Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.338
Cevap
91
Favori
847.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abiler sa g7 yi v30 la takaslayıp geri v30 a geçtim ekranda müthiş fark varmış cidden nyse sorum g4 lerde olan ghost scren benzeri alt çucukta geri orta tuş olan varya yerlerini değiştim iz kalmış 1 sene daha garantisi var cihazın varmı başına gelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark_machine41 D kullanıcısına yanıt
    Simdi siz yazinca kont. Ettim bende oyle bir sorun yok.. Gecmis olsun

• srkngncy S kullanıcısına yanıt
    Enteresan önceki v30 da yoktu gerçi o 2 aylık falandı bu Bi senedir kullanılıyor neyse Bi ara servise vercez belli oldu

• Birde batarya 2.5 saat geçti yuzde 100 olmadı erken bitiyor ve ekran iz konusuyla alakalı şengüller emi göndereyim g7 forumunda Bi arkadaş mtv servisi daha iyi dedi hangisi sizce şengüller den v30 doa değişim olmustur benim geçen sene ama aynı servis 20 aylık G6 nın bataryayı değişmedi şarj çabuk bitiyor dedim normal sınırında demişlerdi önerisi olan

Bence aldiginiz sahistan paranizi geri isteyin eger size cihazin sorunlarindan bahsetmediyse... Yahut siz bilerek aldiysaniz faturasida varsa servise verin ekran ve batarya degisimi isteyin zaten para iadesi ve misliyle degisim olmayacak fatura sahibi degilseniz.. Cok gecmis olsun ikinci el herzaman riskli adam bozuyor sonra satiyor...

Aldığım kişi afedersiniz de cahil anlamaz bişe farkında bile değil dikkatli bakınca belli oluyor bide ben alttaki tuş dizilimini değiştim eski yerler belli oluyor normalde bende anlamazdım belki değişmeseydi bakalım artık Bi aya yollarım umut dünyası belki gene telefon değişir sanmıyorum ama

Tamam ekrani anlamadi diyelim peki batarya ? Neyse bir sayfa once arkadas yazmisti tr de stok olmadigi icin cihaz degisimi yapmiyorlarmis.. Siz para iadesi isteyeceksiniz ama buda fatura sahibi olmadiginiz icin mumkun olmuyor.. Tamir edip yollayacaklar anlayacaginiz..

Sağol hocam doğru

LG V30 sahibi değilim ancak daha önce her iki servise de sıfır V30'da ekran problemleri çıktığında ne yaptıklarını sordum ve verilen cevapları baz alarak MTV'nin Şengüller'den iyi bir servis olmadığını söyleyebilirim. Elbette telefonda verilen cevaplar mutlak referans noktası değildir ama MTV, Şengüller kadar anlayışlı ve yardımcı olmaya çalışan bir servis gibi gelmedi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killing Spree -- 1 Mart 2020; 16:7:47 >
  • şengüller de yedek v30 kalmadığına göre artık cihaz değişimi durumlarında para iadesi mi yapacaklar? yoksa eldeki v30lar kökten tükeniyor mu? bittibitiyor satıcısında da son 5 adet v30 olarak görünüyor.
  • Killing Spree K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sağolun hocam

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Ve dahada kötüsü fatura sahibi olmayanlar napacak ben gibi üst model versinler bana uyar

İkinci el de olsa cihaz benim sorumluluğuma geçmiş garantisi de devam ediyor. Normal servis hakkını aynen devam ettirmeleri gerekiyor. Benim cihaz da ikinci el. Sahibi Fethiye'de. Ne yapayım adamı bulup geleyim mi :)

Ayrıca benim cihazda da 100e gelene kadar 2 saat oluyor hızlı şarjda. Ama kullanımda problem yok şarj düşümü normal. Bana 1.5 gün falan gidiyor. İlk kullanan arkadaş az biraz pilin kimyasını bozmuş sanırım. 4 ay kullanmış pil kapasitesi %92 gösteriyor. Bu kadar çabuk düşmemesi lazım bu seviyeye. Sürekli powerbank ile şarj yaptı veya şarja bağlı kullandı herhalde bilmiyorum. İkinci el her zaman risktir. Bunu da öğrenmiş olduk tekrar.

Yukarıda bahsettiğim pil durumu ile ilgili arkadaşların da önerisi varsa eğer okumak isterim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 2 Mart 2020; 11:19:26 >
    Yuzde 99 dan 100 e yarım saat sürüyor benim g7 öyle değildi 5 10 dk ya yüze çıkıyordu yani normal artıyordu bu okdr sürüyor ama tuhaf yanı Gayet de hızlı bitiyor şuan yüzde 91 şarj seviyesi ekran kullanımı 11 dk

hocam accubattery yükleyip pil durumuna bakar mısınız yüzde kaç gösteriyor..bende sağlık %92 görünüyor.şarj düşümü normal ama sizin de dediğiniz gibi 99'dan 100 e gelmesi bi yarım saat falan sürüyor. tek sıkıntı bu olsun problem değil benim için.

sizin pilde problem olabilir,bahsettiğim uygulamayı yüklerseniz değerler görünür. ilk etap çıkmayabilir. 1-2 defa şarj yapın ondan sonra belli olur
    Deneyip yazcam

tamamdır bekliyorum
    Şuan 82 görünüyor ama

%20ye yakın güç kaybetmiş. ne kadarlık bir cihaz bu? kaç ay kullanmış ilk sahibi.
    1 senelik cihaz

• 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.