|
40.850 TL nin aşağısı yok maalesef şu an |
|

|
40.850 TL nin aşağısı yok maalesef şu an |
|
|
🔥🔥🔥 Yetişen alır! n11'de 36.765 TL Satıcı MediaMarkt Dip Fiyat www.n11.comLG Stanbyme 2 27LX6TDGA 27" Full HD WebOS Smart Standlı Dokunmatik LED TV Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/lg-stanbyme-2-27lx6tdga-27-full-hd-webos-smart-standli-dokunmatik-led-tv-101724326?magaza=mediamarkt |
|
|
|
|
|
StanbyME 2 kullanıyorum ama yeniden alacak olsam kesinlikle üstüne ekler StanbyME 2 Max alırım Daha büyük ekran: 32 inçte maç izlemek, dizi film izlemek daha zevkli olur Yarım saat daha uzun pil: 27 inç modelde 4 saat, MAX modelde 4,5 saat pil ömrü var Kutudan çıkan küçük stant: Normal modelde kutunun içinden taşıma ipi çıktı açıkçası hiç kullanmadım. Max'ın içinden one click stand çıkıyor. O işe yarar 4K: Netflixte 4K filmlerde, oyun konsollarında ve bilgisayarda ikinci monitör olarak kullanırken 4K olması fark eder webOS 26: Kutudan daha yeni işletim sistemi ile çıkıyor. LG'nin güncelleme garantisi var. Normal modele göre daha uzun fazla güncelleme alabilir. |
|
LG Stanbyme 2 - 27Lx6Tdga 27 Inç, Dokunmatik, Döndürülebilir, Tekerlekli, Taşınabilir Ekran İdefix'te indirimde 38.649,52 TL LG Stanbyme 2 - 27Lx6Tdga 27 Inç, Dokunmatik, Döndürülebilir, Tekerlekli, Taşınabilir Ekran, 4 Saat Pil Ömrü https://www.idefix.com/lg-stanbyme-2-27lx6tdga-27-inc-dokunmatik-dondurulebilir-tekerlekli-tasinabilir-ekran-4-saat-pil-omru-p-13443940 |
| _____________________________ |
|
Ooooo eyvallah hocam. Bu kodla 48.999 TL'ye iner. Şu an stok yok gözüküyor sipariş veremedim ama stok uyarısı oluşturdum. Teşekkür ederim. Max model için gayet güzel fiyat. 32 inç 4k bu özelliklerde bu fiyata rakibi yok |
|
Stok bitmeden yetişin. StanbyME 2 Max modeli yeniden stoklara geldi! Yukarıda arkadaşın paylaştığı kod çalışıyor OKUL1000 koduyla 48.999 TL'ye iniyor almayı düşünen kaçırmasın LG StanbyME 2 Max - 32 inç, Dokunmatik, Döndürülebilir, Tekerlekli, Taşınabilir Ekran 2026 - 32LX6BPGA | LG Türkiye https://www.lg.com/tr/lifestyle-ekranlar/stanbyme2/32lx6bpga |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 9 Eylül 2026; 22:16:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sonunda Max'ıma kavuştum. Büyük ekranlı olduğu için bunu uzun zamandır bekliyordum. Ön siparişler başladığında sipariş vermiştim. Forumda ilk teslim alanlardanım heralde. Normal versiyona göre boyut olarak ciddi fark olduğunu söyleyebilirim. 4K olduğu için arayüzü çok daha net. Diğer konularda şimdilik fark göremedim. Bunun kutusundan ayak desteği çıktı. Tekerlekli stant olmadan o ayak aksesuarıyla ekranı sağa sola koyabilirsiniz ![]() |
|
StanbymE 2'den StanbymE 2 Max'a geçen biri olarak yorumlarımı paylaşıyorum StanbymE 2'yi annem kullansın diye almıştım. Çok memnun kaldım. Kendi evime çıktım kendime de Max'ı satın aldım. Öncelikle ekran boyutu epey fark ediyor. Stanbyme 2 daha çok tekerlekli bi tablet bilgisayar gibi hissettiriyor. Stanbyme 2 max ise tekerlekli bir tv diyebilirim. Evinizde alan varsa, küçük bi balkonda mutfakta vs. kullanmayacaksanız almışken mutlaka Max modeli alın derim. Ekran boyutuna ek olarak renklerin canlılığı ve görüntü netliği konusunda da max model daha başarılı. Çok fark olmasada minik bir farkla görüntü kalitesi geliştirilmiş. Ses kalitesini geliştirmişler. Etrafı daha çok saran şekilde ses çıkarıyor. Arayüzü güncel sürümle geliyor. Bendeki webos 24 yüklüydü bu webos 26. Yeni versiyondan mı yoksa donanım farkından mı bilmiyorum ama Max modelde menüler yağ gibi akıyor. Hissedilir hız farkı var. Ancak max model daha ağır. Bi yere sürüklerken daha dikkatli olmak gerekiyor. Pil konusunda da ben iki gündür kullanıyom bi fark hissetmedim açıkçası. Süre olarak hemen hemen aynı süreyi verecektir |
|