Şimdi Ara

LG S1 sonunda aldım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
7.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ark çok teşekkürler ilginizee başınızı ağrıtıyorum ama napimm şimdiden çok sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qblay

ark çok teşekkürler ilginizee başınızı ağrıtıyorum ama napimm şimdiden çok sağolun

Sistem olarak aynı özelliklere Toshiba a100-192 var yalnız 1gb satan yerler var bu sistemi ve ramiler 533mhz hızında,fiyatı s1e göre oldukça ucuz
  • aga haberin olsun bu alttan hava alan veren makinalar için üretilmiş ChillPad denen soğutucular var amazonda bulabilirsin incelemek için
    quote:

Orjinalden alıntı: AnarKin

Arkadaşlar Acer notebook`a sahibim benim cihazımdada işlemci fanı havayı alttan alıyor sizce çok ters bir durum değilmi ? Yani ismi üzerinde dizüstü bilgisayarı bu ama bu şekilde dizinin üstüne koyduğunda fan yeri kapanıyor ve sorun olabiliyor (teorik olarak) ne kadar saçma ?? bir mühendislik - tasarım hatası sanki ne dersiniz şimdi o cihazı tasarlayacak kadar kafa var ama onu düşünemeyecek kadar akıl yok diyemiyeceğim ama neyin nesidir bu olay anlamıyorum berbat bir durum

Allaha emanet ..

• Herkese merhaba;

Arkadaşlar yazıldımı bilmiyorum, hepsini okumaya pek fırsatımda olmadı. Fakat LG S1 modeli ile ilgili yasadıklarımı sizlerle paylasarak olası sorunlardan sizi haberdar etmek istedim.

Bu modeli ilk aldigimda ekraninda pixel hatasıyla karsilasarak degistirdim.

İkinci aldığımda da bir süre sonra sistem saatini calismadigini fark ettim. Windows'da internetten sistem saatini belirtilen sayfalardan almasını saglarsanız, ki bu sanırım default olarak set ediliyor. O zaman farkına varmıyorsunuz. Devere disi bırakırsanız goruluyor. Makinayi kayıp acinca saat kapandigi yerden devam ediyor. Cok hosuma gitmisine ve sevmeme rağmen iade etmek zorunda kaldım.

Bir de her iki kutununda cift etiketi vardi. Sanki onceden acilmis gibi bir izlenim yaratti beni. Sordugumda hepsinin boyle oldugunu soylediler.

Bu konularda sizlerde aldiginiz cihazlarda dikkatli olun lutfen.

Belki bu benim kotu talihimden kaynaklaniyor. Umarim sizlerde boyle sorunlar olmaz.

Herkese iyi gunler dilerim.
    :-)

• LG çok iyi makina şimdi yeni çıkan C2D 2.16 işlemcili olan S1 modeli tek kelimeyle mükemmel görünüyor ..kullananlar fikirlerini beyan etsede millet faydalansa...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.