Şimdi Ara

LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
28
Favori
79.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar. Ocak 2020'den beri LG V30+ kullanıcısıydım. Cihazım Ocak 2022 tarihine kadar garanti kapsamında bu arada. 25 Ağustos 2021 tarihinde "Güneş LG Ankara Yetkili Servisi"ne cihazımı :

    1- Ekranda amoled yanığı olması,

    2- Wifi ve mobil ağda bağlantı sorunları olması,

    3- Bataryamın az ekran süresi vermesi sebepleri ile teslim ettim.


    "Güneş LG" adlı firmanın telefon numarama ilettiği ve "kendilerine ait olan" internet sitesi kullanım dışı olması sebebiyle cihazımın gelişmelerini ancak telefon ile arayarak öğrenebildiğim için, Güneş LG ve LG Türkiye Resmi Whatsapp hattı üzerinden hemen hemen her iş gününde iletişime geçtim ve bilgi almaya çalıştım.


    İlk günlerde Güneş LG'yi aradığımda, "Cihazınıza parça temini edemiyoruz, yüksek ihtimalle cihaz değişimi olacak." diyorlardı. Hangi cihazla değişim sağlayabileceklerini sorduğumda ise, "Büyük ihtimalle LG K61 gibi bir cihaz olur." diyorlardı. Kendilerine (Güneş LG) ve LG Türkiye Resmi Whatsapp hattı üzerinden görüştüğüm yetkililere LG K61 adlı cihazın, kendi cihazıma (LG V30+) göre çok düşük segment kaldığını ; muadil cihaz istediğimi aktardım. Verebiliyorsanız V serisi ; veremiyorsanız Velvet, Wing gibi muadil modeller istiyorum dedim.


    En son, bugün (04.09.2021) LG Türkiye Resmi Whatsapp hattı ile tekrar iletişime geçtim ve yeniden, "Güneş LG" isimli firmanın bana net bilgi vermediğini, sitelerinin aktif olmamasından dolayı cihazımın güncel durumunu öğrenemediğimi ve bu sebeple bizzat kendilerinin servis ile iletişime geçmesini rica ettim.


    LG Türkiye Resmi Whatsapp hattı üzerinden bugün aldığım bilgide, "Cihazımın onarılamadığı, aynı cihazdan temin edilemediği ve şu anda stokta ürün gözükmediği için muadil cihaz verilemediği..." yönünde bilgilendirildim. Kendilerine, cihazımı tamir edemiyorsanız, muadil cihaz istediğimi ; LG Türkiye'de bulunamıyorsa yurtdışından sipariş veya farklı bir markadan muadil cihaz isteğimi tekrarladım.


    Ancak, geldiğimiz son noktada bana para iadesi hakkında bilgi verilmediği ve para iadesi istemediğim halde (Bugün LG Türkiye Whatsapp hattında görüşmem sonucunda bu durumu öğrendim.) para iadesi yapacaklarını söylüyorlar.


    LG Türkiye Whatsapp hattı, "Para iadesi istemediğinizi servise ilettim, Pazartesi günü servis sizinle tekrar iletişime geçecektir." dedi fakat ne yapabiliriz gerçekten bilmiyorum.


    Başına buna benzer bir durum gelen oldu mu arkadaşlar? Yaşayan varsa, yardımcı olabilirse çok sevinirim.





  • Dostlar selam, V30+ 'ı güneş altında kullanırken zorluk çekiyorum, ekran ışığı yetersiz geliyor. Sizde de öyle mi? bunu yükseltmenin bir yolu var mı?

  • mevlutucar kullanıcısına yanıt

    Keske servise vermeden once lg turkiye ile irtibata gecseydiniz.. istanbulda senguller vardi yanlis hatirlamiyorsam lg merkez servisi.. sorunu birtek onlar cozuyorlar.. ben sengullere yollamistim usb sarj yeri arizasindan.. servis sorunu cozdu ve hala sorunsuz kullaniyoruz cihazi.. surekli always on acik olmasina ragmen daha yanik vs olmadi.. hocam siz para iadesini kabul edin zira lg telefon departmanini tamamen kapatti yani artik lg telefonlarin yedek parcasi yok servislerde telefonda yok.. yani size ne wing verebilirler nede baska bir cihaz.. para iadenizi alin malum sitelerde 2500 tl civarina teshir yada yenilenmis v30 plus var onlardan alin yada baska cihazlara yonelin.. gene malum sitelerde yenilenmis ust segment cihazlar 3500 4500 tl arasi amiraller.. iyi forumlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srkngncy S kullanıcısına yanıt

    Selamlar,


    Cihazın para iadesini kabul ettim mecburen. Şu anda iPhone 12 Mini 256GB kullanıyorum.


    LG'den sonra özlediğim tek özellik sanırım SABRE-DAC... Yapacak bir şey yok artık. Teşekkürler tavsiyelerinizden ötürü...

  • mevlutucar kullanıcısına yanıt

    Dogru olani yapmissiniz :) lg telefon artik tarihin tozlu sayfalarinda kaldi.. iphone 12 niz hayirli olsun dogru secim yapmissiniz gule gule kullanin insallah


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben kulaklıkla ilgili ilginç bir sorun yaşıyorum. Oyunlarda ve sistem seslerinde sorun yok. Ama telden bir müzik açsam ya da opera tarayıcısından youtube açsam ses alamıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sorun anakart üzerindeki dac çipinden kaynaklanır genelde. Sıvı teması, aşır ısınma soğuma durumlarında gerçekleşen bir problem. Hızlı şekilde test etmek için hifi modunu devre dışı bırakıp deneyin eğer o şekilde problem yoksa muhtemelen sorun dac kaynaklıdır. Emin olmak için ise telefonunuzdaki buzzerı test edin biri sizi titreşimdeyken arasın buzzer da çalışmıyorsa sorun yüzde 99 anakart kaynaklıdır . Bende de aynı problem vardı anakartı değiştirdim problem çözüldü. Geçmiş olsun.

  • bu telefonda agir cekim yapip kaydettikten sonra direkt muzik ile acliyor. bunun muzigi iptal edilmiyor mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MERHABA ARKADAŞLAR. ARTIK TELEFONUMUN PİLİ İYİCE ZAYIFLADI. TAVSİYE EDECEĞİNİZ YER VARMI? BEN SİTELERİ ARAŞTIRIRKEN, BU SİTEYE DENK GELDİM. YENİ TARİHLİ PİL. DAHA ÖNCE BU SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPAN VARMI?https://www.lgaksesuar.com/765-lg-v30-orjinal-batarya.html

  • HAFIBEYAZ kullanıcısına yanıt
    Ben de oradan alacaktım ama sahte diye söylenmişti. Tavsiyem Deji olur.

    https://www.deji.com.tr/lg-v30-/-v30-plus-mucize-batarya-deji

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt

    Hocam Alman ROM’u ile bu ROM arasında stabilite farkı var mıdır? Sanırım bu ROM ülkelerden ziyade Avrupa’nın tamamını kapsayan daha genel bir ROM.


    Aşağıda paylaşmış olduğum Alman ROM’u Ocak 2020’de çıkmış. Bu ROM ise Aralık 2019. Acaba Alman ROM’unda bir ekleme yahut hata giderilme durumu olmuş mudur?


    lg-firmwares.com
    Download H93031a_00_OPEN_EU_OP_1105.kdz, DEC Region, for LG H930 - Fan club LG-Firmwares.com
    https://lg-firmwares.com/downloads-file/21587/H93031a_00_OPEN_EU_OP_1105

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.