Şimdi Ara

Lg Ultra Hd Almak istiyorum? önerileriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lg marka televizyon almayı dusunuyorum.4K ULTRA HD ,smart,wifi,uydu alıcısı felan ve en az 900 hz ,en az 120 ekran 45 inç almayı dusunuyorum butce aralıgı 2000-3500
    benım bunlardan ziyade sizlere sormak istediğim tabi eğer bi bilginiz varsa bu televizyonlar hakkında bi bilginiz felan herhangi bi tavsiyeniz olabilir yani birde elbette bu televizyonların ömrü ne kadardır ve kalitelimidir sağlammıdır ince detayları öğrenmek istiyorum.televizyonu aldıktan sonra aksi bir sorunla karsılasabilirmiyim lg'lerden bu beklenirmi ben bunları merak ediyorum be önerilerinizi bekliyorum arkadaslar sagolun varolun
    saygılar . . .

• Bende su 2 modele bakıyorum. 2sininde fiyatı 2099 Tl. Bu konuda bilgisi olan varsa hangi tv yi tavsiye eder?

SONY KD-42W805B 42 inç 107 cm Ekran Full HD 3D SMART LED TV Dahili Uydu Alıcılı

https://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-KD-42W805B-42-in%C3%A7-107-cm-Ekran-Full-HD-3D-SMART-LED-TV-Dahili-Uydu-Al%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1,103452,465025,1820429.html?langId=-14

LG 50LB670V 50 inç 126 cm Ekran Full HD 3D SMART LED TV
    https://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-50LB670V-50-in%C3%A7-126-cm-Ekran-Full-HD-3D-SMART-LED-TV,103452,465025,1228369.html?langId=-14

• Tavsiyem 4K TV alma, kaliteli bir FHD al.Yeni serilere de az kaldı, belki o zaman uygun fiyatlı kaliteli 4K'lar çıkar.En iyisi biraz beklemek.Bir de gerçek HZ değerlerine bak.100HZ almaya çalış.

46H7000 alabilirsin eğer şimdi alacaksan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam haklısınız devir 4k devri değil.tavsiye ettiğiniz televizyonuda gördüm baya güzelmiş onu almaya çalışıcam he birde 100hz demişsiniz az değilmi 100 hz :)
    bide yeni seri ne zaman çıkar bi bilginiz detaylı bir bilginiz varmı ?
    saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apo26

hocam haklısınız devir 4k devri değil.tavsiye ettiğiniz televizyonuda gördüm baya güzelmiş onu almaya çalışıcam he birde 100hz demişsiniz az değilmi 100 hz :)
    bide yeni seri ne zaman çıkar bi bilginiz detaylı bir bilginiz varmı ?
    saolun

Benim bahsettiğim gerçek/native hertz değeri. LCD TV'lerde 50-100-200HZ var.Ucuz 4K'ların çoğu 50HZ. 200HZ TV bulmak zor zaten.Firmaların yazılımla şişirilmiş değerlerine aldanmayın. Forumda konuları vardır Hertz olayının, burada uzun uzun yazmayayım. ''Gerçek'' HZ değeri 100HZ olanlara bakın.

Yeni seriler 2-3 aya ortaya çıkar diye düşünüyorum.Detaylı bilgim yok.

• samsunga kanal geçişi yavaş diyorlar. samsung mu tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @CAPTAIN@

samsunga kanal geçişi yavaş diyorlar. samsung mu tavsiye edersiniz?

Samsung mu? Unutun onu yok öyle bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mutlucan96 kullanıcısına yanıt
    Lg mi almalıyım ?
  • lg Ub950 al.alamazsan ub850 al.bunlarida almayacaksan yeni serileri bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efe80 E kullanıcısına yanıt
    eyvallah sağolasın inşallah alacaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.