Şimdi Ara

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <=== (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.299
Cevap
1
Favori
132.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten benim icin kamera onemli degil. ks20 almayi dusunuyordum ama bu cihaz daha iddiali gibi gozukuyor. insallah hemen cikar da alirim.
  • dolby sound?

•  ===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <===
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

evet

ben mesela beklicem

Nokia bu sefer en arkada kaldı yaw

Ben artık multi-touch cihaz istiyorum reis. Kızak / kapak / bar tipi modellerinin modası geçiyor yavaş yavaş...
    Dokunmatik ekranda foto / videolarak bakmak, divX kalitesini yaşamak, wifi ile sörf yapmak ayrı bir zevk...
    i8510'un beni çeken tarafı mükemmel foto kalitesi oldu.

Bunun dışında kafama takılanlar :
    HTC Diamond, i900 Omnia ve LG KC910...

HTC'nin bana göre eksileri 3.2 mpx çözünürlük günümüzde biraz az kalıyor. Videosu da QVGA. Win Mobile bir cihaz kullanmadım, çekiniyorum.
    i900 yine Win Mobile'ın bir çekincesi var bende. Wifi'de birtakım sıkıntıların yaşandığı da söyleniyor. Foto kalitesi eh işte fena değil.
    Eğer ki KC910 beklentileri karşılar, fotosu da i8510 kadar olmasa da kaliteli olursa, onu alabilirim.

Şu sıralar tel seçimi git gide daha zorlaşıyor...
    Bakalım hepsi bi çıksın, piyasaya otursun, kullanıcı yorumlarını da bir görelim.

aynen abi yaw

geniş erkana 1 tutkum var benimde
    ama doğru düzgünde cihaz yok iphone'da kamera Diamond'de ekran genişliği, omnia'da ekran çözünürlüğü vs...
    xperia gayet iyi ama çok sorunlu hala çıkmadı

Bu LG iyi 1 şeye benziyor ama

• Nokia bu akılla giderse ne iPhone'a yetişir ne de LG'e. Bence dokunmatik telefon olarak ve en güzel dizayn olarak Apple her zaman önde olacaktır ve Nokia Symbian işletim sistemiyle geçmeye çalışsın Apple'ı.
  • bunun fiyati insallah samsung i900 kadar pahalli olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: switel

bunun fiyati insallah samsung i900 kadar pahalli olmaz

Neden pahalı olmasın ki

Win Mobile dışında omnia'dan üstün bir cihaz.

Kaldı ki uzun süredir piyasada olan KU990 Wiewty'nin bile şu anda fiyatı 840 YTL
    Bunun fiyatını siz düşünün.
    Daha iyi bir tasarım, daha iyi kamera, GPS, Wifi gibi özellikleri fazla KU990'dan.
  • Yakında Hands-on'ları çıkar zaten buradan veririm.
  • arkadaslar bu telefonun cikis tarihi hakkinda bir bilgi yok mu??? amerikada ne zaman cikacak ki???
  • Ekim ayında piyasalarda olması bekleniyor...
  • quote:

Ekim ayında piyasalarda olması bekleniyor...

yapma ya. yazik oldu simdi. ekim basi akrabam geliyor amerikadan. alamayacagim bu gidisle
  • Cihazda hem oto, hem de manuel focus bulunuyor.
  • Lg nin manuel focusu gerçekten çok hoş bir özellik. Ama tipi i900 kadar güzel değil. @Révølvér hocam siz internet kullanımı için de dokunmatik ekranın avantajından bahsetmişiniz, haklısını ama i8510 da mause olayı olduğu için internet kullanımı gayet rahat olacağını düşünüyorum. Hele laptop kullanmaya alışanlar için daha bir rahat olacaktır.
  • quote:

Cihazda hem oto, hem de manuel focus bulunuyor.

kamerada atak yaptılar yaw baya testlerine de bakacaz muhtemelen güzel olacak
  • bu telefonda windows mobile mi yuklu?? resimlerdeki ekran goruntusu pek windows mobile'ye benzemiyo.
  • Tipide güzel özellikleride. Sucuk gibi telefon.

Ya su kelime nasıl okunuyor ''Kreuznach'' bir türlü okumayı beceremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 8 Eylül 2008; 13:30:06 >
  • quote:

arkadaslar bu telefonun cikis tarihi hakkinda bir bilgi yok mu??? amerikada ne zaman cikacak ki???

Telefon Ekimde Kore de satışa sunulacak, Avrupa piyasası için ise belirli bir tarih yok.
  • quote:

bu telefonda windows mobile mi yuklu?? resimlerdeki ekran goruntusu pek windows mobile'ye benzemiyo.

Java var sistemde. Arayüzde LG'nin sanırım.
  • telefon gerçekten çok güzel görünüyor ama dokunmatik ekrana göre küçük kalan 3" ekranının bulunması ve işletim sisteminin java olması dezavantaj.
  • 2.4" olan G900 ve G700'lerde bilem dokunmatik özellik var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.