|
Açıkcası hiç gerek yok lg v30 gayet iyiydi.şarj noktasında aynı süre veriyor hadi taş çatlasın 1 saat fazladır ben çok yoğun kullanımda 5 saat ekran süresi alıyordum lg v30 plus da s10plus için 6 saat.yani çok büyük fark değil.s10 plus sadece kamera iyi ön kamera tabi daha iyi . birde yüz tanıma hızı daha iyi..belki android sürümü güncellemesi olması bir artı olabilir.ekran olarak cidden çok büyük fark yok s10 plus için biraz daha büyük ekran okadar.ses olarak sterio olması s10 plus için lg v30 a göre çok iyi dışa ses verme olarak ama kulaklık takınca bence lg v30 daha iyiydi ama çokta uçurum yok tabi.menü geçişleri pie güncellemesiyle lg v30 biraz takılmalar oluyordu s10 plus gayet akıcı.yqni ben lg v30 plus 2400 almıştım 5250 s10 plus farka gerek varmı verilirmi hayır. her işimi lg v30 dada gayet iyi çıkarıyordum.bence elinizdeki telefon bu fiyata bulunmaz nimetti ki artık dandik saçma sapan telefonlar 4000 civarına dayandı yazık bence hiç değiştirmeyin üzer diğer telefonlar...s10 plus üzmez ama gerek yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt