Bende bugün lg43uq75006 model tv yi aldım araştırdım köy için aldım. Detaylı bir inceleme yapıcam burda ve YouTube paylaşım yapıcam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG TV Tavsiye TV (ANA KONU) [2018-2019] (78. sayfa)
-
-
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın işinizi görür hocam. -
Hocam üzmez çok başarılı ürün. -
Arkadaşlar kullanmakta olduğum ve aylar önce 25 bine almış olduğum TV 29 bine medimarkta uygun fiyatla satışta stok bitsin diye uygun tuttular galiba fiyati
media marktLG 65QNED91 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K Ultra HD QNED MiniLED TVhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-65qned91-65-165-ekran-uydu-al%C4%B1c%C4%B1l%C4%B1-smart-4k-ultra-hd-qned-miniled-tv-1216726.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Linkini attığım TV'den çok memnunum resmen oled katili, özellikleri çok iyi 65qned916 modeli
Hocam çok iyi fiyat düşünen direk alsın bence -
merhaba hocam
banada tavsiyede bulunurmusunuz 43 inç ev için almak istiyorumda linkteki ürün alınır mı wifi netflix beinconnect kurulsun istiyorumda veya sizin tavsiyeniz varmı 10 kya kadar
9270 TL Gözüküyor şuan. Veya bu model daha iyi bunu al dediğiniz
https://www.vatanbilgisayar.com/lg-43uq81006-43inc-108-cm-4k-uhd-webos-smart-tv-uydu-alicili.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 4 Nisan 2023; 22:58:29 > -
Hocam tavsiye ederim başarılı ürün. -
Çok teşekkürler hocam
-
TCL 65C825 - LG 65QNED916PA - Samsung 65QN85B - Philips 65PML9507 Karşılaştırması - Epey
Merhabalar, özellikle buraya da konu açıp sormak istedim, Oled ler den korktuğum için MİNİLED istiyorum.4 markanın Miniled i var aralarında seçimimi 2 ye plip ve LG ye düşürdüm.TV tavsiye bölümünde plip için olumlu-olumsuz da olsa yorumlar geliyor, ancak LG Qned916pa hakkında hiç yorum alamadım, kağıt üzerinde çok beğendim, kullanan arkadaşlar varsa yorumlara çok ihtiyacım var.
Teşekkürler,
-
Merhaba hocam
SAMSUNG 65QN85B
LG 65QNED916PA
Bu 2 model arasında karar verin bence -
-
Hocam 2023 model başarılı ürün tavsiye ederim. -
LG 50UR80006LJ
Bu ürünü kullanan var mı maç için uygun mu
Tepki ve input lag süreleri nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 10 Temmuz 2023; 15:0:41 > -
-
Hocam fiyat farkı ne kadar aralarında?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X