Şimdi Ara

LG Türkiye Fake attı beyler !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NeiLBresT kullanıcısına yanıt
    Adamlar 20 nisan dedi. Gece 12 ye kadar gelmezse konuşun. Bekleyın gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme ile sanırım. beklemekten başka çare yok. Arkadaşlar bu güncelleme den çok şey beklemeyin zaten. Hatta şarj süresi bile kısalıyor. Rom bu haliyle stabil bence. Ben şahsen hemen yuklemeyecem

• PC Suite ile deneyin.
  • Adamlar haklarını son ana kadar kullanıyor 23.59 a kadar bekleyecez yapacakbir sey yok

• Güncelleme ne getircek bilemiyorum ancak kaç aydır zaman söyleyip haberler çıkartıp bir beklenti yarattılar hiç ilgim yokken bi baktım bende bekliyorum arada güncelleme sorgusu yapar oldum bu kadar beklenti içine sokup insanları bekletmenin ne anlamı var yapamıyacaksan onu söyle kimse beklemesin
  • Hepinize aynı anda gelmeyebilir, kademeli olarak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuanda pc suite yi kuruyorum bakalım sonuç ne olacak
  • Mayıs ayına ancak gelir arkadaşlar boşuna heves etmeyin.

• 32gblere gelmeye devam ediyor fake felan atmadi guncelleme gelmeyenlerin bir kismi paralel ithalat cihazlar

• sony bize 2 ay fake attı :)
  • yalan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Aslında paralel ithalat cihazlara erken gelmesi lazım değil mi? Sonuçta distribütör tarafından getirilmemiş cihazlar ve bu cihazlar LG Türkiye güncellemelerini cihazlarına almıyor diye biliyorum?

Guncellemeri her marka seri numarasina gore veriyor lg 16ve 32icin de ayri ayri veriyor 16icin alan optimizesi yapiyorlar tahminimce.lg turkiye hangi seri ile basladi bilmiyorum ama benim ve sevgilimin 310k 32gb ona geldi guncelleme bugun. Banada gelmistir ama ben optimusrs rom takiliyorum zaten

• ARKADASLAR TAKIP EDELIM YARIN LG TURKIYE REZİL OLACAK NELER YAPACAGIMIZI BURADAN TAKIP EDEBİLİRSİNİZ VE BIZE KATILABILIRSINIZ.
    LG Türkiye Kullanıcılarıfacebook
    LG Türkiye Kullanıcıları
    https://www.facebook.com/LGG2TR

DETAYLI BILGI SAYFANIN SON GONDERISINDEDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Skylake- -- 20 Nisan 2014; 23:04:27 >

• Sabırsız olmayın arkadaşlar. Elbette gelecek. Bende bekliyorum. Aynı anda verirse de güncelleme yuklenmezki yogunluktan. Lg türkiyenin facebook sayfasına da gerçekten çok acımasız ve saygısız yorumlar var. Üzücü bir durum.

• arkadaşlar Europe Open Rom yükleyin neden canınızı sıkıyorsunuz ki
  • İyide Türkiye İçin 4.4.2 dağıtılmaya çoktan başladı. Adamları neyle suçluyorsunuz ki.
    Ben 18.04.2014 te PC suite ile 4.4.2 yi kurdum hatta pazar günü root atıp radyoyu tekrar aktif ettim.
    Biraz evvelde unroot yaptım. Gayet stabil ve güzel çalışmakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Aslında paralel ithalat cihazlara erken gelmesi lazım değil mi? Sonuçta distribütör tarafından getirilmemiş cihazlar ve bu cihazlar LG Türkiye güncellemelerini cihazlarına almıyor diye biliyorum?

benim cihaz paralel ithalat ve geleli 1 ay oldu

• Klasik lg

• quote:

Orijinalden alıntı: boraaki

İyide Türkiye İçin 4.4.2 dağıtılmaya çoktan başladı. Adamları neyle suçluyorsunuz ki.
    Ben 18.04.2014 te PC suite ile 4.4.2 yi kurdum hatta pazar günü root atıp radyoyu tekrar aktif ettim.
    Biraz evvelde unroot yaptım. Gayet stabil ve güzel çalışmakta.

tel 16GB Tr mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.