Şimdi Ara

LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.559
Cevap
30
Favori
100.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 75SM9000PLA tavsiye eder misiniz?

Hepsiburada'da 14.999 ₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SacredDivinity

Merhaba, 75SM9000PLA tavsiye eder misiniz?

Hepsiburada'da 14.999 ₺
    Hocam satıcı kim?
  • Lg lerde 3buçuğu aşmıcak şekilde 109 ekran hangi modelleri önerirsiniz tavsiye alabilirmiyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam satıcı kim?

Alıntıları Göster
    Liderbeyazeşya, nasıldır?

• deniz_bjk1903 kullanıcısına yanıt
    LG 43UM7450
    Bu modeli inceleğin tavsiye ederim.

• SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Hocam bilindik bir yer değil güvenilir olmaz tercih sizin.

• Burak Bey. Lg 49sm8600 sizin mağaza stoklarına girdimi? Bulunamıyor. Olanlarda da fiyatı çok abartılı. Sizden almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

Burak Bey. Lg 49sm8600 sizin mağaza stoklarına girdimi? Bulunamıyor. Olanlarda da fiyatı çok abartılı. Sizden almayı düşünüyorum
    Hocam fiyat artışı oldu bu modelde ne fiyat buldunuz?
    Mayıs ayının ilk haftası gelecek
  • Merhaba. Yeni bir LG 70um7450 TV aldım. Evdeki 3. Lg oldu. Diğerleri 55 ve 43 inç. Diğer tv lerde um7450 serisi ve görüntü kalitesinden memnunum. Fakat en son aldığım 70 inç olandan bu performansı alamadım. Görüntü canlı değil ve soluk gibi. Görüntü ayarlarından canlı değerini seçiyorum ama fark yok. Bu konuda bir yorumu olan varmı? Tesekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: wertoni

Merhaba. Yeni bir LG 70um7450 TV aldım. Evdeki 3. Lg oldu. Diğerleri 55 ve 43 inç. Diğer tv lerde um7450 serisi ve görüntü kalitesinden memnunum. Fakat en son aldığım 70 inç olandan bu performansı alamadım. Görüntü canlı değil ve soluk gibi. Görüntü ayarlarından canlı değerini seçiyorum ama fark yok. Bu konuda bir yorumu olan varmı? Tesekkürler..
    Merhaba hocam diğer 55,43 olan İPS panel bu 70 inç VA panel onla alaklıdır,kaşısındanmı izlıyorsunuz açılardan mı?
  • Salonda oldugu için karşısında ve yanda 3 lü koltuk var. Ama ben karşıdan baktığım zaman bunu hissediyorum. VA panelde en iyi görüntüyü hangi şekilde yakalarım? TV ve YouTube seyrediliyor genel olarak?

• quote:

Salonda oldugu için karşısında ve yanda 3 lü koltuk var. Ama ben karşıdan baktığım zaman bunu hissediyorum. VA panelde en iyi görüntüyü hangi şekilde yakalarım? TV ve YouTube seyrediliyor genel olarak?
    TV nin direk karşısında alırsınız VA panellerde sağdan soldan açı kaybı olur hocam
  • quote:

Hocam fiyat artışı oldu bu modelde ne fiyat buldunuz?
    Mayıs ayının ilk haftası gelecek

Alıntıları Göster
    Lg 49sm8600 şu anda akakçede en düşük ismini duymadığım bir satıcıda 5.600TL. Teknosa Mediamark'ta 6.397 TL.
    Bu fiyatlar çok yüksek. 4700'e almadığıma yanıyorum.
    Neyse 15 Mayısta sizden peşin para 4.700'e alırım belki😊
    Kısmetse tabiki. 👋

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalkaya19 -- 29 Nisan 2020; 17:12:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

Lg 49sm8600 şu anda akakçede en düşük ismini duymadığım bir satıcıda 5.600TL. Teknosa Mediamark'ta 6.397 TL.
    Bu fiyatlar çok yüksek. 4700'e almadığıma yanıyorum.
    Neyse 15 Mayısta sizden peşin para 4.700'e alırım belki😊
    Kısmetse tabiki. 👋

Alıntıları Göster
    Hocam nasip kısmet bakalım,ürün gelirse stok olursa yardımcı olurum

• kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt
    Hocam 5500 TL’ye 55SK8500 efsane kasa Amazonda satılmıştı KASIM ayında..55SK9500 6500 TL’den satılmıştı.Bence 2020 modellerini bekle derim.SM SK serisinden bir tık alttaydj.2020yi bekle derim.Alabiliyorsa. 6000 bandında 55SM8600 serisini al derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: smolwarf

Hocam 5500 TL’ye 55SK8500 efsane kasa Amazonda satılmıştı KASIM ayında..55SK9500 6500 TL’den satılmıştı.Bence 2020 modellerini bekle derim.SM SK serisinden bir tık alttaydj.2020yi bekle derim.Alabiliyorsa. 6000 bandında 55SM8600 serisini al derim.
    Hocam hala varmı sk8500? kapalı kutumu?
  • quote:

TV nin direk karşısında alırsınız VA panellerde sağdan soldan açı kaybı olur hocam

Alıntıları Göster
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bir şey daha sorsam VA panelde görüntü ayarları nasıl olmalı sizce? TV izlerken insanların yüzü beyaza yakın. Bunu daha gerçekçi cilt rengi yapmak için parlaklık mı? Yada kontrast ayarını mı değiştirmem lazım?
    Sizin önerdiğiniz bir değer varmı?

• quote:

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bir şey daha sorsam VA panelde görüntü ayarları nasıl olmalı sizce? TV izlerken insanların yüzü beyaza yakın. Bunu daha gerçekçi cilt rengi yapmak için parlaklık mı? Yada kontrast ayarını mı değiştirmem lazım?
    Sizin önerdiğiniz bir değer varmı?

Alıntıları Göster
    Hocam benim bilgi yok kullananlar yorum yapar bu mesajınızı görünce ben satıl birimine baktıgım için

• Anladım. Tesekkürler..

• quote:

Anladım. Tesekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.