Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
12.341
Cevap
91
Favori
847.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendeki G7 sattım G5 vardı onla idare ederim dedim G8 gelene kadar G5 de sattım G8 de ne zaman gelecek belli değil belkide gelmeyecek V30 plus alayım diye düşünüyorum şimdi hafıza ve pilden dolayı daha iyi G7 den ama kararsızım G7 sesi ve kamerası daha iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Hocam G7 bir tık daha ileri teknoloji olduğu için daha mantıklı görünüyor.Fiyat sorun değilse bir V30 kullanıcısı olarak G7 tavsiye ederim.

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Çok video izliyorsanız v30, diğer her durumda g7 mantıklı gibi duruyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağolun arkadaşlar G7 kullandım 7 ay gayet memnundum V30 plus deneyeceğim heralde

• Şuan 2.379,66 TL. fiyatı uygun ancak içimdeki LG G7 kullanma arzusu yüzünden almıyorum. G7 de zamnlandı 2700 felan olsa en kötü ihtimalle alacağım ancak bu ara da V30+ da zamlanır ve G7 fiyat düşmezse..

• Herkese merhaba,

Dün kulaklığı taktığımda bir şey fark ettim, ses inanılmaz yüksek geldi öyle 1 saat müzik dinledim, sonra tekrar takım ama eskiye dönüştü ? yanlışlıkla bi ayar mı açtım anlamadım..

Konu hakkında bilgisi olan var mı ?
  • Karayell kullanıcısına yanıt
    Nadir de olsa bazen öyle yüksek empedans moduna geçiyor hocam. 50 ohm üstü kulaklık kullanırsanız veya daha önceki mesajlarda belirtilen aparatı alıp şuanki kulaklığınızla kullanırsanız yüksek empedans modunu sürekli kullanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: La Alegria

Estafurullah hocam, evet avrupa için yayınladığı resmi rom.
    hocam bu avrupa pie romunda volte ve vowifi kullanılabiliyormu turkcell de?
  • Arkadaşlar giriş deseni doğru olduğu halde çalışmadı, hard reset atmadan giriş deseni resetleme yöntemi bilen var mı? 5 yanlış girişten sonra desen reset seçeneği çıkar vs şeyler yazmışlar, öyle bir şey çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilter88

hocam bu avrupa pie romunda volte ve vowifi kullanılabiliyormu turkcell de?

Alıntıları Göster
    Hayır hocam çalışmıyor
  • Galaxy S9+ var elimde. Bunu satıp V30+ geçmeyi düşünüyorum hem cebime parada kalır. Bir kullanıcı olarak telefonu önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Arkadaşlar giriş deseni doğru olduğu halde çalışmadı, hard reset atmadan giriş deseni resetleme yöntemi bilen var mı? 5 yanlış girişten sonra desen reset seçeneği çıkar vs şeyler yazmışlar, öyle bir şey çıkmıyor.
    Guvenli modda acmayi denediniz mi?

• sulu.de S kullanıcısına yanıt
    Merhaba cihazı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Ben de 14 günde bozulup iade etmek zorunda kaldığım asus zenfone 5'ten geçtim. Ondan öncesinde 4,5 yıllık G2 kullanıcısıyım. LG v30 tam bir fiyat performans telefonu. Hoparlör sesi yeterli ama Zenfone 5 biraz daha iyiydi ve G7 muhtemelen daha da iyidir. Hat çekiminde bir problem yaşamadım. Ekran koruyucu olarak akilliphone.com'da satılan sıvı ile yapışan uv ekran koruyucudan aldım, videoları izleyerek kendim uyguladım güzel de oldu yani ekranı tamamen kaplıyor. Onun dışında normal temperli camlardan memnun olan duymadım. Batarya 33 saat önce yüzde yüz olmadan çekmiştim şu an %22 - 3 saat 35 dk ekran süresi almışım. Tam bir test yapmaya fırsatım olmadı.. Arka kamera portre modu yok ama gcam yükleyince oluyor. Yüz tanıma ve parmak izi hızlarından memnunum. Oyun oynamadığım için oyun performansını bilmiyorum.. Bu fiyatlarda alınabilir bir telefon olduğunu düşünüyorum.

Ancak şunu eklemem gerekir ki telefon LG olunca insan biraz şüpheye düşmüyor değil... Alırsanız şimdiden hayırlı olsun...

• Shinanai S kullanıcısına yanıt
    ozaman tr romunu bekleyeceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaladin

Merhaba cihazı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Ben de 14 günde bozulup iade etmek zorunda kaldığım asus zenfone 5'ten geçtim. Ondan öncesinde 4,5 yıllık G2 kullanıcısıyım. LG v30 tam bir fiyat performans telefonu. Hoparlör sesi yeterli ama Zenfone 5 biraz daha iyiydi ve G7 muhtemelen daha da iyidir. Hat çekiminde bir problem yaşamadım. Ekran koruyucu olarak akilliphone.com'da satılan sıvı ile yapışan uv ekran koruyucudan aldım, videoları izleyerek kendim uyguladım güzel de oldu yani ekranı tamamen kaplıyor. Onun dışında normal temperli camlardan memnun olan duymadım. Batarya 33 saat önce yüzde yüz olmadan çekmiştim şu an %22 - 3 saat 35 dk ekran süresi almışım. Tam bir test yapmaya fırsatım olmadı.. Arka kamera portre modu yok ama gcam yükleyince oluyor. Yüz tanıma ve parmak izi hızlarından memnunum. Oyun oynamadığım için oyun performansını bilmiyorum.. Bu fiyatlarda alınabilir bir telefon olduğunu düşünüyorum.

Ancak şunu eklemem gerekir ki telefon LG olunca insan biraz şüpheye düşmüyor değil... Alırsanız şimdiden hayırlı olsun...
    Hocam bu akilliphone.com daki uv kurutmalı sıvı destekli ekran koruyucuyu bende sipariş ettim fakat aklımda net olmayan bir iki konu var. Mesela uygulamak için gerekli bütün aksesuar yada aparatlar çıkıyor mu paketten yani izlediğimiz uygulama videosunda gördüğümüz aparatlardan bahsediyorum?
    Birde uyguladıktan sonra uv ışık kaynağı?

• tolyo kullanıcısına yanıt
    Geçen günlerde bende satın aldım. Uygulaması gayet kolay içinden herşey çıkıyor. Yedek olarak bir tane daha almayı düşünüyorum, malum v30 için düzgün ekran koruyucu bulmak çok zor.
  • PowerFulWho kullanıcısına yanıt
    1 tane mi çıkıyor kutudan? Şurada 2 tane olduğu söylenmiş ama fiyat 12tl daha fazla. 12 lira farkla yedekli almak mantıklı gibi.

urun.n11.com
    Lg V30-v30+ Plus Full Liquid+uv Işık 3d Kırılmaz Cam Ekran Koruy - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/lg-v30-v30-plus-full-liquiduv-isik-3d-kirilmaz-cam-ekran-koruy-P275816998

• quote:

Orijinalden alıntı: ilter88

ozaman tr romunu bekleyeceğiz :)
    Rica etsem update gelince ota yapmak yerine lg bridge üzerinden update edebilir misiniz? Download ettikten sonra update yaparken alttaki klasöre girerseniz kdz dosyasını bulursunuz, bunu başka bir yere kopyalayın çünkü update bitince kdz dosyasını siliyor. Sonrasında google drive'a felan yükleyip paylaşırsanız süper olur.

C:\Users\YourUsername\AppData\Local\LG Electronics\LG Bridge\SWUpgrade\Image
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Linkteki üründe 1 tane hocam.
  • zkdln Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. N11'dekinde de 1 taneymiş. Önceden ikiydi galiba.
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.