Şimdi Ara

LG vs SAMSUNG 70 inch TV Hakkında yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır tv arayışı içersindeyim.sizlerinde görüşlerini almak istedim.

TV izleme mesafem oldukca uzak.Teknoloji marketlerinden edindiğim bilgilere göre en az 65 inch tv almam gerekiyormuş.Açıkcası bende büyük ekranlı bir tv alma taraftarıyım.Eşim gün içersinde sürekli gözlük kullanıyor ve eve gelincede gözlüğü çıkarıp tv izlemek istiyor.Genelde altyazılı film-dizi izliyoruz.Şu anda kullandığım tv 40inch ve oldukca zorlanıyoruz.Altyazı ekranın nerdeyse yarısını kaplıyor ancak okuyabiliyor eşim.Bu yüzden dolayı 65 inch tv bakıyordum.Geçenlerde LG'nin 70inch tvsini gördüm ve hoşuma gitti.Sizce altta yazmış olduğum iki tv arasından hangisini seçmeliyim....

LG 70UH700V 70'' (177 CM) 4K SuperUHD webOS 3.0 SMART LED TV
    SAMSUNG UE70KU7000UXTK 70'' KU7000 7 Serisi Smart Flat 4K UHD TV

İnternette pek fazla bilgi bulamadım panel hızlarıyla ilgili.Daha doğrusu pek anlamıyorum.Sizce bu iki tv arasından hangisini almak daha mantıklı yaklaşık olarak ikisinin fiyatlarıda aynı civarda.Ortalama 8000 TL.
    Benim anlayabildiğim kadarıyla LG biraz daha mantıklı geliyor. Şöyleki;
    SuperUHD-Panel hızı sanırım 200hz-LG arayüzü daha hızlı diyorlar.

Sizlerin görüşleri nelerdir acaba ?

Yada 70 inch tvye 8000TL verene kadar 65 inch bakmak dahamı mantıklı.Yaklaşık olarak 6000 TL ye güzel bir 65 inch tv alınabiliyor sanırım...2000TL fazla para verilirmi 5 inch için.

Okuyan yorum yapan herkeze şimdiden teşekkürler.

• Bende 80 inc 4k var. Onceden 65 inc vardi. Onun yerine 80 aldim. Bir sure sonra her tv insana kucuk gelmeye basliyor izledikce. 84 inclere bakiyorum ara sira. 84 alsam bir sure sonra ona da alisicak gozum. Bunun sonu yok. 5 inc icin o farka degmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrocr -- 21 Aralık 2016; 18:14:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.