Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (565. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.251
Cevap
97
Favori
838.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 563564565566567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    Paylaş menüsündeki sms kişilerini kaldıramıyor muyuz? Kişileri en tepeye koyuyor bir de tam basacakken sonradan çıkıyor yanlışlıkla sms göndermeye basıp duruyorum. Whatsapp kişileri gösteriyor olsa neyse tutmuş sms kişilerini en üste koymuş  

    ayarlar>bağlı cihazlar>paylaşma paneli> ikinci özellik açıksa kapatın.

  • Teşekkürler. Oldu.

  • Killing Spree K kullanıcısına yanıt
    a2dp falanda fayda etmedi böle kullanacam artık. bu arada nette detaylı bişeyler bulamadım bu a2dp ayarları kaç olmalı neye göre ayarlanır.. 1.3 1.4 vb... otoda 1.4müş mesala

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Makify

    Hocam en son parmak izi çalışmıyordu hatırlarsanız. Geçen hafta arkadaş gitti yine anlattı durumu.


    Meğer ilk değişimi yapan arkadaş asıl çalışanın yerine bakıyormuş galiba. Çünkü asıl teknik servis çalışanı ile ben daha önce görüşmüştüm baya ilgiliydi(bilgiliydi de) hem kendiside v30 kullanıyordu. İlk gittiğimizde onu göremedik.


    Bu son gidişte o çocuk geri gelmiş. Bakmış telefona bu ne ya demiş   Bi denemiş parmak izini bakmış umut yok benim arkadaşa demiş ki ben sana siyah arka kapak sipariş edeyim, telefonda sende kalsın kapak gelince arayalım gel hemen halledeyim.


    Dün aramışlar arkadaş gitmiş. Adam hemen halletmiş kapağı değiştirip teslim etmiş. Çok şükür şuan herşey düzgün çalışmayan bir aksam yok  

    Bunu duyduğuma sevindim çünkü İzmirdeki servis işini düzgün yapan bir izlenim bırakmıştı bende, okuyunca bozuldular mı acaba demiştimki arkadaşınızın sorunu düzeltmişler. İlgili arkadaşın ismini hatırlıyormusun gidersek lazım olur?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • koppa kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle bende öyle düşünüyorum, sanırım tek seferlik bir sıkıntıydı sadece. Arkadaşın ismini hatırlamıyorum ama kendisinin de v30 u var. Ordan ayırt edilebilir bence. Birde çok fazla düşürüyormuş, kırmıştı sanırım ya ön camı ya da arka camı. Bu arada servisin eski yeri değişti bilginiz olsun, metroda sanayi durağına daha yakın artık. Toplu taşıma ile gidecekseniz sanayi durağında inin benim gibi bölgede inip yarım saat geri yürümeyin ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★  Google mapste yeni konumu var yazdığınızda çıkar.

  • Artizt kullanıcısına yanıt

    bu menüyü bulamadım android 8 de


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chemaster1 C kullanıcısına yanıt

    ayarlar>bağlanan cihazlar>paylaşım paneli


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam

    arkadaşlar kavisli ekran koruyucu bulabiliyor musunuz?

    iyice kıtlığa düştü...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: enginkoto

    Selam

    arkadaşlar kavisli ekran koruyucu bulabiliyor musunuz?

    iyice kıtlığa düştü...

    Gittigidiyor da wrapsol marka satan vardı ben kullanıyorum memnunum yalnız kırılmaz cam değil bu dediğim daha çok ekran jelatini gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğimiz düz ekran camı ve son birkaç senedir meşhur olan nano cam filmlerine dayanıklılığı konusunda yorum yapabilecek var mı ? Fikirlerimizi sunalım belki birbirimize sonraki seçimlerimizde faydası olur.

    Açıkçası ben telefonu spigen kılıf ve cam ile birlikte aldım. Camı taktığımda çok kalın oldu ve kılıfın, ekranın dışında kalan çıkıntılarıyla aynı hizaya geldi. Allah korusun o telefon düşse düz bir zemine, cama değecekti o da ekrana baskı uygulayabilir diye düşündüm.

    Çünkü benim tecrübeme göre ekrandaki cam veya film düşmeden korumuyor genelde sadece çizikten koruyor. Düşmeden koruyan ise kılıfın ekranın kenarlarından yaptığı çıkıntılar. Yüzüstü koyduğunuzda telefon o çıkıntıların üstünde duruyor düşme durumunda da ekran değmiyor yere. Bu şekilde telefonun etrafına dağıtıyor darbeyi. Daha önce LG G4 kullanıyordum düz cam takılıydı ama ondaki spigen kılıfın çıkıntısı çok daha fazlaydı. Defalarca yere düştü. Hatta kafamla omzum arasına sıkıştırmış yürürken telefonla konuşuyordum omzumdan kaydı gitti. Biraz sekip yüzüstü kapaklandı kaydı. Elime aldım ekranda çizik bile yok ekranda. Tabii kılıfın çıkıntılarında hasar izleri mevcuttu. Aynı şekilde ekranın kenarları baya çıkıntılı bir kılıf kullanan arkadaşımın telefonu (OP5T) benim yanımda hiç sekme falan olmadan direkt yüzüstü 3 4 defa düşmüştür (film veya cam kullanmıyor) çizik yok. Böylece kılıf ekranı yere değmekten koruyor ben bunu anladım.

    Son olarak nano film kullanmadan önce elimde fazladan bir nano film ve cam vardı. Sert kapaklı ve düz bir defterin üzerine ikisini de yapıştırıp masanın köşesine vurdum İnsan niye böyle bişey yapar o kısmını ayrı sorgulayabiliriz Sivri cisimlerle de düşme testi (yüksekten üstüne yıldız tornavida bırakmak gibi) kendimce test ettim. Açıkçası filmler camdan bir tık daha bile iyiydi. Ama filmlerin içeriğindeki nano camdan kaynaklandığını düşünmüyorum. Tamamen filmin çok minimal de olsa esneyebilir plastik yapısından kaynaklı darbe emdiği kanaatindeyim. Fark pek fazla değil açıkçası ama bu sonuçlardan sonra benim kanaatim bunların korumadığı yönünde oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba vodafone un hd ses teknolojisini nasıl açabilirim eskiden durum çubuğuna hd ses sembolü geliyordu ve ayarlar menüsünde seçeneği de vardı ama şu an hiçbir yerde bulamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koppa

    ayarlar>bağlanan cihazlar>paylaşım paneli

    Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar lütfen kesin bilgi sahibi cevap verebilirmi ? telefonun kulaklık ses çıkış kalitesi internet radyo veya YouTube üzerinden dinlediklerimizde de iyimidir ? Ben MP3 veya flac dosya için değil sadece internet radyo ve YouTube kullanıyorum kulaklık ile şu an redmi note 9 kullanıyorum. V30 bu iki konuda daha iyi ise ona geçiş yapacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep16 -- 24 Kasım 2020; 7:42:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık olarak ne kullanıyorsunuz ? Kulaklığa da bağlı bir durum o yüzden soruyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deep16

    Arkadaslar lütfen kesin bilgi sahibi cevap verebilirmi ? telefonun kulaklık ses çıkış kalitesi internet radyo veya YouTube üzerinden dinlediklerimizde de iyimidir ? Ben MP3 veya flac dosya için değil sadece internet radyo ve YouTube kullanıyorum kulaklık ile şu an redmi note 9 kullanıyorum. V30 bu iki konuda daha iyi ise ona geçiş yapacağım.

    Redmi Note 9 u bilmiyorum ama V30+ k ndi kulaklığıyla oldukça güzel ses veriyor pişman etmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VYC Majoris

    Amfiyi devreye sokmak için herhangi bir adaptöre ihtiyaç yok. 2 yöntemi var bunun.

    1) Kablosu çıkabilen bir kulaklığınız varsa kabloyu kulaklıktan ayırın ve V30'a takın. Bu şekilde yüksek empedans modu devreye girmiş olacak. Ardından ise kulaklığı bağlayın.

    2) Kulaklığınızın kablosu çıkamıyorsa veya sürekli tak çıkar yapmak istemiyorsanız; bir tarafı dişi diğer taraf erkek bir uzatma kablosu ile yine yüksek empedans moduna geçebilirsiniz. Aynı şekilde önce uzatma kablosunu V30'a takın, ardından ise kulaklığın kablosunu uzatma kablosuna. 3.5mm uzatma kablolarının neredeyse hepsinde işe yarar.

    Yani şu ürün muhtemelen bu işi görecektir:
    https://urun.n11.com/kablolar/dark-dk-cb-auextl20-20cm-35mm-jak-ses-uzatma-kablosu-P278416264

    Hatta daha pratik olarak şu da olabilir:
    https://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/metal-4-kutuplu-trrs-35mm-ses-kablosu-uzatma-adaptoru-P200555531

    NOT: V30'um yok. Birkaç güne almayı düşünüyorum. LG B&O Hi-fi Plus ile bu şekilde oluyordu. V30, V20, G7 ile de olma ihtimali çok yüksek. Elinde uzatma kablosu olan birileri deneyebilir. 8 veya 16ohm empedans değerli kulaklıklarla bile çalışacaktır bu yöntem.

    Hocam bu ürünü aldım marka olarakta güzel görünüyor.Bakalım gelsin test edeyim :)


    https://tr.aliexpress.com/item/33041693060.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5d814c4dL8s6gr





  • sil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 30 Kasım 2020; 21:56:3 >
  • Arkadaslar v30 unu satmak isteyen varsa dm den iletisime gecebilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, telefonumu elimden dusurdum ve kirilmaz.cam.filmi olmasin ragmen ekrani kirildi telefonun. Netten baktigim kadariyla 900 civari bir ucret talep ediyorlar. Ben zaten 2000 tl ye almistim :(( Nerde yaptirabilirim? Bilgisi olan ya da yakin zamanda ekran degistiren var mi ? Diger bir husus ise 1 yil daha telefonum garantisi bulunmasi. Disarda yaptririsam garantisi devre disi kalir mi ?
    NOT: Ankara da ikamet ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertugrulerener

    Merhabalar, telefonumu elimden dusurdum ve kirilmaz.cam.filmi olmasin ragmen ekrani kirildi telefonun. Netten baktigim kadariyla 900 civari bir ucret talep ediyorlar. Ben zaten 2000 tl ye almistim :(( Nerde yaptirabilirim? Bilgisi olan ya da yakin zamanda ekran degistiren var mi ? Diger bir husus ise 1 yil daha telefonum garantisi bulunmasi. Disarda yaptririsam garantisi devre disi kalir mi ?
    NOT: Ankara da ikamet ediyorum.

    garanti gider servise sor fiyat al yetkilide yaptır içi bi acıldımı düzgün toplayamıyo telefoncular sonra wifi cekmiyo telefon cekmiyo vs başka sorunlar bahane olarakta düştüğü için oda bozulmuş buda bozulmuş der telefoncu yetkili ekranı değişip diğer parçalarda sorun görürse garantiden yapar


    hesabını yap koy cihazı o şekilde sat birine anakart lazım olur belki ama ölü fiyata vermen gerekir üstüne ekler ikinci el al derim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 30 Kasım 2020; 8:2:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 563564565566567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.