Şimdi Ara

LG servis hakkında YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, geçen hafta G2 telefonumu sarı lekeden dolayı Vintek servise kargo ile yolladım bugün bana kasada çok az darbe olduğu için garanti dışı dediler ve benden 420 ₺ ücret istediler bende kabul etmeyip cihaz iadesi istedim. Cihaz geldikten sonra birde Şengüller servisine yollasam orada yaparlar mı acaba okuduğuma göre daha anlayışlı bir servis. Bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

• up
  • Carsambq aervisteydim mqltepe sengullerde sordum sari ekran olayiningaranti kapsaminda dediler gonder yapsinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet garanti kapsamında fakat kasada darbe olduğu için yapamayız dediler. Perpa servis veya şengüller yapar mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Skylake-

Evet garanti kapsamında fakat kasada darbe olduğu için yapamayız dediler. Perpa servis veya şengüller yapar mı acaba

Valla bana gorevlinin dedigi cizik vuruk bizi olmasi onemli degil ekranda solma sararma varsa degisiriz garantinkapsaminda dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel LG
     LG servis hakkında YARDIM
  • Bende sarı leke için vericeğim ama çizik falan etkiliyor mu ki yav? Nasılsa ekran değişecek diye bayağı hor kullandım baya çizik var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.