Merhabalar, Yeni bir telefon almak istiyorum uzun süre omnia blackberry bold ve e71 arasında gidip geldikten sonra lg'ler dikkatimi çekti. Gayet derli toplu uygun fiyatalı cazip cihazlar olarak görünüyorlar. Fakat söyle bir sorunum var ki modellerin hepsini bir yerde bulamadım ve kafam çok karıştı hangisini tercih etmeli diye. Tercihlerim çok istemekten az istemeye sıralı olarak:
Tercihen Büyük ekranlı mümkünse klavyeli 3G ve gps olan ve son olarak da bir işletim sistemi olan. autofocuslu flaslı falan bir kamerası olan fiyatı da uygun bir cihaz istiyorum
renoir modeli varmış sanırım ama satılık olarak bir yerde bulamadım bunu 700 750 gibi modeller var prada modeli var kp500 gibi bir model var. Bütün modelleri karşılaştırabilieceğim bir site varsa o da çok yardımcı olur.
Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevineceğim teşekkürler şimdiden.:)
bulabilirsen renoir al yada bazı isteklerden feragat ederek kp500 alabilirsin ben kf700 kullanıyorum memnunum dokunmatik kullanışlı oluyo
kc 550 ya da kf 750 var onlar nasıl? renoir güzel ama nerden bulunur fiyatı ne kadardır acaba?
kc550 329 ytl çok uygun bir telefon güzel fotoğraf çekiyo hareket sensörü ve 2.4 inç ekranı var fiyatına göre çok iyi telefon ama 3g yok ve menülerini hiç sevmedim tabi benim değil senin beğenmen önemli bir bak bakalım sevicekmisin kf750 iyi fotoğraf çekiyo ama fiyatı pahalı 800-900 ytl vardı yanlış hatırlamıyosam ilginç bir telefon hem dokunmatik ekranı var hem dokunmatik tuşları var renoir yurt dışından getirtiyolar alması zor gibi
LG lerde genel olarak 3g yok kf750 de dediğiniz gibi fiyatı pek uygun değil. Sanırım haftaya kadar uygun fiyatlı ikinci el vs. de olabilir 750 ya da renoir bulamazsam nokia n79 alacağım. Teşekkür ederim.
bimeks te gecenlerde bır kanpanyası vardı baya guzeldı 190tl satıyorlardı
quote:
Orjinalden alıntı: SS Karaçay
renoir al bence.
Arkadaşı yanıltmayalım lütfen, Renoir Türkiye'de garantili olarak satılmıyor, kaçak olarak yurda girmişlerden alması lazım, ama onun da arıza yapması durumunda elinde patlama riski var.
evet daha önce yurtdışından bir cihaz getirdim ve çok başımı ağrıttı. Bundan sonra alacağım cihazı garantili ve kaskolu alıyorum en azından içim rahat oluyor :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme