Şimdi Ara

LG Telefonunuzla Sorun Varsa Servise Gitmeden Buraya (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
21
Favori
170.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skyfall.

quote:

Orijinalden alıntı: ikcı

Lg optimus p760 L9 model telefonu yeni aldım.wi-fi üzerinden internete bağlanamıyorum.şifreyi yazıyorum,kaydedildi diyor sonrada kimlik doğrulama hatası yazıyor.ACİL YARDIM LÜTFEN.

Verilen hata şifreyi yanlış girdiğinizi gösteriyor. Farklı bir cihazla wifiye bağlanmayı deneyin veya şifreyi kaldırıp bağlanmayı deneyin.

CEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER
    ancak şifreyi bilgisayara girdiğimde bağlanabiliyorum.
    dediğinizi yaptım şifre olmayınca bağlanabiliyor fakat bu kez de ağda şifre olmadığından başkaları de giremez mi? eğer böyleyse bunu önlemek için yapabilecek bişey varmı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Lg optimus p760 L9 model telefonu yeni aldım.wi-fi üzerinden internete bağlanamıyorum.şifreyi yazıyorum,kaydedildi diyor sonrada kimlik doğrulama hatası yazıyor.ACİL YARDIM LÜTFEN.

Verilen hata şifreyi yanlış girdiğinizi gösteriyor. Farklı bir cihazla wifiye bağlanmayı deneyin veya şifreyi kaldırıp bağlanmayı deneyin.

CEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER
    dediğinizi yaptım şifre olmayınca bağlanabiliyor fakat bu kez de ağda şifre olmadığından başkaları de giremez mi? eğer böyleyse bunu önlemek için yapabilecek bişey varmı?

Şifreleme türünüzü WEP olarak değil WPA2/PSK olarak değiştirin. Veya tam tersi

şifreleme wpa/wpa2 iken bilgisayardan giriyorum telefondan giremiyorum,
    şifreleme wep ikende bilgisayardan giremiyorum telefondan girebiliyorum.wep olarak şifrelediğimde bilgisayar bu ağ ayarları geçersiz diyor.
    bende şifreyi tamamen kaldırdım ama içim hiç rahat değil açıkçası,modeme şifre koymak istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

CEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER

Şifreleme türünüzü WEP olarak değil WPA2/PSK olarak değiştirin. Veya tam tersi

şifreleme wpa/wpa2 iken bilgisayardan giriyorum telefondan giremiyorum,
    şifreleme wep ikende bilgisayardan giremiyorum telefondan girebiliyorum.wep olarak şifrelediğimde bilgisayar bu ağ ayarları geçersiz diyor.
    bende şifreyi tamamen kaldırdım ama içim hiç rahat değil açıkçası,modeme şifre koymak istiyorum.

Modeminizi komple resetleyip baştan kurulum yapın, belki yararı olur.

deniycem teşekkürler

• lg km900 format kodu çalışmıyor ( 1809#*900# ) başka bi fabrika kodu var mı ya da sorunun kaynagı nedir? yardımçı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsan42

lg km900 format kodu çalışmıyor ( 1809#*900# ) başka bi fabrika kodu var mı ya da sorunun kaynagı nedir? yardımçı olursanız sevinirim

1809#*900# u doğru girdigine eminsin.dimi dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet doğru girdiğime eminim. kodu giriyorum istiyor diye bir ekran geliyor sonra telefonun menüsüne gidiyor orda kalıyor başka bişey çıkmıyor ekrana. ayrıca telefon java tabanlı bir telefon. .jar uzantılı dosyaları telefonuma kurup çalıştırıyordum. fakat şimdi kurulu olanlar çalışmıyor. ayrıca yeni bir programda kuramıyorum. hatta telefonun orjinal tarayıcısı ve orjinal yüklü olan google maps bile açılmıyor.
  • menüden fabrika ayalarına sıfırla o vakit ilk olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

menüden fabrika ayalarına sıfırla o vakit ilk olarak

telefon ayarlarından ayarları sıfırla dedim ayarları sıfırladı kodu yeniden girdim ama yine bi değişiklik olmadı
  • ben l9 kullanıyorum. bugün telefon kendiliğinden kapanmaya başladı ve bataryayı çıkarıp tekrar takınca düzeliyor ama açılınca beş dakka geçmeden yine kapanıyor yardımcı olabilirmisiniz
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi pazarlar :) Telefon zaman zaman sim kartı okumuyor sanırım ne mesajlarım gidiyor ne mesaj geliyor. Fakat ekranda avea yazısı hala duruyo. 'Usim yüklemesi tamamlandı' diyor ve kendine geliyor. Mesaj atabiliyorum ve mesajlar geliyor. Ayrıca mesaj atamadığım zamanlarda da sim karttaki numaralar cıkmıyor. Sanırım ya sim kart bozuk ya da telefon. Buarada telefon markası lg optimus black p970
  • kardeşim aynısı benim L 9 da oluyor."ghost call" olabilir seninki de. yazılımsal şebekeyi çökertiyor.

"iç işlemler yeniden düzenleniyor........." diye bir ileti geliyor mu peki ?
  • Merhabalar. Bende LG prada 3.0 p940 model telefon var. Ekran dokunmatigi yaptıklarımı geç algılamaya başladı telefon henüz 6 aylık. Mesela ekranda çağrı kaydına giriyorum birini aramak için dokunuyorum 10-15 sn sonra algılayıp arıyor. Bu konuda ne yapabilirim? Bir çözümü varmıdır? yoksa direk servisemi göndermem gerekli.
  • 2 gün önce lg l7 p705 aldım şu anda üzerinde 4.0.3 android sürümü yüklü bu telefona güncelleme geldimi , internetten araştırdım yapancı bir kaç sitedei. 4.1 hakkında bazı yazılar var ama tam olarak anlayamadım ve nasıl yükleneceğini çözemedim bilgisi olan var ise yardımcı olur ise sevinirim.
  • Merhaba,

LG L9 P760 kullanıcısıyım, telefonu alalı 1 ayı geçti, bugün telefonun dokunmatiği sorun verdi, telefonu kapatıp açayım dedim bu sefer de telefonu açamıyorum. Kimseyle iletişim kuramıyorum, ne yapabilirim?
  • Merhabalar LG GD880 kullanıcısıyım dün akşam radya dinlemek için telefona ilk kez kulaklık taktım kulaklığı çıkardıktan sonra cihaza hala takılı görünmeye başladı hatta ekranın üstünde yeşil kulaklık ikonu görünüyor doğal olarak telefondan ses çıkmıyor arayan kişilerin sesi cihaz hoparlöründen duyulmuyor acaba bu bir sorun mu yoksa ayar vs olayımı ? Ayarlarına baktım bununla ilgili bir şey göremedim ne yapmam gerekir arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0M42

Merhabalar LG GD880 kullanıcısıyım dün akşam radya dinlemek için telefona ilk kez kulaklık taktım kulaklığı çıkardıktan sonra cihaza hala takılı görünmeye başladı hatta ekranın üstünde yeşil kulaklık ikonu görünüyor doğal olarak telefondan ses çıkmıyor arayan kişilerin sesi cihaz hoparlöründen duyulmuyor acaba bu bir sorun mu yoksa ayar vs olayımı ? Ayarlarına baktım bununla ilgili bir şey göremedim ne yapmam gerekir arkadaşlar ?

benim başka bir lg telefonumda olmuştu bir kaç kez kulaklığı tak çıkar düzelecektir. Biraz şans işi.
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar kulaklık girişinden zamanla giren toz vs. bu tür sorunlara neden olabiliyormuş kulaklık girişine kuvvetlice üfleyince ekrandaki ikon kayboldu ve telefon düzeldi.Daha sonra kulaklık girişinin derinlerine kadar inebilecek özel amaçlı küçük bir fırça ve alkol yardımı ile bölgeyi iyice temizledim sorun kalmadı.

Yani aşağıdaki fırçanın kulaklık girişinin içerisine girebilecek küçüklükte olanını düşünün ;

Ayrıca benzer sorun cihazın mikrofon girişine de olabiliyor toz zamanla mikrofon deliğini kapatarak karşı tarafa giden sesin seviyesini düşürüyor bu gün cihazıma detaylı bir temizlik yaptım mikrofon girişini iğne yardımı ile hafif hafif yoklayarak içindeki pislikleri aldım kulaklık girişi ve mikrofon girişinden inanılmaz pislik çıktı.Bu telefonların kılıfsız kullanılmaması özellikle kılıfsız cep e koyulmaması gerektiğini şimdi daha iyi anlıyorum.

Benim cebim genelde temiz olur diye düşünmeyin bende çok titizimdir telefonum cebimdeyse o cebe başka bir şey asla koymam ama gözle görünmeyen tozlar dahi zamanla birike birike bu tür sorunlara yol açabiliyor.

• arkadaşlar 3 gün önce LG L9 optimus aldım. benim sorunum google maps latitude veya herhangi bir naviasyonda konum belirle dediğimde konumum kendi bulunduğum yerden yaklaşık 3 - 4 km uzaklıkta gösteriyor.. ayrıca şebeke durum çubuğu 2 diş veya bir diş çekiyor eski telefonumun modeli çok eski olmasına rağmen şebeki 3G li çekiyordu.. bu sorunu yaşayıpta çözen varmı yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0M42

Sorunu çözdüm arkadaşlar kulaklık girişinden zamanla giren toz vs. bu tür sorunlara neden olabiliyormuş kulaklık girişine kuvvetlice üfleyince ekrandaki ikon kayboldu ve telefon düzeldi.Daha sonra kulaklık girişinin derinlerine kadar inebilecek özel amaçlı küçük bir fırça ve alkol yardımı ile bölgeyi iyice temizledim sorun kalmadı.

Yani aşağıdaki fırçanın kulaklık girişinin içerisine girebilecek küçüklükte olanını düşünün ;

Ayrıca benzer sorun cihazın mikrofon girişine de olabiliyor toz zamanla mikrofon deliğini kapatarak karşı tarafa giden sesin seviyesini düşürüyor bu gün cihazıma detaylı bir temizlik yaptım mikrofon girişini iğne yardımı ile hafif hafif yoklayarak içindeki pislikleri aldım kulaklık girişi ve mikrofon girişinden inanılmaz pislik çıktı.Bu telefonların kılıfsız kullanılmaması özellikle kılıfsız cep e koyulmaması gerektiğini şimdi daha iyi anlıyorum.

Benim cebim genelde temiz olur diye düşünmeyin bende çok titizimdir telefonum cebimdeyse o cebe başka bir şey asla koymam ama gözle görünmeyen tozlar dahi zamanla birike birike bu tür sorunlara yol açabiliyor.

ben gs290 ı kulak temizleyicisi+kolonya ile temizlemiştim düzelmişti.

• LG P 920 3D kullanıyorum gün içinde defalarca açılıp kapanıyor bunun haricinde bir sorunum yok ve telefondan çok memnunum acaba bu konuda ne yapmam gerekiyor .

Güney Amerika Şili de oldugum için servise götürmeden yapabilirsem iyi olur çünkü bu ülkede servis tam bir rezalet .
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.