (ul1f3g21_ui.exe) diğer updatelerden bir tanesi çalışıyor onuda yaptım ancak düzelme olmadı diğerleri hata veriyor zaten de ve bahsi geçen değeri 0 yapacak bi seçenek göstermiyor bana.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Bu arada aynen katılıyorum ne LG nede netbok töbe...
    REsmen ucuz etin suyu muhabbeti bu iş.
  • ARKADAŞLAR X130 LARLA VEYA HERHANGİ BİR LG MARKA FARKLI BİR MODELDE CİHAZLA İLGİLİ SIKINTINIZ OLURSA HER KONUDA YARDIMCI OLABİLİRİM.

    ataysercan@gmail.com adresim mail atarsanız sıkıntınıza yardımcı olurum iyi günler...
  • Slm. Benim yeğenlerin lg r 590 laptobu tecpro bilgi teknolojileri lg istanbul servisine yollamıştım.orjinal windows yükletmek için.kurtarma cd lerinden yukleyemedik. Neyse laptop yapılıp geldikten 2-3 hafta sonra batarya şarj olmamaya baslamış. Acaba batarya oralarda yanlışlıkla değişti mi? yoksa yazılımsal mı?bios güncellemesi yapsak çalışır mı? tekrar servise mi yollatsam?
  • merhaba,
    LG x140 makinamda bir süredir şarj problemi yaşıyorum. Makina şarjda kalıyor bir süre sonra %30 larda iken kendiliğinden kapanıyor. 1,5 yıllık bir makina acaba yeni batarya mı alayım yoksa. Başka bir problem mi vardır?
    Kontrollerini nasıl yapabilirim?
  • batarya yıpranmış yeni batarya almak gerekir
  • arkadaşlar şuanda arkadaşımın lg x130 modelli netbookuna format attım. Formattan önce dikkatimi çeken şey şarj ışığının bir kırmızı bir yeşil olmasıydı bu sorun kafama takıldı.Formattan sonra bios güncellemesini de yaptım.Şu anda pil %100 dolu olarak görünüyor. Ama sanki şarj olurken bir olup bir olmuyor gibi görünüyor. Bios güncellemesinden sonra düzelir diye tahmin ettim.Ama bu bir kırmızı bir yeşil olayı geçmedi gibi. Güncellemeler bittikten sonra pilde biraz kullanıp şarj edeceğim, bakalım ne olacak...
  • bu durum ya sokette sıkıntı var şarj oluyor yada olmuyor durumu oluyor fişi çıkarın hemn sokun kırmızı yeşil olduğunu göreceksizni yada fişi çıkarın ilk etapta kırmızı yanar hemen yeşile döner bu anakarta elektrik yayılıncaya kadar olan süreçte gerçekleşir bu güç kartınından kaynaklanır ama eğer devamlı oluyorsa sokette temassızlık olabilir.
  • aynı sorun benim cihazda da oluştu. bahsedilen bios update dosyasını bulamıyorum. paylaşabilecek bir arkadaş var mı?
  • bu adresten faydalanarak sorunu hallettim.
    http://deneyimleriniz.blogspot.com/2010/08/lg-x130-batarya-sorunu.html

    şu an batarya şarj oluyor.
  • UL1F3G41 sürümlü biosu yüklediğim halde bende de olmadı.Hangi numaralı biosu yüklemek lazım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarven -- 27 Temmuz 2012; 15:22:18 >
  • Ben de her yolu denedim, olmadı..
    Garanti de yok..
    Acaba bataryayı değiştirsem yine aynı sorunu yaşar mıyım...
    lütfen cevap........:((
  • ben pili değiştirerek sorunu çözdüm.bios güncelleyip sorunu çözemeyenler pili değiştirmelidir.zaten başka seçenek kalmıyor.
  • batarya sorunu güncel...

    bende aynı sorunu 2. kez yaşıyorum şuan.
    bataryam 3-4 satt giderken bir günde çalışmaz oldu.

    41 sürümlü biosu yükleyemiyorum çünkü batarya için en az %20 istiyor ama bataryayı zaten 0 olarak görüyor ve şarj etmiyor.

    nasıl bir çözüm yolu deneyebilirim?
  • Çok saçma bir durum başlıktaki kişiler aynı model ve sorundan muzdarip batarya'nın sıfır göstermesi durduk yere olduysa sistem yanımlayamama durumu biostan kaynaklıdır genelde hiç recovery veya format denedinizmi lg yazılım olarak başarılı değil zaten alınmıyor yada daha üretmiyor leptop.bios sürümünün hata vermesini bu konuda doğal görüyorum malı üretiyorsan desteğinide ver.pili bir müddet ayrı tutup fişte kullanın daha sonra kapatın fişi çıkarın pili takarak açmayı deneyin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.