Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
169.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guneyerdinc

quote:

Orijinalden alıntı: the voyager

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

6 yıllık lg tecrübemi sizlerle paylaşmaktan servise gitmeden çözüm üretmeye çalışmaktan mutluluk duyarım. Ben çözemesemde başka bir arkadaş görür çözer. İlk burada paylaşalım servise gitmeden belki çözeriz...

hocam benim telefonda "ulaşılamıyorsa" çağrı yönlendirmesini iptal edemiyorum, rootlu v20b yüklemiştim o zamandan beri 539lu bir numara yazıyor, ulaşılamadığı durumda devreye giren bu yönlendirme bir türlü iptal olmuyor var mıdır bir çözümü? 532000000 diye kafadan numara salladım o zamanda arayana yanlış numara çevirdiniz diyor benim no yanlış sanıp siliyorlar, kendi numarama yönlendireyim dedim onu da kabul etmiyor bir türlü hallolmadı.

Hocam mesaj sekmesinde sürekli bir yazıyor. Tüm mesajları silmeme rağmen gitmiyor... Nasıl silebirim 1 yazısını.....

simde mesaj vardır mesajlara gel ayar tuşuna bas sim mesajlarına bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecü

lg optimus l9 telefon aldım mesaj gönderdikten sonra ya da 3g üzerinden internete girdikten sonra şu kadar mesaj hakkınız kaldı ya da data paketi kaldı diye bildirim mesajı geliyor, bildirimin sesi rahatsız ediyor. bu bildirimin sesini kapatma yolu var mı? yardımcı olursanız sevinirim. bu arada hattım Turkcell.

tl bildirimi komple kapatabilirsin türkcellden. aklıma o çözüm geliyor. Android lg lderde fazla bilgim yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ecü

lg optimus l9 telefon aldım mesaj gönderdikten sonra ya da 3g üzerinden internete girdikten sonra şu kadar mesaj hakkınız kaldı ya da data paketi kaldı diye bildirim mesajı geliyor, bildirimin sesi rahatsız ediyor. bu bildirimin sesini kapatma yolu var mı? yardımcı olursanız sevinirim. bu arada hattım Turkcell.

tl bildirimi komple kapatabilirsin türkcellden. aklıma o çözüm geliyor. Android lg lderde fazla bilgim yok.

bildirimi komple kapattım ama ne kadar dakika, mesaj hakkı vs kaldıgını öğrenmek güçleşiyor. sonra sesiz sedasız tl bitivermiş.
  • lg mh yi ara. Destek al. Ben kontörlü hat kullanıcısıyım de. Görüşme sonrası bildirim geliyor ve bildirim sesi çıkıyor bunu nasıl kapatırım de onlar uğraşsın belki biliyorlardır.
  • teşekkür ederim bir deneyelim bakalım çözüm üretebilecekler mi?
  • Arkadaslar herhangi bir uygulama acarken yukardaki siyah yukleme ekrani cikiyor. Dikkatimi ceken ise siyah yukleme ekranina dikkatli bakarsaniz golgelenme var. Telefon yeni 3 gun oldu alali. Cepten yaziyorum msji umarim resimde perdemsi golgelenmeyi gorebiliyorsunuzdur. Bu normal mi yoksa ekranda bir ariza mi var. Simdiden tesekkur ederim.
     LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bachelor45 -- 27 Mayıs 2013; 23:01:36 >
  • merhabalar

Lg l9 telefonum var 2 aydır sorunsuz kullanıyordum fakat bugün video izlerken ekran gitti ne yapsam değişmedi durum bende pili çıkartıp öyle denedim, normal ses geliyor led ışık yanıyor ama ekran yok hatta ekran görüntüsü almak için basmayı denedim ve görüntü alma sesi de geldi , sorun hakkındafikri olan var mı acaba? Yardımlar için şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar telefonun ekranı açılmıyordu pilini çıkardım şimdi hiç açılmıyor, şarja taktım şarj oluyor ekranı çıktı sonra ekran kapandı yine açılmıyor ne yapmam lazım? telefoncuya götürdüm turkcellden hızlı şarj yapın pili boş görünüyor dedi pazar olduğu için açık turkcell bulamadım.. aleti usb den açmak mümkün mü en azından numaraları yedekleyeyim..
  • slm arkadaslar bende p880 4x hd aldim 9 gun oldu
    ekranda 5-6 tane leke belirdi sadece siyah ekranda ve gun isiginda belli oluyor
    olu piksel degil kesinlikle
    ekranin ust katmaninda sanki yanik izi gibi duruyor
    kullanimima engel teskil etmiyor simdilik
    bilgisi olan varsa yardimci olmasini rica ediyorum
    simdiden tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

6 yıllık lg tecrübemi sizlerle paylaşmaktan servise gitmeden çözüm üretmeye çalışmaktan mutluluk duyarım. Ben çözemesemde başka bir arkadaş görür çözer. İlk burada paylaşalım servise gitmeden belki çözeriz...

Selam Arkadaş,
    "LG E-739 mytouch - Yazılımı Android 2.3.6" cep telefonumla Peugeot 3008 aracımın USB Box arasında Bluetooth ile "Auto Connection" işlemi olmuyor.
    Telefondan elle bağlan dediğimde ise sorunsuz olarak araca bağlanıyor ama kontağı açtığımda otomatik olarak telefonu irtibatlamıyor?
    Ne yaptıysam olmadı. Yardımcı olursan çok memnun olurum.
    hatan873
  • merhaba bnde lg optimus L5 var ve pc ye bağladığımda pc suite ile bağlanamıyorum telefonda pc suit seçeneği yok bunu nasıl çözebilirim?
  • hatan873 kullanıcısına yanıt
    elle ekleme yap bir de eşleştirme filan cihaz tanısın. bunu bluetoot ayarlarından eşletirme ile yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 9 Haziran 2013; 23:16:49 >
  • quote:

elle ekleme yap bir de eşleştirme filan cihaz tanısın. bunu bluetoot ayarlarından eşletirme ile yaparsın

Cevap için Teşekkürler.
    Elle eklemede bir sorun yok, eşleşiyor ve bağlanıyor da ancak aracın kontağını kapatıp tekrar açınca kendiliğinden otomatik bağlanmadı.
  • Arkadaslat daha bugun teslim aldigim lg optimus l9 un kamerasi bozuk :( ekte resmi koyuyorum.
     LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya

• Benim gibi L9 modelinde bu kamera sorununu yaşayan var mı? o kadar garip ki kimi zaman düzgün çekiyor, çoğu zaman ise çizgi çizgi. Bu sorunu yazılımsal olarak çözebilirmiyiz? Kamera bozuk olsa hiç düzgün çekmezdi diye düşünüyorum. Ama yakın çekimlerde kamera düzgün çekiyor.
  • LG p350 sarj soketi bozuldu nasıl değiştirebilirim.

• selam arkadaşlar.yeni üye oldum.lg optimus l9 aldım.güncellemeler kısmında versiyon yükseltmeyle ilgili bir güncelleme varmış yanlışlıkla evet dedim.versiyon yükselince hız düştü ve şarjım 1 gün içinde bitiyor.eski haline nasıl döndürücem ben bunu yaa :( yardım lütfeennn :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bet_ül

selam arkadaşlar.yeni üye oldum.lg optimus l9 aldım.güncellemeler kısmında versiyon yükseltmeyle ilgili bir güncelleme varmış yanlışlıkla evet dedim.versiyon yükselince hız düştü ve şarjım 1 gün içinde bitiyor.eski haline nasıl döndürücem ben bunu yaa :( yardım lütfeennn :(

Kdz updater ile eski versiyonunun sürüm numarasini bulup örn; v10c v11b vs. İndirip yüklemen gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana_26

Benim gibi L9 modelinde bu kamera sorununu yaşayan var mı? o kadar garip ki kimi zaman düzgün çekiyor, çoğu zaman ise çizgi çizgi. Bu sorunu yazılımsal olarak çözebilirmiyiz? Kamera bozuk olsa hiç düzgün çekmezdi diye düşünüyorum. Ama yakın çekimlerde kamera düzgün çekiyor.

bu problem kameranın diyaframı ile ilgili olabilir. garanti varsa değişim talep etme şansınız var..
  • Merhaba.benim de LG L5 telefonum var.uzun zamandir kendisi güncelleme yapmiyo.yazilim güncellemeye girdigim zaman LG pc suite ile baglanin diyo.pc suiti nerden yüklemeliyim ve napmaliyim yardim ederseniz cok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.