Şimdi Ara

LG S1 sonunda aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
7.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet bende LG-S1 aldım gerçi daha doğru dürüst kullanmadım ama çok memnun olucam gibi şimdiden arka planda norton full system scan yapıyor , önde winamp açık , kablosuz nete giriyom ayrıcada usb bellekten dosya kopyalıyom 500 mblık alet banamısın demiyor kasmadan çalışıyor birazdan 3dmark 2005 sonuçlarını yazacam bakarsınız aleti ben 12 taksit 3660 ytl ye aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: L@in

Türkiyedeki satış fiyatı burda.düşünceleriniz?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=82487&productid=bd700444

Arkadaşım burada hdd nin sata olduğu yazılmamış.

Alan var mı sata mı ata mı olduğunu öğrenebilir miyiz?

Birde alan arkadaşların her hangi bir şikayeti var mı?

Düzeltme: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candost@larende.com -- 23 Nisan 2006; 19:18:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: candost@larende.com

quote:

Orjinalden alıntı: L@in

Türkiyedeki satış fiyatı burda.düşünceleriniz?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=82487&productid=bd700444

Arkadaşım burada hdd nin sata olduğu yazılmamış.

Alan var mı sata mı ata mı olduğunu öğrenebilir miyiz?

Birde alan arkadaşların her hangi bir şikayeti var mı?

Düzeltme: Yazım hatası

dostum alet 100 gb 5400 rpm li SATA disk ben baktım yalnız hdd tabiyki bildiğiniz gibi 100 gb olarak değilde 91 GB olarak HDD yi görüyor şu anda yeni bir topic açtım lg-s1 in 3d mark 2005 skoru yazıyor birazdan pc mark 2005 i yazacam

• tşk ettim arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetaktas

bende bu ürün hakkında bilgi istiyordum onun için topic açmıştım ama gördüm ki konuşulmaya başlanmış bile

öncelikle hayırlı olsun inşallah sorunsuzca kullanırsın

sonra gelelim sorularıma

1- Ayrıntılara takık biri olarak fanı havayı alttan mı alıyor? çünkü o zaman diz üstünde kullanırken sorun oluyor. bazı modellerin ben hala nerden aldığını çözemedim ama alttan almıyorlar

2- bu işlemci ne kadar kuvvetli gerçektende verilen parayı hak ediyor mu?

3- fanı duyulmuyor demişsin peki ısınma oluyor mu?

4- kasasının beyaz olması gerçektende çok güzel gözüküyor ama acaba zamanla sorun olur mu?

5- malzemesi nasıl geldi sana? kaliteli olduğunu belli ediyor mu yoksa kalitesiz mi duruyor (tuşlar, ekran, hoparlör, boyası, touchpadi her bakımdan yani)

6- (sadece meraktan) bir zamanlar chip dergisinde bir yazı okumuştum o yazıda atinin bir programla video dönüştürme işlemlerini ekran kartının işlemcisine yaptırarak 5 kat daha hızlı video dönüştürme yaptığından bahsediyordu ve bu özellik sadece x1000 serisi ekran kartlarında vardı. acaba bu dizüstü bilgisayarların ekran kartı içinde geçerli midir? Nede olsa bunda da X1600 var

7- Ses çıkışı yeterince yüksek mi? ses kalitesi nasıl?

8- Gördüğüm kadarıyla pek de ağır değil ama birde sana sormak lazım yeterince ince ve taşınabilir mi?

9- Parmak izi okuyucusu nasıl çalışıyor? bilgisayarı açarken mi işe yarıyor yoksa özel yazılımı falan var da klasörleri de parmaz izi ile açılacak şekilde kilitleyebiliyor muyuz? kısacası parmak izi okuyucusunu nerelerde kullanabiliyoruz?

10- Yanındaki kumanda ne işe yarıyor?

11- Son olarak da bol bol resim istiyorum (mümkünse)

şimdiden teşekkürler

çok soru sormuşum biliyorum ama konunun başında sorduğum bu sorularımın hiç birine yanıt alamadım. konuyu açan arkadaş da bir daha yazmadı diğer s1 kullanıcıları yanıt verebilir mi acaba?

• Sevgili hemşerim

link'teki gibi bir cihaz alırsan hem makinanı daha fazla soğutabilirsin hemde dizüstünde kullanabilirsin (Takımlara zarar gelmez :))

http://www.ekonomikticaret.com/ekonomikticaret/product.aspx?dept_id=5392&p_id=bdtitanfanpadal

quote:

Orjinalden alıntı: AnarKin

Anlaşılmıştır hocam teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_onair -- 23 Nisan 2006; 22:07:07 >
  • quote:

quote:

bende bu ürün hakkında bilgi istiyordum onun için topic açmıştım ama gördüm ki konuşulmaya başlanmış bile

sonra gelelim sorularıma

1- Ayrıntılara takık biri olarak fanı havayı alttan mı alıyor? çünkü o zaman diz üstünde kullanırken sorun oluyor. bazı modellerin ben hala nerden aldığını çözemedim ama alttan almıyorlar

4- kasasının beyaz olması gerçektende çok güzel gözüküyor ama acaba zamanla sorun olur mu?

5- malzemesi nasıl geldi sana? kaliteli olduğunu belli ediyor mu yoksa kalitesiz mi duruyor (tuşlar, ekran, hoparlör, boyası, touchpadi her bakımdan yani)

6- (sadece meraktan) bir zamanlar chip dergisinde bir yazı okumuştum o yazıda atinin bir programla video dönüştürme işlemlerini ekran kartının işlemcisine yaptırarak 5 kat daha hızlı video dönüştürme yaptığından bahsediyordu ve bu özellik sadece x1000 serisi ekran kartlarında vardı. acaba bu dizüstü bilgisayarların ekran kartı içinde geçerli midir? Nede olsa bunda da X1600 var

8- Gördüğüm kadarıyla pek de ağır değil ama birde sana sormak lazım yeterince ince ve taşınabilir mi?

9- Parmak izi okuyucusu nasıl çalışıyor? bilgisayarı açarken mi işe yarıyor yoksa özel yazılımı falan var da klasörleri de parmaz izi ile açılacak şekilde kilitleyebiliyor muyuz? kısacası parmak izi okuyucusunu nerelerde kullanabiliyoruz?

şimdiden teşekkürler

çok soru sormuşum biliyorum ama konunun başında sorduğum bu sorularımın hiç birine yanıt alamadım. konuyu açan arkadaş da bir daha yazmadı diğer s1 kullanıcıları yanıt verebilir mi acaba?

1-Fanı havayı direk dışarıdan alıyor yanı serin havayla soğutuyor.çogu notebookda hava alıcak yer yok onlar sadece ıcerdekı sıcak havayı dısarı atıyo yanı soğutmuyor.. Dizine gelmıyo fan ortada diil.
    2-işlemci gerçekten baya farkedıyo, parasını hak edıyor.
    3-Fan duyulmuyor ona ragmen ona ragmen laptop klavye ve kasa soguk.
    4-kasası kırlenıcek bı malzemeden yapılmamıs , kolay silinebilen kir tutmıcak bi malzeme. Klavye kırlenebılır ama 2 vida ile 4 tırnak tutuyo klavyeyı kolayca deıstırılebılınır yenısıyle... (yada kullanmadan once ellerını temızle)
    5-Kaliteli malzemeden yapılmış çok güzel.
    6-Fikrim yok.
    7-Ses kalitesi çok güzel çıkışı yeterlii..
    8-İnce ve çok rahat taşınabilir.
    9- Parmak izi korumasını istersen heryere koyabiliyorsun dosyalara filmlere, aklına ne gelirse...
    10-Kumandadan tum DVD fonksıyonlarını kontrol edebılırsın ,powerpoint kullanabılırsın,laptop u acıp kapayabılırsın vs normal bi tv kumandası gıbı işlevsel..
    11-Daha sonra koyarım şimdi üşendim

• thermal dostum sanırım sendede lg-s1 var birbirimize yardımcı olalım msn vereyim daha çok konuşuruz

delvirina@msn.com

ben bu omnipass i windows açılırken koymayı bulamadım nereden konuluyor biliyormusun
  • Sadece MAC konusunda konuşim.. Apple windows kurulabilen makineler için de bi işletim sistemi üretti muhtemelen o yüklüdür o makineye.. İşletim sisteminin adı Tiger die geçior ve Windows kurulabilen çoğu makineye kurulabiliyor..

Daha fazla bilgiyi işletm sistemleri bölümünden alabilirsiniz..
  • Arkadaşlar merhaba

Güle güle kullanın süper olduğuna eminim bende almayı düşünüyorum.
    Ancak aklıma takılan iki konu var ;
    PCMCI yuvası varmı,
    Ekran konusunda ne düşünüyorsunuz..
  • PCMCI yuvası tabiki de var.. ekranı da sonucta LG..
  • bu pc de olmayan bir işte klavyem var eski microsoft un eski tip girişi var ama klavyemi çok seviyorum o yüzden aparat alıcam usb den bağlayacam ekran kartı manyak bence ben kendi s1 imde dün test edip donanim habere yazdım topic açtım overclock olmadan 3876 puan aldım ki bu puan thermal arkadaşıma göre düşükmüş kendisi o.c programı ile 3 d mark 2005 puanı 4200 civarı gelmiş ben o.c yapmadan 3876 aldım 3d mark 2005 ten bence iyi böyle
  • Benim 1 sorum var. Klaveyesinde NumPad olması klavyeyi daraltmıyor mu? Yani rahat yazı yazılabiliyor mu? Sonuçta ben bunu işyeri için düşünüyorum ve bol bol yazı yazılacak
  • arkadaşım ben bunu kullanmadım ama numerik tuş takımı olan başka bir laptop kullanmıştım çok kalın parmaklılar haricinde herkesin kullanmasında bir sorun olmayacaktır. Benim için şahsen çok daha iyi oldu. Hatta rakamların kullanımı çok dahakolay olur. Tabi bu da iş için önemli
  • Ayrıca burada söyleyim istedim...

LG nin S1 modeli olan bu notebooklarda hdd toshibanın 1.8" lik özel üretimi olduğunu öğrendim. Tabiki 1.8" 5400 2.5" 7200 hdd ye yakın performans sağlayacaktır. Ama işin olumsuz yanı bu özel üretimin devamı gelmese değiştirme gibi bir olanak ortadan kalkıyor. Ama bir yöndende artık hdd ler kapasite açısından o kadar önemli değil. DVDRW olduktan sonra bir çift katmanlı cd 8 gb üzerinde veri alabiliyor. Nadir kullandığımız verileri bir cd de saklamamız mümkün. Diğer bir tarafı da bu 1.8" lik hdd ler bu kadar seri olduktan sonra neden üretiminin devamı gelmesin.

Bundan bir tanede ben sipariş ettim yarın alıyorum. Yanlız ellerinde ram yokmuş yaklaşık bir hafta sonra da +1GB ram da tam bir deha

Arkadaşlar bu modeller 4 GB kadar desteklediği doğru mu? Kısa sürede kontrol edebilecek yada bilgi edinebileceklerin cevaplarını bekliyoruz

• dostum ben bugün boğaz içine tel açtım sordum dedim bunun desteklediği max ram ve mhz hızı nedir diye 4 GB 667 mhz dediler ayrıca 512 lik 667 mhz olan s1 in içindeki 2 tane rami piyasadaki 2. el fiyatından daha yükseğe alabileceklerini yenilerinide verebileceklerini öğrendim 1 GB lik 667 likleri yani fakat abi 4 gb destek var 2 slot var nası olacak anlamadım piyasada tek chip te 2 GB lik 667 mhz ram varmi ki onu merak ettim fakat ben size birşey söylüyeyim bence 1 GB ram bu alete şimdilik çok iyi fazla bile yani ben autocad kurdum hiç kasmıyor makina
  • thermal take dostum pc mark 2005 i neden açmıyor benim s1 anlamadım senin nasıldı kaç puan aldın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thermaltake

quote:

quote:

sonra gelelim sorularıma

şimdiden teşekkürler

1-Fanı havayı direk dışarıdan alıyor yanı serin havayla soğutuyor.çogu notebookda hava alıcak yer yok onlar sadece ıcerdekı sıcak havayı dısarı atıyo yanı soğutmuyor.. Dizine gelmıyo fan ortada diil.
    2-işlemci gerçekten baya farkedıyo, parasını hak edıyor.
    3-Fan duyulmuyor ona ragmen ona ragmen laptop klavye ve kasa soguk.
    4-kasası kırlenıcek bı malzemeden yapılmamıs , kolay silinebilen kir tutmıcak bi malzeme. Klavye kırlenebılır ama 2 vida ile 4 tırnak tutuyo klavyeyı kolayca deıstırılebılınır yenısıyle... (yada kullanmadan once ellerını temızle)
    5-Kaliteli malzemeden yapılmış çok güzel.
    6-Fikrim yok.
    7-Ses kalitesi çok güzel çıkışı yeterlii..
    8-İnce ve çok rahat taşınabilir.
    9- Parmak izi korumasını istersen heryere koyabiliyorsun dosyalara filmlere, aklına ne gelirse...
    10-Kumandadan tum DVD fonksıyonlarını kontrol edebılırsın ,powerpoint kullanabılırsın,laptop u acıp kapayabılırsın vs normal bi tv kumandası gıbı işlevsel..
    11-Daha sonra koyarım şimdi üşendim

tüm sorularımı sabırla cevapladığın için teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: candost@larende.com

Ayrıca burada söyleyim istedim...

LG nin S1 modeli olan bu notebooklarda hdd toshibanın 1.8" lik özel üretimi olduğunu öğrendim. Tabiki 1.8" 5400 2.5" 7200 hdd ye yakın performans sağlayacaktır. Ama işin olumsuz yanı bu özel üretimin devamı gelmese değiştirme gibi bir olanak ortadan kalkıyor. Ama bir yöndende artık hdd ler kapasite açısından o kadar önemli değil. DVDRW olduktan sonra bir çift katmanlı cd 8 gb üzerinde veri alabiliyor. Nadir kullandığımız verileri bir cd de saklamamız mümkün. Diğer bir tarafı da bu 1.8" lik hdd ler bu kadar seri olduktan sonra neden üretiminin devamı gelmesin.

Bundan bir tanede ben sipariş ettim yarın alıyorum. Yanlız ellerinde ram yokmuş yaklaşık bir hafta sonra da +1GB ram da tam bir deha

Arkadaşlar bu modeller 4 GB kadar desteklediği doğru mu? Kısa sürede kontrol edebilecek yada bilgi edinebileceklerin cevaplarını bekliyoruz

bilgi için teşekkürler ama nasıl oluyorda daha ince bir hdd kalınından daha performanslı çalışıyor anlamadım. gerçi 1.8" hddlerle alakalı bir bilgim yok ama alışmışız incesi küçüğü yavaştır mantığına öyle gidiyor

• yardımın için teşekkürler ama izmirde temin etmeye çalıştığım firma p1 de PCMCI yuvası olduğunu s1 de bulunmadığını söylüyor. Ayrıca yurt dışı sitelerin birinde de ekranın biraz karanlık kaldığı yönünde bir serzeniş vardı bu nedenle soruyorum..

Ekran benim için önemli daha önce Asus ( 2 tane ), hp (2 tane) ve sony vaio kullandım Son kullandığım makina sony olduğu için ekran inanılmaz zevkliydi. Ama performans tartışılabilir.

LG nin de kalitesi belli ancak pek takibi ki kullanıcıların fikrini öğrenmek te önemli hele bunca pazarlama taktiği karşısında...

Tekrar güle güle kullanın..

quote:

Orjinalden alıntı: shearforce

PCMCI yuvası tabiki de var.. ekranı da sonucta LG..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.