Bildirim
lg tv ekran sorunu hk
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bendede 1 tane vardı. bir sure önce yukarıdan aşağı dogru ınce bır çizgi oluştu.yle kullanıyorum.çoğalabılır dıye okduum.henuz aynı _____________________________ İMZA İŞİ YATAR... -
5 tane daha beyaz ışık eklendi bu sürede _____________________________ -
Merhaba
Geçenlerde benimde tv de aynı sorun olmuştu ve servisler çok fazla fiyat istediği için (300-400TL) internette araştırma yaparken sorunun tv deki ledlerin zaman içersinde ısınarak veya başka nedenlerden dolayı yerlerinden çıkmasıymış ,
Ben aşağıdaki videoya bakarak kendi sorunumu çözdüm.
Not:Diğer sağlam led leri de kontrol etmenizi tavsiye ederim , parmaklarınız ile dokunarak sağlamlığına bakmanızda fayda var çünkü onlarında ilerde düşme ihtimali olacaktır.
Eğer biraz kendinize güveniyorsanız deneyebilirsiniz.
Yapıştırıcı olarak ben videodaki aynı ürünü internetten satın alarak tamir ettim.
Yapıştırıcı ismi
B-700
Video linki: https://www.youtube.com/watch?v=rLwHWLHT4T4
iyi günler._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X