Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.338
Cevap
91
Favori
847.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bendeki açıklık olarak görünen alan daha fazla. Boydan boya. Sol üst ve alt köşeden de bazir belli oluyor.

Servise bıraktım onlarda fotoğrafını çekip İstanbul'a ileteceklermiş. Gelen karara göre yeni cihaz verilebilir denildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazım 804 seri 7.1 yüklü geldi.
    Samsung'da olabilir aynı şey fakat benim cihazda cihazda sol tarafta var sağda yok, sağ taraf sıfır birleşiyor ilginç olan durum bu. Her iki tarafta da olsa zaten dikkat çekmez. Hoş böyle olması da umrumda değil bence sıkıntı yok hiç belli olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enthusia

Merhabalar tekrar.

Bendeki açıklık olarak görünen alan daha fazla. Boydan boya. Sol üst ve alt köşeden de bazir belli oluyor.

Servise bıraktım onlarda fotoğrafını çekip İstanbul'a ileteceklermiş. Gelen karara göre yeni cihaz verilebilir denildi.
    Değişim olur yeni cihaz verilir size hocam osaman.
  • Önceden alttaki navigasyon tuşlarını kaldırdığımı ve ekranın tamamını kullandığımı söylemiştim. Onu nasıl yaptığımı buraya yazayım da isteyen varsa yapsın.

Bu mesajı kaldırıyorum. Tuşları kaldırmak isteyenler şu linkten yardım alabilir:
    donanımhaber forum
    LG V30+ KULLANICILARI KLÜBÜ (31A EU Sürümüne Geçiş Eklendi) » Sayfa 1 - 62
    https://forum.donanimhaber.com/lg-v30-rehber-konu-pie-geldi-h93030c-16-09-2019--140001437

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 17 Eylül 2019; 22:34:48 >

• Benim şarj durumu netdeyse yarısı görüntü paylaşanların ama yinede memnunum nerde yanlış yapyorum bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smalhero kullanıcısına yanıt
    sizinkin de de var sol tarafta, tuşların olduğu yerde ama daha az gibi..

• ramonar kullanıcısına yanıt
    Fotoğraftan öyle görünüyor ama aslında ışık yansıması o orada bir sıkıntı yok.. Ben daha cok sol üstte olabilir diye düşünmüştüm. Kenarlarda sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Önceden alttaki navigasyon tuşlarını kaldırdığımı ve ekranın tamamını kullandığımı söylemiştim. Onu nasıl yaptığımı buraya yazayım da isteyen varsa yapsın.

Bu mesajı kaldırıyorum. Tuşları kaldırmak isteyenler şu linkten yardım alabilir:
    https://forum.donanimhaber.com/lg-v30-rehber-konu-pie-geldi-h93030c-16-09-2019--140001437
    Tuş bölgesindeki ekran yanma olayını çözer belki

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, faydalı bilgiler veriyorsunuz..bende bunun nasıl yapıldığını merak ediyordum..

• enthusia kullanıcısına yanıt
    evet sizin ki biraz daha fazla gibi duruyor..değişim olur inş.. can sıkıcı şeyler..

• Bence piyasa fiyatı altına satılan,kutusu açık şekilde gelen modellerde bu sorun olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: trabzonspor19

Aynen bende katılıyorum size benim teldede telin arka tarafında kasanın birleşim yerinde var sağ tarafta yani herkes fark edemez gözleri iyi gören biri ancak fark edebilir.Vallaha telefon süper .Nasıl bu kadar mikron hatayı fark ediyor bazı arkadaşlar bravo bence bütün teller incelenirse bu kadarcık hatalar görülebilir.
    Arkadaşlar öncelikle o açıklıklar gayet normal bunu bilgisayarlı CNC freze işinde 10 yıldır çalışan biri olarak söylüyorum

Bu cihazların kasa imalatı yapılırken bir teinik resim kartı vardır

Üzerinde ölçüler ve delik çapları yazar bunlarında tölerans tablosu vardır

Mesela telefonun uzunluk ölçüsü 150 mm diyelim bunun bir eksi birde artı olmak üzere töleransı oluyor müşteri tarafından belirlenen 150 mm +- 0.3 diyelim

Bu ne oluyor diyelim imalat sırasında işlem yapan kesici takımların maruz kaldığı çeşitli stres ve zorluklardan dolayı bazı kasalar 150 mm değilde 149.7 geldi

Bu tölerans içi ölçüdür ve gönderilmeye uygundur

Ama 149.5 gelirse kalite kontrol tarafından RED verilir.

O açıklıklar sorun teşkil edecek şeyler değil

• Ben fark edemedim bir türlü :) ama bi işkillenme bende de oluştu :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seker1adam kullanıcısına yanıt
    aydınlatıcı oldu, sağolun..

• 2719 tl den 2999 tl ye fırlamış telefonun fiyatı. Samsung FE yi satip denemek isterdim ama, mantığı yok gibi görünüyor bu fiyatla.
  • ben şimdiye kadar kasa da böyle bir durumla hiç karşılaşmamıştım, o yüzden ilginç geldi bana..hele de böyle bir cihaz da..şimdiye kadar yüzlerce telefon geçti elimden, çok da incelerim, hiç böyle bir hatayla karşılaşmamıştım..tek tük olsa yine anlarım ama gördüğüm kadarıyla genel bir durum..

• Nagy szent miklos N kullanıcısına yanıt
    O trolleri bloklayıp geçmek en güzeli hocam, ucuz alma fırsatlarını kaçırdıkları için b.k atarak kendilerini rahatlatıyorlar akılları sıra

2200 liraya aldığım v30 Nisan 2018 üretimi, jelatinli, faturalı, sıfır olarak geldi. Nokta hata yok, bataryası 8-9 saat ekran süresi veriyor. Fırsatı kaçırıp alamayan ve burda Goygoy yapanlara; kudurun.

• Telefon 10 numara hatta 11. İnciğine cinciğine takılıp kendinizi huzursuz etmeyin. Telefonun güzelliklerini yaşayın dostlar. Bir daha söylüyorum bir z3 Compact kullanırken bir de bu telefonunu kullanırken "telefon budur ağa" dedim.

• fth F kullanıcısına yanıt
    Fe bende de vardı. O da güzel bir cihaz ama ilerde yedek parça sıkıntısı olur diye sattım ve bunu aldım. Fe kalem özellikleri yönüyle güzel hatta note 8 ve 9 dan tasarım olarak daha iyi bence. İlk önceleri fe den sonra pişman olurum diye düşünüyordum fakat iyi ki almışım kusurlari olsa da gerçekten efsane bir cihaz v35+.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzmrt

Telefon 10 numara hatta 11. İnciğine cinciğine takılıp kendinizi huzursuz etmeyin. Telefonun güzelliklerini yaşayın dostlar. Bir daha söylüyorum bir z3 Compact kullanırken bir de bu telefonunu kullanırken "telefon budur ağa" dedim.
    Güle güle kulanın hocam cok başarılı ürün hakkını verıyor şuan piyasın en iyilerinden
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.