Şimdi Ara

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.338
Cevap
91
Favori
847.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    night sight ozellikli gcam linki vere bilirmisiniz buldugum apklarda hata aliyorum yuklenmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toz olmasi icin ya teshir yada kullanilmis olmasi lazim oyle birsey varsa zaten iade edin.Kilcal cizik parmak izi illaki vardir dikaktle incelerseniz.

Bu telefona uygun fiyattan sahip olduk diye bir hatasi olma ihtimali tedirgin ediyor ancak bu tamamen satis politikasi ile alakali.Baktilar cihaz kapis kapis gidiyor doviz kuruna ragmen fiyati artirdilar.Bu konu daha 10 gun oncesi 50 sayfa bile degildi simdi ana sayfaya girdi!

Ucuza almis olmak teshir olacagi anlamina gelmez ozellikle n11 den kampanyadan alanlar benim gibi en sanslilariz cunku telefon yuksek fiyattan fatura edildi be dusuk rakam odeyerek sahip olduk.Aradaki 300-400 tl yi n11 ustlendi. Kesinlikle dokunulmamis cihaz lg destekten de kontrol ettirdim garantisini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cihazı açtığımda hemen o toz taneleri gözüme çarptı hocam. Cihazda çizik vs yok fakat o toz taneleri sinirimi bozuyor. İade mi etsem bilemedim

• ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnmzz

lg v30+ siyah by Bektas Kol, on Flickr

siyah v30un arka kaplamalı halini paylaşıyım , griyi paylaşmışlardı.
    Önceki telefonum note3 dü 5 sene kullandım buda 4-5 sene rahat götürecek telefon. Sağını solunu kurcalayım derken elinizde kalacak telefon :)
    Hocam bu orjinal kaplama mı ?

Şöyle bir durum var hocam. Arkadaşta S9+ var onda da üst kısımlar benimki gibi tozlu beyaz görünüyor. Sizce iade etmeli miyim yoksa kılıf alıp yoluma devam mı etmeliyim?

★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsessedman -- 16 Kasım 2018; 19:57:35 >
  • ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★ ★★★ LG V30+ ANA KONU ★★★
    Bence gayet güzel fotolar çekiyor arkadaşlar yorumlarınızı alayım resimlerde hiçbir oynama yoktur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Yaklaşık olarak zifiri karanlık.

Kendi kamera uygulaması:

Night Sight Özellikli en son Gcam sürümü. Henüz kalite çok yüksek değil ve sadece geniş açılı kamera kullanılıyor ama şimdilik idare eder:

Bu gcam da portre modu var mı daha gcam yüklemedim. Ayrıca kendi uygulaması da Android 8 den sonra çok iyi oldu.

Yeni gcam sürümünü nereden buldunuz hocam?

• Bana ekranı tam kaplayan ekran koruyucu lazım varmı kullanan

• quote:

Orijinalden alıntı: enthusia

Merhabalar tekrar.

Bendeki açıklık olarak görünen alan daha fazla. Boydan boya. Sol üst ve alt köşeden de bazir belli oluyor.

Servise bıraktım onlarda fotoğrafını çekip İstanbul'a ileteceklermiş. Gelen karara göre yeni cihaz verilebilir denildi.
    Ben İstanbul'dayım hangi servis bakıyor acabaa

• bnmzz B kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden aldınız çok güzel olmuş ayın başında bu telefonu almayı düşünüyorum ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hulusibyk88

hangi cihazdan gectiniz siz?
    Mi6 ile Beraber kullaniyorum şuan.

• Dediğim gibi kavisli ekranların bir sonucu bu. LG veya Samsung farketmiyor. Telefon iade veya teşhir ise kesinlikle kendini belli eder. Paketin dışına jelatin yapmak kolay ama telefonu fabrikadan çıkmış hale getirmeleri imkansız. O şekilde kontrol edin ve sorun yoksa devam edin bence. İade olduğuna dair bir şüpheniz olursa iade edin.

İade dışında servise gitmiş cihaz çok daha beter hale gelir. Servise giren telefon çizik almadan çıkmıyor zaten.
  • ramonar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Telefon ilk açtığımda çiziksizdi zaten hocam ama alır almaz 1-2 saatte cebimde bu hale gelmesi de normal değildir diye düşünüyorum. Sadece o kısımda toz var diğer kısımlar tertemiz ve çiziksiz ilginç bir şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: LG G278

Bana ekranı tam kaplayan ekran koruyucu lazım varmı kullanan
    Bende bakıyorum aliexprestte şu ürün var

• Gizli kaynaklarım var (XDA) :) Portre modu var tabii ki ama denemedim. Bu arada söylemeyi unutmuşum night sight ile çekim yaparken siyah ekran ile çekim yapıyorsunuz yani kadrajı görmeden çekiliyor. Bunlar zamanla düzeltilecektir.

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.