Şimdi Ara

LG W1954S osd locked sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
19.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün kontrastla oynamak istedim. ama osd locked hatası veriyor.bu monitörü kullanan ve başına gelen var mı?
    tüm tuşlara basınca aynı hata hep...

• renk parlaklık kontrast vs otomatik ayarlanma modundaysa değiştiremezsin önce otomatik ayarlama modundan çıkar sonra ayarla
  • dostum aynı monitörü kullanıyorum bende. Menü tuşuna 2-3 saniye basılı tut osd kilidi açılacaktır. osd kilidi yanlışlıkla ayarların değişmesini engellemek için bir nevi çocuk kilidi gibi birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

renk parlaklık kontrast vs otomatik ayarlanma modundaysa değiştiremezsin önce otomatik ayarlama modundan çıkar sonra ayarla

dostum hiç bir tuş çalışmıyor hangi tuşa basarsam osd locked hatası veriyor.
  • "yapmanız gereken şu ...

monitor kapalıyken açma tuşuna basılı tutup menu tuşlarına rastgele basacaksınız o şekilde kitlenme ve açılma oluyor benide uraştırdı baya melet"

alıntıdır

"çok basit çözümü arkadaşlar auto tuşunua basılı tutuyorsunuz 5-10 saniye kadar osd locked kilidi açılıyor.

"auto tuşu veya açıp kapatma tuşu ikisinden birisi olacak. "

alıntıdır

osd menüsünü açmak veya kitlemek için;

-monitör açıksa güç dümesine basın kapatın
    -karşıtlık, parlaklık gibi tuşlara sürekli olarak basın
    -bu tuşlara basarken monitörü açın
    -anahtarların(veya tuşların) kullanılmasına izin verin"

alıntıdır

umarım işine yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: accman

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

renk parlaklık kontrast vs otomatik ayarlanma modundaysa değiştiremezsin önce otomatik ayarlama modundan çıkar sonra ayarla

dostum hiç bir tuş çalışmıyor hangi tuşa basarsam osd locked hatası veriyor.

siz genede menu tuşuna basılı tutun osd unlock yazacaktır...
  • Konuyu hortlattım ama sorunuma çözüm buldum bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaşlar menüye basmak gerekiyor basılı tutun açılacaktır
  • Heyy maşaallah 11 sene öncesinin konusu işime yaradı. Yapımda ve yayında emeği geçenlere teşekkür. Monitor Açıkken Menu tuşuna UNLOCKED yazana kadar basılı tutun. açılıyor.

• Bu konuyu her 1-2 senede 1 ziyaret ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.