arkadaşlar hangisini seçeceğimi bilemediğim iki notebook var. özelliklerini yazıyorum lg lm50 centrino 1.6, 512 ram, 60gb, 64mb ati 9700, wifi, 15" 1700$+kdv toshiba satellite m30x-113 centrino 1.6, 512 ram, 40gb, 64 mb ati 9700, wifi, dvd writer, 15.4", 2000$+kdv lg nin 20 gb artısı, toshibanın dvd writer artısı var. benim için bu ikisi arasında özellik olarak çok aşırı fark yok, hemen hemen aynı değerlendiriyorum. performanslar yakın olsa da fiyat konusunda 300$ fark var arada. toshiba markası için bu fark verilir mi? toshibayı çok övdüler. lg piyasaya yeni girdi daha tecrübesiz dediler. ama t3 dergisinde tavsiye etmişler lg yi. fiyat performans oranında lg daha iyi. olay markaya, güvenilirliğe, servise gelince hangisini seçmeliyim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ben de LG yi byte tavsiye ettiklerini gördüm. Laptop alma durumum var benim de Toshiba ve LG arasında kaldım. Ama Toshiba yine de.
Bence LG al.
toshiba herzaman iiidir
toshiba zaten kalip olarak lg den daha iyi bi makina
bide karsilastirma kriterin dvd writer olunca hiç düsünmeden toshiba derim.
yazacagin 4-5 dvd ile 20 gb lik farki 1 günde kapatirsin
Konfigürasyon özelliklerine bile bakmadan direk Toshiba derim. (Eğer LG ve Toshiba karşılaştırılıyorsa)