Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg l7 P705 telefonum var yere düşmesi ile dokunmadik çalışyor ama ekran da kırılma oldu. Ne kadara yapabiliriz yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır. Teknik servis garanti dışında yapıyor ama ben birde fiyat almak istedim.. uygun olur ise yaptıracagım
  • YA BUGUN GUNCELLEME GELDI TELE YAPIM DEDIM ILK GUNCELLEMIYI YAPTIM FİRMWARE DE YUZDE 13 DE KALDI GITMIYO PCDEN YAPMADIM TELDEN YAPTIM KALDI OLE NEOLCAK B YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  • Lg P760 , iç işlemler yeniden duzenleniyor ...."ghost call" sorunum var ...servise gitmeden çözümü varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar ... ben de LG optimus 4x Hd yani p-880 model cep telefonu kullanıcısıyım. arama yaparken ''iç işlemleri yeniden düzenleniyor lütfen birkaç saniye sonra yeniden deneyin'' sorunu var . yaklaşık bir bucuk aydır böyle . Ve telefon sim kartı tanımıyor. bunu aralıklarla yapıyor. gerçekten can sıkıcı bir durum. soğudum telefondan.... android 4.0.3 versiyonu kullanıyorum..

yardım edebilirsen, bu sorunu çözebilirsem cok memnhun olcam.
  • Lg servise gidip onlara yukletmek gerekiyor yazilimi..her defasinda lg servise gidicez yani.benim telefon kafasina gore takilio duzeliyo gibi oluyor ummadik anda ayni hata...sonunda aldigim teknosada paramparca edicem bu telefonu..

Arkadaslar lg den uzak durun!

• lg p970 telefonu alalı 1 ay oldu hoparlörde konuşurken yakından konuşmama ragmen ses cok kısık gıdıyor ve anlasılmıyor. uzaktan hiç gitmiyor denecek kadar az. bu sorunu yaşayan varmı nasıl çözebilirim.
  • p970 kullanıyorum. sorun ekranda. mesela mesaj yazarken ekran takılıyor ve hiçbirşey yapamıyorum. açıp kapatınca düzeliyor. yani özetle telefon normal çalışıyor hiçbir sıkıntı yok ama ekran takılıyor sürekli. garantisi devam ediyor ama garanti kapsamında mıdır bu sorun? ve ekranın mı değişmesi mi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scudman -- 5 Mayıs 2013; 18:44:38 >
  • Merhaba Arkadaslar

Kullandigim LG Optimus 4x HD telefonumun ahizesinden ses gelmemeye basladi. Telefon dusmedi veya darbe almadi. Telefon gorsumesi yapabilmem icin speaker'i acmam veya kulaklik takmam gerekiyor.
    Acaba servise gondermeden halledebilecegim bir arizami?

• servislik gibi.
  • Hocam 4x HD kullanıyorum. Jelly Bean güncellemesini kurduğumdan beri arama yaptığım anda ekran kararıyor ve hiçbir şekilde cihaza müdahale edemiyorum. Arama yapılıyor, konuşmayı yapıyorum ancak karşı taraf kapatmadan ben kapatamıyorum. sanırım daha önce benzer sorunları yaşayanlar olmuştu. Servise götürmeden önerebileceğiniz bir çözüm var mıdır acaba?
  • hard reset atmanda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

hard reset atmanda fayda var.

hard reset?? nasıl oluyor bilmiyorum, biraz daha açıklayabilir misiniz? Fabrika ayarlarına geri dön olayı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gouken

quote:

hard reset atmanda fayda var.

hard reset?? nasıl oluyor bilmiyorum, biraz daha açıklayabilir misiniz? Fabrika ayarlarına geri dön olayı mı?

http://www.hard-reset.com/lg-optimus-4x-hd-p880-hard-reset.html

bilgiler silinir yedekleme yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 9 Mayıs 2013; 15:23:48 >
  • Merhaba
    Nexus 4 um var sag ust kosesinde isik sizmasi mi desem siyah bir ekranda sag ust kosede isik beliriyor , telefonu alali bir ay oldu bununla ilgili ne yapilabilir.

• Aşağıdaki linkte root etme ve rom yükleme var arkadaşlar. Belki ilginizi çeker

http://www.megabayt.net/android-rom/lg-prada-3-0-p940-cyanogenmod-rom-yukleme-ve-root-yapma.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OHAMARE -- 14 Mayıs 2013; 17:11:25 >
  • selamlar bundan birkaç gün önce nexus 4 aldım. Ama pil performansı yerlerde bir cihaz twitter a bakmak için tam 2 dk elime alıyorum %1 şarj gidiyor şarj dayanmıyor buna . Oyun olsa neyse 55 dklik oyun oynamada %20 şarj aldı. Arkadaşlarda s3-s2 var çok daha iyi sizin teliniz nasıl şuan pil olarak
  • Lg l9(p760) kullanıcısıyım son iki gündür 3 kez kadar oldu.telefonun tuş kilidini açacağım zaman hiç bir şey olmadı ancak ta bataryayı çıkartıp takınca telefonu açabildim bunun sorunu ne olabilir
  • Meraba arkadaşlar..... LG P880 telefonumu yaklaşık 1 ay önce aldım. PS Suite ile yazılım güncellemesi yapmak istiyorum ama "Cihazın kimlik doğrulaması başarısız" diyor. ne yapmalıyım arkadaşlar? Lütfen yardımmmm....
  • quote:

Orijinalden alıntı: the voyager

quote:

6 yıllık lg tecrübemi sizlerle paylaşmaktan servise gitmeden çözüm üretmeye çalışmaktan mutluluk duyarım. Ben çözemesemde başka bir arkadaş görür çözer. İlk burada paylaşalım servise gitmeden belki çözeriz...

hocam benim telefonda "ulaşılamıyorsa" çağrı yönlendirmesini iptal edemiyorum, rootlu v20b yüklemiştim o zamandan beri 539lu bir numara yazıyor, ulaşılamadığı durumda devreye giren bu yönlendirme bir türlü iptal olmuyor var mıdır bir çözümü? 532000000 diye kafadan numara salladım o zamanda arayana yanlış numara çevirdiniz diyor benim no yanlış sanıp siliyorlar, kendi numarama yönlendireyim dedim onu da kabul etmiyor bir türlü hallolmadı.

Hocam mesaj sekmesinde sürekli bir yazıyor. Tüm mesajları silmeme rağmen gitmiyor... Nasıl silebirim 1 yazısını.....

• lg optimus l9 telefon aldım mesaj gönderdikten sonra ya da 3g üzerinden internete girdikten sonra şu kadar mesaj hakkınız kaldı ya da data paketi kaldı diye bildirim mesajı geliyor, bildirimin sesi rahatsız ediyor. bu bildirimin sesini kapatma yolu var mı? yardımcı olursanız sevinirim. bu arada hattım Turkcell.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.