Bildirim
LG V10 ülkemizde lanse edildi: İşte tüm detaylar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
4 aylık G4 deneyimim oldu şunu söyleyebilirim panel konusunda lg 1 numara harika ekranları var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mobilde ne zaman tam ekran özelliği gelecek şu video oynatıcınıza.
Çok candan ve samimi bir sohbet olmuş. V10'un kamera arayüzü ile birlikte sensör de değişiyor mu? Yoksa G4'de ki gibi imx 234 mü kullanılıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 19 Kasım 2015; 20:47:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Fiyat ne kadarmış?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DÜŞÜNÜYORUM , ÖYLEYSE VURUN! -
Batarya süresi 5,5 saati görmeyen amiral gemi mi olur? Samsung aynı büyüklükte batarya ile 9,5 saat gibi rakamlara ulaşıyor. LG kesinlikle bu duruma bir çözüm üretmeli. Ayrıca alt kısımda logodan vazgeçip en azından kapasitif tuş eklemeli. G2 ve G3'ten sonra tercih etmedim. Fiyatlar uçuk olunca başka markalara yöneldik. Oneplus 2 kullanıyorum. O cihazların yarı fiyatına mâloldu, memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 19 Kasım 2015; 18:28:11 >
_____________________________ Jamo C 95, Energy C-C100, Canton PLUS GXL / LG 55UC970V / Panasonic DMP-BD30 / Huawei Mate 10 Pro (6/128) -
G2 M alacakmı soraydın ya
_____________________________ -
Arkadaşlar merhaba,
Sorunu çözdük, video şu anda sıkıntısız çalışıyor.
Sorunla ilgili yorumları da karışıklık olmaması adına kaldırdık.
Anlayışınız için teşekkür ederim._____________________________ Erdi Özüağ
-
Nexus 4 g2 ve simdi g4 kullaniyorum devamlı LG kullanmamin en büyük nedenlerinden biri servisinden kaldığım memnuniyet özellikle mecidiyeköy servisi inanılmaz Power tuşu arızalanan Nexus un servis çalışani dokunmatik hassasiyetini beğenmeyerek ekranını değiştirmesi benimde pilinden şikayet ettikten sonra pilini değiştirdi. G2 de ekran sararmasi ile gittim ekran pil arka kapak değiştirildi sorgusuz sualsiz şimdi söyleyin bana neden LG kullanmayayim
-
ingilizce bir ifade olcak ama premiummmmmsıııızzzzzzzzzısihihihihihi
adam çok sempatikya gülmekten gözümden yaş geldi
bir vesteldeki adama bakın bide bu adama bakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 19 Kasım 2015; 19:28:50 >
-
heyt en sevdiğim marka müdürü gelmiş :)
-
Cihaz güzel de birde snapdragon 820 gelseydi offfffff offffff
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Nexus 4 g2 ve simdi g4 kullaniyorum devamlı LG kullanmamin en büyük nedenlerinden biri servisinden kaldığım memnuniyet özellikle mecidiyeköy servisi inanılmaz Power tuşu arızalanan Nexus un servis çalışani dokunmatik hassasiyetini beğenmeyerek ekranını değiştirmesi benimde pilinden şikayet ettikten sonra pilini değiştirdi. G2 de ekran sararmasi ile gittim ekran pil arka kapak değiştirildi sorgusuz sualsiz şimdi söyleyin bana neden LG kullanmayayim
-
Snapdaragon 808'li cihazı 2700 TL'ye satmak?
-
videoda çekim yaparken oynama yapma wp 10 da var bayadır yaklaşık 2 aydır falan ancak sesi ön veya arka plan diye seçemiyoruz sadece frenkans değeri var o şekilde ama, videoda iso falan ayarlama nasıl oluyor onu görmedim hiç
-
2700 lik fiyatla isi zor
-
ürün müdürü abimiz çok sempatik ama fiyatta bir o kadar antipatik _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
Snapdaragon 808'li cihazı 2700 TL'ye satmak?
abovvv
_____________________________ DÜŞÜNÜYORUM , ÖYLEYSE VURUN! -
g2 nin ekranını lg serviste 420liraya değitirdim.
aynı ekranı hongkongdan 100liraya alabilirdim.
huawei g7ninkini 21.04 dolara getirtip taktım.
yetkili servis benden uzak olsun.
-
Sony Xperia Z5 gibi bir canavar 2500 TL'den satılıyorken V10'a yan gözle bakmam kusura bakmasınlar ama fiyatlar diğer LG telefonlarda olduğu gibi bir anda düşer ve düzgün seviyelere gelirse tekrar bir incelenebilir...
-
O kadar keyifli bir röportaj olmuş ki, insanın akşam akşam çıkıp hemen bir lg g4 ya da v10 alası geliyor :)
Benzer içerikler
- afk ne demek
- whatsapp açılmıyor
- postegro lili
- instagram beğendiğim gönderileri görme
- instagram siyah tema
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler