Şimdi Ara

LG StanbyME 2: Teknoloji ve Yaşamın Mükemmel Uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Günümüzde teknoloji, hayatımızın her alanına entegre olmuş durumda. Ancak, teknolojinin sadece
    işlevsellik sunması yeterli değil; aynı zamanda yaşam tarzımıza uyum sağlaması ve günlük rutinlerimize
    eşlik etmesi gerekiyor. LG StanbyME 2, bu ihtiyacı karşılayan yenilikçi bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.
    Hem teknik özellikleriyle hem de yaşam tarzınıza kattığı değerle dikkat çeken bu ürünü daha yakından
    inceleyelim.

Esneklik ve Taşınabilirlik

LG StanbyME 2, tekerlekli standı sayesinde kolayca taşınabilir ve her ortama uyum sağlar. Tek bir
    dokunuşla standından ayrılabilen bu ekran, kablosuz yapısı sayesinde evinizin her köşesinde kullanılabilir.
    İster mutfakta yemek yaparken, ister yatak odasında dinlenirken, StanbyME 2 her anınıza eşlik eder.

Dokunmatik Ekran ve Ses Tanıma

27 inç QHD dokunmatik ekranı, kullanıcı dostu bir deneyim sunar. Let's Draw özelliği sayesinde ekranınızı
    dijital bir tuval olarak kullanabilir, yaratıcılığınızı sergileyebilir veya çocuklarınızla keyifli anlar
    paylaşabilirsiniz. Bu özellik, özellikle yaratıcı aktiviteler ve eğlenceli zamanlar için idealdir.

Görüntü ve Ses Kalitesi

StanbyME 2, Alfa 8 AI işlemcisi ile donatılmıştır ve ortam aydınlatmasına göre görüntü kalitesini optimize
    eder. Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği ile sinematik bir deneyim sunar. Dahili hoparlörleri ve sanal
    surround sesi ile izlediğiniz içeriklerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Dahili Pil/Batarya Ömrü

Dahili pili sayesinde 4 saate kadar güç kaynağına ihtiyaç duymadan video oynatabilirsiniz. Bu özellik,
    özellikle dış mekan kullanımlarında büyük avantaj sağlar.

LG StanbyME 2, soft tech yaklaşımı ile tasarlanmıştır. Bu yaklaşım, teknolojinin günlük yaşamınıza uyum
    sağlamasını ve ihtiyaç duyduğunuz anlarda görünür hale gelmesini sağlar. StanbyME 2, sadece bir ekran
    olmaktan çıkarak, ruh halinize, mekâna ve ana uyumlanan bir eşlikçi haline gelir.

İçerik Paylaşımı ve Entegrasyon

Apple AirPlay desteği ve LG ThinQ entegrasyonu ile StanbyME 2, deneyimlerinizi paylaşmanızı
    kolaylaştırır. Bu özellikler, ekranınızı diğer cihazlarla entegre ederek daha geniş bir kullanım alanı sunar.

LG StanbyME 2, hem teknik özellikleri hem de yaşam tarzınıza kattığı değerle öne çıkan bir üründür. Esnek
    ve taşınabilir yapısı, yüksek görüntü ve ses kalitesi, uzun pil ömrü ve kullanıcı dostu özellikleri ile günlük
    yaşamınıza mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Teknolojinin hayatınıza eşlik eden bir deneyim haline
    geldiği bu ürünü daha yakından incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LG Electronics Türkiye -- 5 Mart 2026; 20:48:11 >

• 2K ve OLED olmayan bir monitöre ayağı var ve dokunmatik diye 48 bin TL para vermek. O da güzel hikayeymiş ha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://forum.donanimhaber.com/m_54868553/tm.htm
  • Buna normal bir ekran olarak bakmamak lazım. Tablet pc ve telefon görevi görebilen bir alet. Evin her yerinde istediğini izle. İnceleme videolarını izledim gaza geldim. Çok kullanışlı bir şey

ilginenler aşağıdaki linkten ürünü inceleyebilir.

LG StanbyME 2 | Taşınabilir Kablosuz Dokunmatik Ekran | Yeni Nesil Eğlence | LG TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 10 Mart 2026; 9:35:59 >

kullanıcılar pratik olmasından ötürü tercih ediyor. umurlarında değil panelin kaç K yoksa oled qned vs olması. Su gibi satılıyor cihaz.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • tabletdunyası T kullanıcısına yanıt

Hocam telefonla zaten uzaktan yakından alakası yok. Bahsettiğiniz cihazlarla ne ilgisi var çözemedim, evden çıkarabileceğiniz bir cihaz değil. Mobilitesi sadece ev içinde geçerli. Ev içinde tablet ve bilgisayar karışımı olarak hizmet verebilir ancak.

• ShinQda kullanıcısına yanıt

48000 TL'lik fiyatıyla su gibi satıldığına emin misiniz? Ben çevremde denk gelmedim hiç fakat gerçekten satılıp satılmadığını da merak ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AHOME A kullanıcısına yanıt

ben büyük bir toptancıdayım, her tır da palet palet gelir, ay sonunda biter yenilerini indiririz.

dediğim gibi kullanım amacı pratiklik olduğu için sirküle hızlı.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHOME

48000 TL'lik fiyatıyla su gibi satıldığına emin misiniz? Ben çevremde denk gelmedim hiç fakat gerçekten satılıp satılmadığını da merak ettim.

Evet çok fazla satılıyor LG'nin sitesinde sürekli bitiyor ve ön sipariş açılıyor tekrar gelene kadar mesela..

https://www.lg.com/tr/lifestyle-ekranlar/stanbyme2/27lx6tdga-xt7s

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.