Şimdi Ara

LG V30 + 2.379 ₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
12.854
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah'a şükür para var ama bir telefona 3000 vermek akıl kârı değil. Ben mantıklı bulmuyorum bu işi.
  • On numara telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • storm kullanıcısına yanıt
    Hocam redmi tamamen plastik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Biliyorum, plastik olması sıkıntı çıkaracağı anlamına gelmez. LG problemli modelleri yüzünden çok kan kaybetti. İhtiyacım olsa ben bunu alırım o ayrı.

• storm kullanıcısına yanıt
    Ben problemlerden sorundan bahsetmedim. Siz malzeme kalitesinden bahsedince bende plastik olduğunu söyledim.

• V40 gelicek diye zamanında almadım şimdi v50 çıktı Türkiye ye hala getirmediler v40

• 2 tane g3 2 tane g2 rahmetli olduğu için tövbe

• 1 yıldır v30 kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı yavaşlama da yok. Biliyorum eski serileri sorunluydu bana da denk geldi hatta ama akillanmislar artık. G6dan itibaren kronik sorunlu cihazlarına rastlamadım.

V50 çıktı ama ben v50ye tercih ederim bunu çünkü çentik saçmalığına bulaşmamış. Çentik göze hoş gelen birşey değil zaten ama bu mallar Apple yaptı diye koydular, ya da onların deyimiyle teknolojideki tasarım trendlerini takip ettiler.

• Arkadaşlar bu telefonu beğenen var, beğenmeyen var ama "Epey" üzerinde sadece 2.250-2.750 TL aralığındaki telefonları listelettiğimizde çıkan sonucu sizinle paylamak istedim.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/e/YToxOntzOjU6ImZpeWF0IjthOjI6e2k6MDtzOjQ6IjIyNTAiO2k6MTtzOjQ6IjI3NTAiO319X047=/

Bu listede o paraları verip içinizin sinerek alabileceğiniz hangi telefon var? Paylaşırsanız sevinirim.

Bu arada bu liste V30+ 81 puanla birinci sırada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 26 Temmuz 2019; 23:54:28 >
  • bildiğim kadarıyla yaygın bir kronik sorun yok bu telefonda ama geçen sene dolar 6 lira iken 2500e satıyorlardı fiyat biraz daha düşmeli.
  • Şu g4den ağzı yanmayan bi benim heralde. maşallahı var hala taş gibi.
  • marxx kullanıcısına yanıt
    Mayıs Ayında cep telefonu ÖTV'sine yüzde 50 zam uygulandı,2500tl olan telefon ortalama 500tl daha zamlandı...
  • Millet ben de sipariş geçtim az önce yalnız ekran koruyucu bulamadım yeşillendirirseniz sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rosmisal kullanıcısına yanıt
    Mayistan once de boyleydi uzun zamandir boyle. Kaldi ki benim aldigim cihaza da bu vergi yansimisti ama 10 gunnsonra eski fiyatina geriledi ama v30 bir turlu dusurulmiyor nedense. Dolarin 6 kusurlerde oldugu fiyata satiyorlar.

• marxx kullanıcısına yanıt
    ÖTV zamı LG telefonlara çok yansımadı gibi,belkide üst segment telefonların çıkmasından,LG Türkiyede tutunmak içinde zam yapmamış kar oranından feragat etmiştir.ÖTV zamı gelmemiş olsaydı 2000tl seviyesinede inebilirdi şimdiye
  • Reborned kullanıcısına yanıt
    çok ortalarda söylemeyin aman nazar değmesin, ben de öyle diyordum haftasına gitti
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    samsung a50 ile kıyaslanır mı? ithalatçı garantili ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion20

samsung a50 ile kıyaslanır mı? ithalatçı garantili ama
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/89390-165885/lg-v30-plus_samsung-galaxy-a50-dual-128gb/

Bence V30+.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.