Şimdi Ara

LG S1 sonunda aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
7.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

buda güzel bir bilgi . bence burdaki bütün kartlar gerçekten güçlü...
  • gördüğüm kadarıyla asus toshiba ve packardbell gibi üreticiler artık havayı alttan alan ürünler yerine tuş takımının altından veya yanından alıp yandan veya arkadan atan fanları kullanıyorlar. ne kadar masa üstünde kullanılması teşvik edilirse edilsin bence en rahat kullanım şekli diz üstünde. ayrıca evde masa üstünde kullanılabilir belki ama sonuçta mobil ürünler ve her zaman evde kullanmıyorum. yoldayken nereden bulayım ben masayı? e ozaman da mecburen diz üstünde kullanıyorum ki tekrar ediyorum bence en rahat kullanım şekli de bu ve en büyük engelde havayı alttan alan fanlar
  •  LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım
     LG S1 sonunda aldım

büyük hallerini görmek için üzerlerine tıklayın

sanıyorum bu kadar resim yeterlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savinelli -- 11 Nisan 2006; 0:50:26 >

• resimlerden birkaçında ekranda mac işletim sistemi gözüküyor. laptop farklı bir laptop değil aynısı (hatta üzerindeki designed for windows xp amblemi bile var) ama işletim sistemi mac osx. bildiğiniz gibi yeni nesil mac ler artık bu dizüstünde kullanılan intel core duo işlemcilerini kullanıyorlar (tamamen aynı işlemcimi yoksa farklı bir sürümü mü bilmiyorum) ve artık windows işletim sistemi de doğruda imac lere yüklenebiliyor. belkide işlemcinin bir esnekliğidir ve bu dizüstüne mac osx kurup çalıştırmak olasıdır. kesin bir bilgim yok sadece dikkatimi çekti ve paylaşmak istedim.
  • Hayırlı olsun tekrar,
    Bende Lg marka notebook almayı düşünüyorum ama doğrusu boğaziçi nin servisinden kuşkuluyum inşallah servisi gerektirecek bir sorun açmaz aldığımda.

Bu notebook un monitörünü nasıl buldunuz,* başka markalarlka karşılaştırma şansınız oldumu?
    Birde pil süresi hakkında görüşleriniz nasıl (malüm 6 cell)

Çok teşekkürler
  • İşlemci ve ramlaerin FSB hızları harika (667mhz) birde hDD'si 7200Rpm olsa mükemmel üstü bir model olacakmış
  • ahmettaktas arkadaşım emeğine saglk cok guzel resımler zaten ödül almış tasarıma sahip o yüzden pek tartışmaya da gerek yok sanırım özellikle piyano siyahı şahane duruyor

ben de bu notebook tan almaya kesin karar verdim fakat türkiye de su an için fiyatlar çok yüksek o yüzden 10-15 gün içinde yurtdışına çıkacagım gıttıgım ilk yerde de alacagım

yurt dışında fiyatlar nasıl piyasa araştırması yapan arkadaşlar varmı ben almanya da 1700-1800 euro civarında satan yerler gördüm ama diğer ülkelerde fiyatlar ne alemde bilmiyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa cok memnun olurum
  • Ben de alacam fakat biraz daha ucuzlamasını bekliyorum bu ürünün, tüm özellikleri üst düzey, diğer benzerlerinden ayıran özellikleri ise
    -15.4" OLMASINA KARŞIN NUMERİK TUŞ TAKIMINA SAHİP OLMASI
    -5.1 SES SİSTEMİNE SAHİP OLMASI
    -PARMAK İZİ OKUYUCU
    -İÇ HIZI YÜKSEK RAM (ÇOĞU DUAL CORE'DA HALA 533MHZ VAR)
    -GIGABIT ETHERNET KARTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entropi -- 15 Nisan 2006; 13:15:40 >
  • Bir de ürünü almış olan arkadaşım konuyu açıp kaybolmuş, ondan ricam bizlere kullanım tecrübelerinden bahseder mi acaba? Çünkü 20 günden fazla olmuş alalı beğendiği beğenmediği özellikleri nelerdir, eminim almak isteyen ve ürünü merak eden benim gibi başkaları da vardır..

Saygılarımla..
  • sayın arkadaşlar fanın alttan hava alması sorun deil.şimdi 3-5 milyona harici fan soğutucular çıktı notebooklar için.üzmeyin canınızı.hem ayrıca notebook alma kılavuzundaki düşündüüm toshiba notebook hakkında yorum yazmadınız.yazarsanız sevinirim.cenab-ı allah'a emanet olun
  • Yok mu bu ürünü Türkiye'de satan?
  • Lg için mi Mağza arıyorsunuz. Online alışveriş sitelerinde biraz fiyatları şişirilmişde olsa bulabilirsiniz S1 i
    (örn: hepsiburada)
  • hayırlı olsun incelemeye aldım
  • slm millet artık bende LG-S1 liler kervanına katıldım gerçi daha elimde değil alet cumartesi boğaziçinden gelecek talep çokmuş ondan yok siparişlen geliyormuş bu arada 3665 ytl ye 305x12 den aldım izmir-olgun pc
  • bu kadar güzel ve özellikli bir ürünün pahalı da olsa daha çok alıcısı çıkacaktır. fakat eğer almanyadan alma şansınız varsa 1680x1050 çözünürlükte ekranlı modelini 1773 euroya alabilirsiniz.

http://www.bluehand.de/shop.php3?id=4342
  • iyide arkadaşım bu ürünü nasıl alacağız bu fiyata.
  • Türkiyedeki satış fiyatı burda.düşünceleriniz?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=82487&productid=bd700444
  • arkadaşlar ben de Lg-S1 aldım ve gayet memnunum. Çok kullanışlı ve performanslı bir alet. l@in arkadaşımızın gösterdiği sitediki fiyattan yaklasık 250 milyon fazlaya aldım.
  • 1000 tane soru sordum ama konuyu açan arkadaş hala hiçbirşey yazmadı konuyu açtı ve bir daha ses yok

• 3.700 çok iyi para ama alet te bu fiyatın karşılığını vermiycekmiş gibi durmuyo açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.