Şimdi Ara

LG W2486L-PF 24

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Selam arkadaşlar LG bu monitorü için internette çelişkili bilgiler buluyorum kimi sitede 5ms kimi sitede 2ms olarak belirtiliyor bende lg sitesinde arastirma yaptım ancak LG W2486L-PF diye bir model yok LG sitesinde sadece LG W2486L diye bir model var o monitorde 23' 2ms tepkimesi var kontrast ise 2 milion/1 bizim bağazalarda bulunan LG W2486L-PF ise 1milion/1 bu monitorü kullanan teknik bir bilgi vericek arkadaş varmı acaba!

• evet bende bu monitörü almayı düşünüyorum kısa zamanda. Fakat 2 ms mi 5 ms mi bnde karar veremedim. FArklı sitelerde farklı şeyler yazıyor. Kontrast oranı 2 milyon : 1 değil mi bunun? Sizce nasıl bir seçim olur_?
  • garip bir sekilde vatan eksen hepsiburada vs.. her magazada farklı yazılmış tek dogru yazdıkları model ismi kimisi 1.000.000/1 vermis degeri kimisi 2.000.000/1 kimisi 5Ms vermiş tepkimeyi kimisi 2ms

mesela vatanda tepkime 2MS 2.000.000/1 gözüküyor hepsiburadada 1m/1 tepkime 5ms

bende anlamadım neyse riske girmeden en saglamı asus 23' almak bence su anda samsungla beraber en saglam asusun monitoru
  • monitör 5ms arkadaslar ben kullanıyorum ghosting problemi oluyor Futbol oyunlarinda cok pismanim aldigima sakın ola almayin derim 24'' W2486L-PF 2000000:1
  • Selam, bende bu monitörden kullanıyorum ekim ayında 510 liraya almıştım, şu anda sanırım 610 lira biraz yüksek gibi, ben monitörümden memnunum, az önce kutusuna baktım 2.000.000/1 fakat tepkime süresiyle ilgili bilgi görmedim bende 2ms olduğunu düşünerek almıştım 5ms iseyse de çok önemli değil, çok fazla oyun düşkünü değilim film, dizi vs izlerken oldukça keyifli bir monitör. Oynadığım kadarıyla oyunlarda bir sıkıntı yaşamadım pes 2011 oynadım herhangi bir sıkıntı yaşamadım, bakış açısını ayarlamam gerekiyor zaman zaman negatif durum olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: supraa

Selam, bende bu monitörden kullanıyorum ekim ayında 510 liraya almıştım, şu anda sanırım 610 lira biraz yüksek gibi, ben monitörümden memnunum, az önce kutusuna baktım 2.000.000/1 fakat tepkime süresiyle ilgili bilgi görmedim bende 2ms olduğunu düşünerek almıştım 5ms iseyse de çok önemli değil, çok fazla oyun düşkünü değilim film, dizi vs izlerken oldukça keyifli bir monitör. Oynadığım kadarıyla oyunlarda bir sıkıntı yaşamadım pes 2011 oynadım herhangi bir sıkıntı yaşamadım, bakış açısını ayarlamam gerekiyor zaman zaman negatif durum olarak

Slm.

LG sitesinde 5Ms- vatan da ve gold da 2 ms- eksende 5ms olarak gorunuyor

Pes 2011 oynarken uzun toplarda ekranda golgelenme sorunu yasiyormusun suruklenme benzeri oyuncu isimlerinde bulanıklasma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_bjk -- 1 Mart 2011; 0:48:12 >

• Yarın bu dediklerine dikkat edip cevaplarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 795FT PLUS 17"
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vatan bilgisayara hiç yakışmadı hadi bizler bilinçliyiz bilmeyen insanlar 5MS monitor 2MS diye alıcaklar
  • birde lg offical sitesinde bu model bir monitor çıkmıyor oda ilginç yazıyorum LG-W2486L 23' 2MS 2M/1 bir modeli var sadece yoksa bu monitoru yerli malımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_bjk

quote:

Orijinalden alıntı: supraa

Selam, bende bu monitörden kullanıyorum ekim ayında 510 liraya almıştım, şu anda sanırım 610 lira biraz yüksek gibi, ben monitörümden memnunum, az önce kutusuna baktım 2.000.000/1 fakat tepkime süresiyle ilgili bilgi görmedim bende 2ms olduğunu düşünerek almıştım 5ms iseyse de çok önemli değil, çok fazla oyun düşkünü değilim film, dizi vs izlerken oldukça keyifli bir monitör. Oynadığım kadarıyla oyunlarda bir sıkıntı yaşamadım pes 2011 oynadım herhangi bir sıkıntı yaşamadım, bakış açısını ayarlamam gerekiyor zaman zaman negatif durum olarak

Slm.

LG sitesinde 5Ms- vatan da ve gold da 2 ms- eksende 5ms olarak gorunuyor

Pes 2011 oynarken uzun toplarda ekranda golgelenme sorunu yasiyormusun suruklenme benzeri oyuncu isimlerinde bulanıklasma?

bendede 23.6 phılıps monitör var 5ms aynen dediklerini yaşıyorum pes dışında bir sorun yok ama peste bariz ghosting oluyıor

• samsung bx2450 > lg w2486 uzun araştırmalarım sonucu ben bunu anladım. bence 24' alacaksanız samsungu alın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

samsung bx2450 > lg w2486 uzun araştırmalarım sonucu ben bunu anladım. bence 24' alacaksanız samsungu alın..

KARDEŞ PES OYNUYORMUSUN KESİLİKLE GHOSTİNG YOK DİYEBİLİRMİSİN ÇÜNKÜ BEN 2MS 2253 BW DA KULLANDIM AMA ONDADA VARDI
  • Ghosting problemini cogu kullanici idrak edemiyor normal geliyor yıllardir pes oynadigim icin crt monitörde lcd monitöre gecis sancılı oldu biraz genel itibari ile sorun var cogunda samsungda da olacagi kanısındayim biraz daha mantikli olani 55cm televizyon almak monitor gibi kullanmak olabilir.
  • Kontrol ettim, ghosting olarak bahsedilen görüntülerin sürüklenmesiyse zaman zaman oluyor evet, yalnız dışarıda oynadığım büyük ekranlı tv ekranlarında da aynı sürüklenme söz konusuydu, kardeşimde aynı monitörün 22'' versiyonu var o kendi ekranında sıkıntı olmadığını söyledi.
  • bence yazılımsal bir olayla halledilebillir bekleyip cıkmasini bekleyecegiz oyun 150 160 fps degilde 75fps de sinirlansa gpu buna es deger veri gonderse sıkıntı düzelir diye düsünüyorum ilk defa ekran kartinın daha iyi olmasi yüzünden sıkıntı yasadim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.