Şimdi Ara

LG V10 ülkemizde lanse edildi: İşte tüm detaylar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ufuk abi inanılmaz bi enerjin var hakkaten insanın koşa koşa telefonu alası geliyor. Ancak fiyatı görünce bi düşünüyor insan.. umarım istediğiniz satış değerlerine ulaşırsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

g2 nin ekranını lg serviste 420liraya değitirdim.
    aynı ekranı hongkongdan 100liraya alabilirdim.
    huawei g7ninkini 21.04 dolara getirtip taktım.
    yetkili servis benden uzak olsun.

G pro nun ekranını 400 tl ye değiştirdi servis. Benden önce kırmış olanlar var forumda konusu da mevcut 150 tl ye servis dışı yaptırdılar. 1 ay sonra Sonra dokunmatik hassasiyet kaybı Şikayeti başladı. Orjinal ekran 10 parmak Dokunmatik iken servis dışı takılan 5 parmak destekli. Ucuza yaptırıp lg dokunmatiği bozuluyor diye şikayet etmeyin sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Bunları düşünmezler lg yi kötüler ler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufuk Gürsoy çok pozitif birini dediği gibi kimine göre ucuz kimine göre pahalı cihaz ama biraz daha makul bir fiyattan piyasaya girseydi daha iyi olacaktı. Iyi forumlar

• selamlar benim g4 var ve üst kısmında kasada acıklık var bu acıklık garantıye gırermı
    ufuk beye bunu sorarmısın servise gonderecem garanti olursa ayrıca lg gflex de var oda kasada acıklık var bunu sorarsanız sevinirim

• G2 Android 6.0 alacak mı diye sorsaydınız ya.
  • Erdi Bey;
    Ufuk Gürsoy'a iletebilirseniz sevinirim.
    Dünyaca ünlü bir marka olan LG nasıl oluyorda uluslar arası garanti veremiyor Türkiye'de? Konuşmalarda diğer firmalarla ilgili bazı şeyler belirtilmiş. Örneğin Apple Avrupa cihazlara (bölge bölge ayrıldığı için) ülkemizde uluslar arası garanti kapsamında işlem yapabiliyor iken, (ki ülkemize mağzasını yeni açtı) , senelerdir ülkemizde elektronik ürün satan bir firma olan LG bu işlemi yapamıyor. LG dünyaca ünlü ve uluslar arası firma değilde sadece Türkiye'de faliyet gösteren bir firmamıdır? Bu konuya dikkatle eğilmelerini tavsiye ederim.
  • LG telefonları gerçekten kullanıcı dostu ve çok özellikli telefonlar. Eksikleri malzeme konusundaydı ve "premium" sınıfı da V10 ile doğurdular. 2700 gibi bir fiyatlandırma, üst sınıf algısı yaratmak için de olsa bu telefona oldukça yüksek.

• İphone 5s ilk çıktığında 64 GB'ı 2300 tl miydi neydi.o zaman 2000 tl nin üstündeki telefon sayısı elin beş parmağıyla sınırlıydı.arkadaşlarla aramızda "bu fiyatlar ne lan,bi telefon için çok fazla" derdik.aradan sadece 2 sene geçmesine rağmen bir telefon için 4000 tl ler veriliyorsa, 2000 tl bandında da çok fazla telefon varsa ve bunlar çatır çatır satılıyorsa,kusura bakmayın da bu işte bir terslik vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 21 Kasım 2015; 17:02:10 >
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Olmadığı için Fiyat hariç yazdım ya hocam zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

G pro nun ekranını 400 tl ye değiştirdi servis. Benden önce kırmış olanlar var forumda konusu da mevcut 150 tl ye servis dışı yaptırdılar. 1 ay sonra Sonra dokunmatik hassasiyet kaybı Şikayeti başladı. Orjinal ekran 10 parmak Dokunmatik iken servis dışı takılan 5 parmak destekli. Ucuza yaptırıp lg dokunmatiği bozuluyor diye şikayet etmeyin sonra.

adam gibi oku sonra cevap yaz
    ben fiyattan şikayetçiyim
    dokunmatik diye bi kelime varmı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

adam gibi oku sonra cevap yaz
    ben fiyattan şikayetçiyim
    dokunmatik diye bi kelime varmı?

Aynen adam gibi oku fiyatı yüksek diye şikayet ediyorsun bende dedim ki servis te yaptırma fiyat yüksek diye 1ay sonra aynı şekilde yaptırıp aynı servis parasına denk gelir. Ucuz etin yemeği misali olur. Bunu Demek İstedim. Sonra ucuz yaptırıp bozulunca lg suçlama.

• "Türkiye'deki yasalar, yönetmelikler bizi ilgilendirmez, biz kendi politikalarımızı uygularız" diyen, üstüne basa basa tekrar eden müşteri hizmetlerine sahip firmadır kendileri. 1'i değil çalışanların hepsi aynısını söyler.

20 iş gününü geçtikten sonra bile paranızı almanız için mahkeme veya hakem heyeti kararı isterler. Bunu da açık açık utanmadan söylerler. Linkedin'den ulaşırsın orta-alt düzey yöneticilerine ama sallamazlar; yine LG Mobile ve LG Global facebook sayfalarına yazarsın, mesaj atarsın kimse geri dönmez mesajına.

Yukarıda söylediklerim cep telefonu için geçerli. LG marka çamaşır makinem var ve servis konusunda bir sıkıntı yaşamadım, aman nazar değmesin!

Ufuk Bey hakkında kişisel görüşüm, samimiyetsiz ve yapmacık.

• Evet, servis konusunda gerçekten çok iyisiniz. Perpa merkez servisinize yolladığım telefonum için servisinize ulaşamıyorum. Telefonlar bozuk ve sürekli meşgul çalıyor. Müşteri hizmetleriniz mail atıyor servise ancak dönüş yok. Yatırımlarınız eminim ki harika işliyordur.

• Konu ile alakasız bir yorum yapacağım teknik detaylarla ilgilenenler bu yorumu es geçsim.
    Böyle adamlar pazarlama müdürü olabiliyor ya hayret.Daha telefonlarının modellerini nasıl söyleyeceğini bile bilmiyor.Lg G 4 okuyuşu el ci ci dört , Lg v 10 okuyuşu el ci ve on. bir yerde g'yi İngilizce telaffuz ediyor devamı Türkçe diğerinde v'yi ve devamını Türkçe telaffuz ediyor.Neden vi on diye okumuyor?Bu küçük bir ayrıntı belki de ama benim gibi takıntılıları rahatsız ediyordur kesin:)Böyle önemli bir pozisyonda çalışan bir kişinin daha dikkatli olması gerekiyor.Umarım şarj'a şarz demiyordur:)Herkese iyi seyirler...

• Benim bu arkadaşa ulaşmak lazım ufuk gürsoy mail adresi felan varmı bir tane işimi çözecek lg yetkilisi bulamadık belki bu arkadaşa yardımcı olur lg g3 garantisini serviste 02.09.2016 da teslim edildi 20 gün boşu boşuna parça bekledi sonrada deyisicekmis dendi 11.10.2916 oldu daha onaylanmasi bekleniyor ne zaman onaylanır konuda ne servis ne lg merkez nede ürün değişim bilmiyorsa ben 40 gün dür telefon bekliyorum paramizla rezil olduk nerden bulaştım lg ye bu arkadaş mudurse birşeyler yapar herhalde.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.