Bildirim
lg sharp samsung
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Önce samsung ve lg den bahsedeyim.bende bugün samsung rt59fbpn inox gri no-frost aldım.henüz pek bir izlenimim yok ama servis elemanlarına sordum lg ve samsung aynı fabrikanın ürünü dedi.ayrıca lg biraz daha samsung dan kaliteli ancak servis ağı çok zayıf mış (samsung a göre).bunun dışında sharp ı fazla bilmem ancak japon markası.çok dayanıklı ürünler üretir.bende başta çok kararsız kaldım güney kore malı kötüdür diye ama biraz araştırma yapınca hiçte öyle kötü olmadığını gördüm.ama illa bir seçim yapmak gerekirse ben sırf sağlamlığından dolayı sharp i seçerdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Lg ve samsungu kutup mağazalarında karsilastirdigimda lg daha cezbedici gibi görünüyor. Sharp buzdolabını sadece internetten tanıyorum. Lg için gürültü problemi deniyordu ama mağazada çalışır haldeki lg den ses gelmiyordu. Önümde biraz daha süre var. Kullanan arkadaşlar yorumlarlarsa sevinirim. Samsung için 42 db, lg de 41 db yazıyordu. Samsung a, lg a+ enerji tüketiyor yazıyor. Bu arada çok kısa bir süre ama samsung da ilkizleniminiz nasıl ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Lg ve samsungu kutup mağazalarında karsilastirdigimda lg daha cezbedici gibi görünüyor. Sharp buzdolabını sadece internetten tanıyorum. Lg için gürültü problemi deniyordu ama mağazada çalışır haldeki lg den ses gelmiyordu. Önümde biraz daha süre var. Kullanan arkadaşlar yorumlarlarsa sevinirim. Samsung için 42 db, lg de 41 db yazıyordu. Samsung a, lg a+ enerji tüketiyor yazıyor. Bu arada çok kısa bir süre ama samsung da ilkizleniminiz nasıl ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Samsung RT72SASW _____________________________ -
Samsung RT72SASW _____________________________ -
Sharp buzdolabı ülkemizde cok bilinmez ama çok güzel cihazdir. Ablam a aldık. Buzdolabının çalıştığını duymaniz icin kulaginizi dayamaniz gerekir. Kendime Siemens almistim. Sharp Ile tanisinca cok pişman oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ AMD RYZEN 9 5900X - ASUS Strix X570-E - INWIN 509 - ASUS Strix GTX 1080Ti OC- 2X8 GB GSKILL Trident Z RGB 3600mhz CL16- NEC EA245WMi- Sandisk Extreme Pro 256gb - Seagate Barracuda 1Tb 1Tb- Zalman CNPS9900A Led - Thermaltake Toughpower XT 750W -
quote:
Orijinalden alıntı: nani1
Sharp buzdolabı sadece elektrik tüketimi yönünden biraz geri kalmış sanırım.Onun haricinde gözünüz kapalı alabileceğiniz bir buzdolab.Fiyat performans derseniz samsung olur oda..Bende var gayet memnınım samsungdan..Ama ilk başta inceledim sharp a gaz kestim netten aldım adamlar gönderemedi..2000 tl idi 1700 e denk getirmiştim.NEyse sağlık olsun deyip para iadesi aldım.Gittim 50 lt daha küçük rt 63 wmsw su pınarlı aldım..Kalite tabiki sharpın yanına yanaşamaz ama işte 400 tl ye yakın para cepte kaldı..gayette memnunum fiyat performans ürünüdür...Gayette sessiz.._____________________________ ...Muhacirizz...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bosch mu arçelik mi
- samsung buzdolabı alınır mı
- arçelik buzdolabından matkap sesi gelmesi
- bosch buzdolabı soğutmuyor
- buzdolabının motoru 5 saniye çalışıp duruyor
- akıllı buzdolabı
- samsung akıllı buzdolabı
- en iyi buzdolabı markası
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi derin dondurucu markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler