Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.341
Cevap
90
Favori
856.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eawen

Işık sızması her cihazda yok. Olanlarda da gri- siyah farketmiyor, hemen hemen aynı oranda belli oluyor. Öyle çok göze batacak bir durum değil, kılıf takınca belli olmuyor zaten.
    Işık sızması olsada bizim için önemli değil gerçi. Sizde varmı bu telefon varsa ne renk. Ben hangi rengi alayım sizce. Oğlana sürpriz olacak.

Orijinalden alıntı: serdaroviç

hocam ışık sızması değil o.ışık sızması ips ekranlarda gri ya da tamamen siyah renklerde ekrenın belli yerlerinde(genelikle ekranın köşelerinde)çıkar.benim lenovo bilgisayarda var mesela ışık sızması.lg v30 da olan şey ekranın bittiği saydam yerinden yansıyan yeşilimsi bir ışık.öyle kusur gibi görünmüyor hocam.dert edilecek bir durum değil.ha dert ediyorsanız kılıf takarsınız o ışığı görmezsiniz.

Alıntıları Göster
    Yok hocam bizim içinde sorun değil. Oğlana sürpriz yapayım diyorum o nedenle renk ne olsun bilemedim. Hangi renk daha hoş görünüyorsa onu alayım. Işık sızması demem bahanesi aslında.

• muratoto kullanıcısına yanıt
    Ben siyah kullanıyorum, bundan önceki telefonlarım da siyahtı. Alışkanlık :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İsik sızması olan cihazlar suya toza karsi nasil koruma sağlıyor peki? Belli ki açıklık var

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

İsik sızması olan cihazlar suya toza karsi nasil koruma sağlıyor peki? Belli ki açıklık var
    fiziksel bir açıklık yok

ekran camında kullanılan siyah kaplama en uç kısımlara milimetrik olarak uzanmamış. camla kapalı olmasına rağmen siyah kaplama olmadığı için sızma oluyor. Bu benim gördüğüm tabi.

kılıfla kullanınca farkına bile varmıyorsunuz.

nasıl tutturuldu emin değilim ama kişisel görüşüm ekran kasaya siyah renkli bir yapıştırıcı ile tutturulsa bu sorun olmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muratoto kullanıcısına yanıt
    Gözünüz kapalı alın bize dua edersiniz. ben yıllardır lg kullanmamak için yemin ettim bu telefon yeminimi bozdurdu iyikide almışım. size tafsiyem siyah rengi çok şık kılıfsız kullanmayın. KVK nın satış sitesinde 2629 tl her renk fiyat fark etmiyor. Güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercu1111 -- 11 Ocak 2019; 0:35:12 >
  • Gece uçuş moduna alıp wifi açıyorum telefon boşta iken saatte ortalama %1 azalmış batarya acaba bu değer normal mi?

• Arkadaşlar bu konu başlığını açan arkadaş büyük ihtimalle takibi bırakmış konu sahipsiz durumda. Telefonu yeni alan veya almayı düşünen arkadaşlar haklı olarak bazı sorular soruyorlar ve bu sorular genellikle aynı. Mesela ışık sızması sorunu olarak adlandırılan şey (aslında böyle bir sorun yok) her 3-4 sayfada bir soruluyor. Demem o ki başlığın ilk sayfasında sık sorulan sorular bölümü oluşturulup güncel tutulması gerekiyor. Konu başlığını açan arkadaş okuyorsa müdahale etsin lütfen.

Orijinalden alıntı: mustist81

Gece uçuş moduna alıp wifi açıyorum telefon boşta iken saatte ortalama %1 azalmış batarya acaba bu değer normal mi?
    Always On Display'ı kapatırsanız gece, Tüketim 7 saatte %1-2 civarı oluyor.

Şayet programlamazsam bu süre zarfında ekstra %5lik bir tüketim oluyor.

Orijinalden alıntı: Oldsoundman

Always On Display'ı kapatırsanız gece, Tüketim 7 saatte %1-2 civarı oluyor.

Şayet programlamazsam bu süre zarfında ekstra %5lik bir tüketim oluyor.

Alıntıları Göster
    Always On Display hep açık
    O zaman değerler normal gibi görünüyor anladığım kadarıyla
    Teşekkürler

Hala en ideali bu mudur, ayrıca bunu yükledikten sonra gece çekimi düzelmesi için night sight'ı da mı ekstra yüklemek gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croco_16 -- 11 Ocak 2019; 11:57:34 >
  • Telefonda ışık sızması var. Kimse boşuna yok demesin. Kasayla ekranın birleştiği yerde beyaz ışık çok net kendini belli ediyor. Ayrıca kasıtlı yapılmış bir şey değil çünkü tüm çevresinde eşit belirginlikte de değil. Sırf bu sebeple hepsiburada'dan para iadesi aldım hem de 11 gün kullandım. Işık sızması olayını kafaya takmazsanız gayet güzel bir cihaz. Ekran kasa oranı çok iyi, alt ve üst çerçeveler çok ince. Hızı iyi pili de iyi gidiyor.

parmak basıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nagy szent miklos

Telefonda ışık sızması var. Kimse boşuna yok demesin. Kasayla ekranın birleştiği yerde beyaz ışık çok net kendini belli ediyor. Ayrıca kasıtlı yapılmış bir şey değil çünkü tüm çevresinde eşit belirginlikte de değil. Sırf bu sebeple hepsiburada'dan para iadesi aldım hem de 11 gün kullandım. Işık sızması olayını kafaya takmazsanız gayet güzel bir cihaz. Ekran kasa oranı çok iyi, alt ve üst çerçeveler çok ince. Hızı iyi pili de iyi gidiyor.
    ışık sızması değil o.önceki sayfaları okursanız bu durumun bilimsel açıklamasını görürsünüz.

işık sızması dediğimiz şey bu.genelliklle ips ekranlarda meydana gelir.ekranın gri ya da siyah olduğu zamanlarda fark edilir.lg v30'nun kenarlarında olan şey bu değil yani ışık sızması değil lg'deki.ekranın bükülen saydam yerinden yansıyan yeşilimsi bir ışık sadece.

Normal google cam için şunu kuracağım

https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/cstark27_GCam_5.1.018_24_v4.2t3_fu24-05h.apk

night sight için de şu uygun mudur?
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GCam_Pixel3Mod_1.3_build.6.1.021.apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croco_16 -- 11 Ocak 2019; 15:32:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: croco_16

Google cam + night sight sürümlerimi yükleyeceğim. Şu linkteki en son versiyonları mı kullanmız daha iyi olur bilen var mı?

Normal google cam için şunu kuracağım

https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/cstark27_GCam_5.1.018_24_v4.2t3_fu24-05h.apk

night sight için de şu uygun mudur?
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GCam_Pixel3Mod_1.3_build.6.1.021.apk
    Normal google cam dediğiniz apk bende uzun zamandır yüklü ve sorunsuz çalışıyor onu direk yükleyebilirsiniz.
    Night sight özellikli olan iki farklı apk yükledim. Her ikisinde de ya fotoğraf çektikten sonra galeriden fotoğrafa bakarken ya da bir kaç dakika sonra başka bir uygulamayı çalıştırdığımda telefon reset atıyor. Night sight özellikli olanın stabil çalışan, cihazı yeniden başlatmayan bir sürümünü kullanan varsa link versin lütfen.

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.