Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (10 Mobil) - 2 Masaüstü10 Mobil
5 sn
12.341
Cevap
90
Favori
856.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şans işi.Ben iphone 7 kullanıyordum 6 ay sonra sebepsiz ekranda leke oluştu serviste ekran değişti yani iphone da sorun olmaz diye birşey yok

2012 de aldığım S3 hala sorunsuz çalışıyor.

Standart bir kullanıcı ortalama 2-3 senede bir telefon değiştirir yani V30 işimizi fazlaca görür gibi geliyor bence tek kusuru bataryası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam şuanki teknolojiyle tabiki seneye bile sıkılıyor insan Türkiyede 8 ay ortalama telefon değişim süresi ben bu hafta az kalsın değiştirecektim telimi ,alalı 2 ay olmasına rağmen bu telefon değişik birşey ancak onu demek istedim,aslına baktığımızda şuan elimizdeki telefon gayet yeterli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nagy szent miklos N kullanıcısına yanıt
    Defalarca yazdık ancak hepsiburadanın teknik personelinin cahilliğine üzüldüm doğrusu.

Ekranda beyaz bir resim açıp tam ekran yaparsan heryerde aynı seviyede ısık görürsün.Oled ekran olduğu için ekranda ne görüntü varsa o doğrultuda ışık görürsün yanlarda. Koyu renkli yada siyah bölgelerdeki pikseller kapalı olduğu için bazı yerlerden ışık gelmemesi çok normal. Samsung un edge ekranları nasılsa bu da aynısı sadece kısa tutmuşlar öyle düşün.İphone x te bunu önlemek için genelde xiaomi nin yaptığı gibi ekran ve kasa birleşimi olan yere siyah plastik bir katman uygulamışlar bu katman ele gelir olduğunda kötü bir his verir 2 kat ekran varmış gibi ,kasayla camın buluştuğu noktada set yapar.Apple xiaomi ye göre bunu iyi başarmış ele gelen birşey olmasada siyah cihaz haricinde bariz görünüyor bu katman! ve cihazı estetiklikten uzaklaşıyor. Kısaca bu tarz meselesi lg ve samsung bilinçli yapıyor bir kusur yada hata değildir.

• erkan86 kullanıcısına yanıt
    Bizim millet bişeye 2 kuruş az verince kendinden şüphe eder. Bu ışık sızması olayı gerçekten çok gereksiz konuşuldu tartışıldı. Üstüne birileri de ben iade aldım değiştim diyor. Hb bu konularda çok cindir. Ya acemiye denk geldi yada arkadaş kafaları karıştırmak için böyle bir iddia ortaya attı.

• Yukarılarda bir yerlerde 50 ohm üstü, tercihen 64-70 ohm civarı kulaküstü f/p kulaklık ne alınabilir diye sormuştum. Arada kaynadı gitti sanırım. V3o la kullanılacak, ancak daha çok analog anfi/pikap ve pc de kullanılacak. Sony MDR XD200 diye eski model 70 ohm luk bir kulaklık buldum ama piyasada artık yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: odeon3

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/netflix-ile-tam-uyumlu-telefonlar-belli-oldu-41081545
    Bravo lgye ama saçma bi liste daha biçok eksik var hdr olan telefonlardan
    mesela htc u12de hdr10 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rcmf1907 -- 13 Ocak 2019; 21:37:13 >

• Liste Netflix tarafından yayınlanıyor ve internet sitesinde mevcut.
    Yardım Merkezi
    Netflix'i Android telefonunuzda veya tabletinizde kullanma
    https://help.netflix.com/tr/node/23939
    Ayrıca HDR destekli olmak başka Netflix gibi platformlarca desteklenmek başka anladığım kadarıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odeon3 -- 13 Ocak 2019; 23:7:34 >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı değil... Dert aramaya gerek yok, ☺️

• Tidal son yayınladığı güncellemeyle type-c girişi olan android telefonlara master decoderi gönderdi.
    Mqa desteği artık çoğu android telefonda var.
    Kardeşim HTC U Ultra kullanıyor.Akşam master kayıtları indirdi telefonuna.
    HTC 10 artık kıyaslanabilir lg v30 la.
    Bildiğim kadarıyla Htc 10 da 24 bit 192 khz amfili dac vardı.
    TDH değerini hala bilmiyoruz.
    V30 da %0.005 olması lazım.
    Htc 10 kullanan varsa yazarsa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazıtahsin -- 13 Ocak 2019; 23:36:53 >
  • Bu da mı gol değil be?

• Nagy szent miklos N kullanıcısına yanıt
    Işık sızması olmayan telefonlarda da quad dac gibi bir ses sistemi yok, geniş açı kamerası yok. Sırf bu ikisi için ışık sızmasına razıyım valla:)

iki haftaya telefon elinde olur dedi geldiğinde telefon sizleri bilgilendireceğim
    LENOVO VE LG SERVİSLERİ CANDIR CAN:DDD

MSI G75VW | ASUS G75VW | ONEPLUS 8 PRO | SAMSUNG 65Q80R | SAMSUNG Q70R Harman Kardon Soundbar &amp;amp;amp;amp; Samsung SWA-8500S | TTNET 500MBIT
  • Selamlar,

Önceki sayfalarda konuşma sırasında ses kesilmesi ile ilgili olarak bazı mesajlar geçmişti; son 1 ay içinde 3 operatörü de denemiş birisi olarak operatör bazlı olarak gördüklerimi kısaca anlatmak istedim:

Son 3 yıldır Türkcell kullanıyordum, ancak taahüt sürem bittikten sonra önerilen fiyatlar çok uçuk geldiği için operatör değiştirmeyi düşünmeye başladım. Turkcell müşteri noktasında çalışan arkadaş, bir kaç günlüğüne başka bir servis sağlayıcıya (kontörlü olarak) geçip, Turkcell'e geri dönersem aynı tarifeyi %50 fiyatına alabileceğimi belirtince Vodafone maceram başladı. Bu sırada çalıştığım firma Türktelekom ile anlaşıp kampanya yapınca TürkTelekom'a geçtim (konuşma süresi önemli değil ama 2000 dk, 15GB internet, Tivibu Go süper paket, Muud Premium aylık 60TL).

TURKCELL;Samsung Note 3 cihazdan, LG'ye geçtikten sonra özellikle Garanti Cep Bankacılığı ve Bonus Flaş uygulamalarında sürekli olarak İnternet bağlantısı kesildi tekrar deneyin uyarısı çıkıyordu. Ses aktarımında sıkıntı yoktu. VoLTE aktif olarak çalışıyordu.

VODAFONE; Kontörlü hattında bazen konuşmalarda karşı tarafa ses gitmemesi sorunu yaşadım. İnternet konusunda hiç bir sorun çıkartmadı. VoLTE aktif olarak çalışıyordu.

TURKTELEKOM; Ses iletimi ve internet konusunda sıkıntı yaşamadım, ancak VoLTE yok.

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.